Done bomb... OldumO ne demek su yok ne demek bi de geniiiş geniiş yazmış maşallah
Bu sıcakta su nasıl yok anlamadım böbreklerine yazık değil mi bi kere boşver rejimi filan da
HİLAAAAAL
@berilceee başkan ya bu bi dolu meyve yemişhani yemiycektik hani bana kızmıştın meyve yiyom diye ona da kız ona da kız
İlgilenmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim
Hedefin kaç ben ayrıca yazıyım onu screenshot ekledim
A hiç iyileşmedin mi azıcık da olsa ya
Oyleanladım canım nasip işte nereden çıkacağı belli olmuyor
ben de çok rica ederim abla söz verdim sana cuma ya kadar ama cumartesi yiycem anlaşalım :))) abartmadan
Ayy darisi basima benimkide kuculur insallah ,menun cok guzel olmus
Gunaydin canim aynen yemeyelim tesekurler uyarin icin
Bugun hasta bu hasta lıste yapacam
Spor işi gündeme gelsın
Hergün 35 dakkasını kendıne ayırmayan varsa şimdiden soylesın
Spor bırıncısı olsun her hafta
O ne derse öbür hafta o spor yapılacak
Yapmayan kaytaran olursa basına ne gelır düşünsün
Bir bak yinede gecmis mesajlarina hatirlarsan yazalim
Ben ne yazacagimi bilemedim birseyler yazdim ama
kız disaridayken olmuyor ben başka yerde tuvalete giremiyom kiiiO ne demek su yok ne demek bi de geniiiş geniiş yazmış maşallah
Bu sıcakta su nasıl yok anlamadım böbreklerine yazık değil mi bi kere boşver rejimi filan da
HİLAAAAAL
@berilceee başkan ya bu bi dolu meyve yemişhani yemiycektik hani bana kızmıştın meyve yiyom diye ona da kız ona da kız
İlgilenmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim
Hedefin kaç ben ayrıca yazıyım onu screenshot ekledim
A hiç iyileşmedin mi azıcık da olsa ya
Haklisin canim ekmek hic yemeyince yedim kepekliydi bidegrisini çok masum fiil canım haberin olsun bende yiyodum paketin üzerindeki karbonhidrat ı falan görünce vazgectim
Kalabalik gorunuyor ama aslinda saglikli bir gun olmus bence canimArkadaslar sizlere masallah umarim su tatiller bitsin ben de menulerimi duzene koyacagim.
Bugunku menum
Sabah 095 kasik yogurt, 2 kasik yulaf, 4 kuru kayisi, 8 badem, 2 tam ceviz, 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 6 adet kofte, bir tabak yagsiz salata
Aksam: 8 dilim karpuz, 1 tabak tofulu corba, kucuk porsiyon humuslu bulgur salatasi, yarim muz
Su:3 litre
Spor: 1 saat yuruyus
Canim saol dun ciger yedimya sabah arti cikinca mecburen sıktımDegistir Kendini supersin canim. Menun cok guzel, cok dikkat etmissin masallah
Esim iste beril turk oglu turkTahmın etmıstım Türk olacak yeme dıyecek degıl ya
Sanada bayiliyorum kuzucukbende beendeee :)
Ama gercekten de cok fazla bosa kalori almisim almisiz canim simdi eski yediklerimin ambalajina bakinca anliyorumEsim iste beril turk oglu turkbosa kalori alma bak dikkat et der durur
Saol berilim ,sanada kolay gelsinEda canım kolay gelsın ınsallah tez zamanda düzenlini kurarsın
75 canimHedefin kaç ben ayrıca yazıyım onu screenshot ekledim
Tofulu çorba nasıl bir şey Derya peynirli gibi miArkadaslar sizlere masallah umarim su tatiller bitsin ben de menulerimi duzene koyacagim.
Bugunku menum
Sabah 095 kasik yogurt, 2 kasik yulaf, 4 kuru kayisi, 8 badem, 2 tam ceviz, 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 6 adet kofte, bir tabak yagsiz salata
Aksam: 8 dilim karpuz, 1 tabak tofulu corba, kucuk porsiyon humuslu bulgur salatasi, yarim muz
Su:3 litre
Spor: 1 saat yuruyus
Aynen yaa gereksiz habire yemisim,hem yaslandiriyoruz kendimizi hem goruntu hem saglik hepsi var, kizkardesimde 2 dogum yapti boyu 172 kilosu 55 manken gibi dolasiyo ortalikta ,boyumuz neredeyse ayni ama arada 23 kilo fark var,abla nasil yapiyorsun bunu kendine birak yeme az gez diyoAma gercekten de cok fazla bosa kalori almisim almisiz canim simdi eski yediklerimin ambalajina bakinca anliyorum
Tofulu çorba nasıl bir şey Derya peynirli gibi mi
Bence menün dünden güzel yavaş yavaş düzelecek
Hem güzel spor yapıyorsun o bile tek başına süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?