Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabii ki de alınmıyorum.Şu an dışarıdayım sadece etiketlendiklerime cevap verebilecek zamanım var umarım kızmazsınız :)

Estağfirullah

Yap canım çok masum şişko kornettosu

Yok kız yemedim daha henüz valla ben de girdim gruba ama benim herifte aynı tepki verirse burdan devam ederiz napalm tatlı tatlı zayiflayayim strese girmeden o yüzden bakalım maçta henüz gelmedi gelince kime yazıyorsun azcık benimle ilgilenler başlar :))

Valla bugün yapmadım leslie yapmış kadar yürüdüm çünkü o yüzden pilim bitti

En çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
@ceren06_35 bu mesaj bana hiç yabancı değil berilceee söylesin kaçamak filan değil kadının canı bildiğin sütlü masum tatlı sütlaç istedi de yemedi hedefim şurası diyerek haftalarca ona gün saydı indi öyle yedi in oraya ye dondurmanı afiyet bal şeker olsun cerenciğim

Lovedreams geçmiş olsun canım aynı dertten muzdaribim bir de ilaç kullanmadığım için normale dönemem bir türlü sen dikkat et küçüğün ilgine enerjine en çok ihtiyaç duyduğu çağlarda nasıl oldu kuzucuk

Afiyet olsun etli biber dolması hemde bulgurdan Döneeee elveda kankim yedin ve beni hiç düşünmedin canım niye beni sevmiyorsun söyle zalim sözleri geçen tüm şarkılar sana gelsin bu gece

tezbitsin Döneciğim teog sınavına girdi yarın okul tercihleri yapılacak özel liselere de bakalım istedim ama eşim şımarık olur şu olur bu olur diye diye olumsuz fikir beyan edip durdu hakkında hayırlısı olsun ama gittikçe zorlaşacak işler önce sen seçip gönderiyordun şimdi yok o olmaz bu olmaz her kafadan bir ses

O zaman katılım ıstıyorum Meltem burda herkes coluklu çocuklu ısı evı var zaman buluyor
Menülerı düzelt
Ansızın kaybolma
Telını yolla yada bızımkını al ulaşamayacak olursan
Cuma tartı var onu unutma hıcccccc
Planını cuma akşamına yapıver sekerım

Hıc yok gerekte duymadım tefalım var
Herderde deva
Masraf yapma zatı para bırıktır zayıflayıf elbıseler alacaz
Kız zaten elbise ler alıcam diye hiç bisi almıyorum da o zaman beril abla bana bu ızgara köfte ızgara tavuk onları nasıl pisirebilirim onu söyle bari

Kız zaten elbise ler alıcam diye hiç bisi almıyorum da o zaman beril abla bana bu ızgara köfte ızgara tavuk onları nasıl pisirebilirim onu söyle bari
Tost makınasında
Aaaaa sen duymadınmı yaglı kağıdı ser at ıcıne etı pıssın
Kofteyıde fırına ver fazla yagıda sızar mis eskıden dokum tava vardıda almadıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…