Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evde pilav makarna bulgur az yapıyorum. Eskiden sık sık yapardım ya nerdeyse 2 günde 1. Şimdi belki ara sıra bunlardan yapıyım dedim.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki çoğu insanın normalin üstünde yemek yemesinin sebebi %75 duygusal durumuna bağlı. Yani başka bir deyişle duygularla başa çıkmak için yemeği kullanmaktalar. Yemeğin yarattığı iyi duygular genellikle kısa sürelidir ve sonuçta kilo aldırdığı için üzüntü, mutsuzluk, stres, kaygı, pişmanlık gibi olumsuz duyguların daha fazla hissedilmesine sebep olur. Önemli olan fizyolojik açlıkla psikolojik açlığı ayırt edebilmektir.
(Alıntı)

Uzun bir yürüyüş yaptık tuna boyunda..
Menümü yazayım
Sabah menemen 3 zeytin
Yeşillik yarım dilim ekmek
Çay
Öğlen
Taze fasulye salata yoğurt
Ara
Kahve 1 kare bitter
Akşam
Mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek
Su 2, 5 litre
Spor
14000 adım
Bisiklet
20 Mekik 60 squat
Sağ bacak 60 yan yatarak
Sol bacak 60

Aşırı kilolu veya obez birini görünce üzülüyorum, kim bilir ne derdi var diye düşünüyorum. Heralde kendime benzetiyorum. Obezlik dert, dert obezlik yaratıyor aslında değil mi
Aynen bende bir kadın gördüm geçende zor yürüyordu nefes nefese kalmıştı ..gerçekten çok zor

Sizin boylar çok güzelmiş sen de ver canım O kadar farkettiriyor ki kilo vermek

kesinlikle cnaim cocuktan sonra ister istemez hayat degisiyor.

Canim evet yaa benimki kesinlikle duygusal aclik

Aşırı kilolu veya obez birini görünce üzülüyorum, kim bilir ne derdi var diye düşünüyorum. Heralde kendime benzetiyorum. Obezlik dert, dert obezlik yaratıyor aslında değil mi
Canim benim esim de hep der kilolu insan mutsuzdur diye. Galiba dogru

Bende tam sevemedim ama salata yaptım yoğurtlu tükettim ama tok tutuyor gerçekten
Evet hafif yanık gibi bir kokusu var
Evet aynen bende oyle yapmistim ben chia tohumunu sevdim yogurtla,1-2 kasik koyuyorum 1 kase yogurta 20 dk bekletiyorun yiyorum super oluyo tokta tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…