Tabii ki de alınmıyorum.Şu an dışarıdayım sadece etiketlendiklerime cevap verebilecek zamanım var umarım kızmazsınız :)Ilık bir duş alıp mis gibi yat dinlen canım en güzeli. Sabaha güzel kalkarsın
Spinning çok zor görmüştüm bir keresinde tebrik ederim.
Meltemcim bize alınmaca gücenmece yok canım. Burdaysan kurallara bizim gibi uymaya çalışman gerekiyor kilo verebilmek için güzel kardeşim, senin iyiliğin için konuşuyorberilceee Beril ablan. Hepimiz aynı düşüncedeyiz.
Canımsın
Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeer
Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.
Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacak @anderes bu Yelizin haliiii yaaav
Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü
Deryacım, suyun çok güzel. Yüzmen süper.
Menüne yeni başladığın için sinir bozucu bir şey demek istemiyorum, sen de biraz fazla olduğunun farkındasın zaten. Hallolacak zamanla.
EstağfirullahBurda tabıkı kalabılırsın
Benım amacım yada gorevim hedefımızı hatırlatmak
12 takım arasında kendı arkadaslarımın kılo vermıslıgıne sevınmek
Ben sadece fıkırlerımı yazdım
Bır zorakılık yok ama bır bırlrsme varsa hedefte ona gore davranırım davranılmayı beklerım
Geçen ct yedım hemde ıyı yedım
Cokta + cıktım cuma gunu ıcın ugrasıyorum
Nıye done kac gun ac yattı
Yelız ot yemekten bır hal oldu
Burcu 4 dılım sucuk yedi bır dunya laf duydu
Kımsenın emegıne saygısızlık edemem ettırmem de
Umarım yanlıs anlamassın
Yap canım çok masum şişko kornettosuBurdayıııım kız burdayım hilal
İnşallah canım Yelizim
Benim mide niye küçülmedi ki 3 ay oldu işte
Aabooov yandıık ki ne yandık
Ben yokum whats upta kuzum. İnşallah zaman ilerlerse tanışırız birgün. Herif asabi bu aralar zor giriyom wc deyim ayıptır söylemesi...
Estağfurullah Hilal hepimiz insanız hatalarımız var
Ama hatalarımızı menülere yansıtmayalım gülüm
Seviyoz seni kız Ceren
Delir miiisiiin millet 300-500 gr vermek için neler yapıyor. Öncelikle yeme stilin hayat stilin değişiyor bir kere bu kolay değil ki hayat boyu tıkınan tombullarız biz. Bir alışkanlığı değiştirmek çok zor.
Ya dondurmayı çok seviyorum aynı durumdayım eşim yiyo yanımda sürekli ısrar ısrar...dün de koca bi tabak lokma yedi yaa pis
Bem de hedefime ulaşayım 1 kilo dondurma yicem öyle 2 top kesmez beni ama hedefe ulaşıp hoop tekrar rejime başlamak zorunda kalmıyım da
Aay yaşasın kalorisi az mı yoğurtlu bişi mi ben de yapacam
Olur mu ya belli bir sınırı vardır. Bi kere şeker var içinde öyle çok yenmez. Ben bir yaz sürekli dondurma yemekten 10 kilo almıştım yeminle. Sakın çok yeme Hilal
Yok kız yemedim daha henüz valla ben de girdim gruba ama benim herifte aynı tepki verirse burdan devam ederiz napalm tatlı tatlı zayiflayayim strese girmeden o yüzden bakalım maçta henüz gelmedi gelince kime yazıyorsun azcık benimle ilgilenler başlar :))Burdayıııım kız burdayım hilal
İnşallah canım Yelizim
Benim mide niye küçülmedi ki 3 ay oldu işte
Aabooov yandıık ki ne yandık
Ben yokum whats upta kuzum. İnşallah zaman ilerlerse tanışırız birgün. Herif asabi bu aralar zor giriyom wc deyim ayıptır söylemesi...
Estağfurullah Hilal hepimiz insanız hatalarımız var
Ama hatalarımızı menülere yansıtmayalım gülüm
Seviyoz seni kız Ceren
Delir miiisiiin millet 300-500 gr vermek için neler yapıyor. Öncelikle yeme stilin hayat stilin değişiyor bir kere bu kolay değil ki hayat boyu tıkınan tombullarız biz. Bir alışkanlığı değiştirmek çok zor.
Ya dondurmayı çok seviyorum aynı durumdayım eşim yiyo yanımda sürekli ısrar ısrar...dün de koca bi tabak lokma yedi yaa pis
Bem de hedefime ulaşayım 1 kilo dondurma yicem öyle 2 top kesmez beni ama hedefe ulaşıp hoop tekrar rejime başlamak zorunda kalmıyım da
Aay yaşasın kalorisi az mı yoğurtlu bişi mi ben de yapacam
Olur mu ya belli bir sınırı vardır. Bi kere şeker var içinde öyle çok yenmez. Ben bir yaz sürekli dondurma yemekten 10 kilo almıştım yeminle. Sakın çok yeme Hilal
BızımlemısınEstağfirullah
Tabii kiBızımlemısın
O hayal gelın olacakmısın
Valla bugün yapmadım leslie yapmış kadar yürüdüm çünkü o yüzden pilim bittiYaptım Leslie 3 mile yaptım sadece bugün
Ama bir yoruyor ki amaaan
Hele o öne diz çekme var ya öff
Ne yaptın kız hilalzukkum zıkkım ne yaptın leslie yi kız tekme attın mı milletin ağzına ağzına
@ceren06_35 bu mesaj bana hiç yabancı değilEn çok zorladığım şey canım dondurma hastasıyım ve yaklaşık 6 aydır ağzıma sokmuyorum 63 kilo gördüğüm gün yiyeceğim şahitsiniz haaaa ona göre
Afiyet olsun etli biber dolması hemde bulgurdan DöneeeeMenüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 2 sivri biber, 2 kayısı, 1 dilim tbe, yeşil çay demleme tabikikitkurdu
Ara: 1 kaşık keten tohumu
Öğlenimsi 15: 1 tabak haşlama et, 1 adet kıymalı biber dolması bulgurlukitkurdu
Akşam: Marullu salata yağsız @anderes
Su şimdi 2 litre
Spor Leslie 3 mile @anderes @Bestttt
O zaman katılım ıstıyorum Meltem burda herkes coluklu çocuklu ısı evı var zaman buluyorTabii ki
Hıc yok gerekte duymadım tefalım varKızlar döküm tava öneriniz varımdır hangi marka kullaniyosunuz
Kız zaten elbise ler alıcam diye hiç bisi almıyorum da o zaman beril abla bana bu ızgara köfte ızgara tavuk onları nasıl pisirebilirim onu söyle bariHıc yok gerekte duymadım tefalım var
Herderde deva
Masraf yapma zatı para bırıktır zayıflayıf elbıseler alacaz
İyi geceler.Tanışamadık.Meltem ben hoşgeldinizİyi geceler hanımlar yine aç biil aç uyumaya çalışmaya gidiyorum
Tost makınasındaKız zaten elbise ler alıcam diye hiç bisi almıyorum da o zaman beril abla bana bu ızgara köfte ızgara tavuk onları nasıl pisirebilirim onu söyle bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?