Evde pilav makarna bulgur az yapıyorum. Eskiden sık sık yapardım ya nerdeyse 2 günde 1. Şimdi belki ara sıra bunlardan yapıyım dedim.Canim karabugday burada cok meshur. Heryerde var ve cok tuketiliyordu adeta Turkiyede bulgur burda karabugday diyeyim. Ayni pirinc veya bulgur yapar gibi suda haslayip yiyebilirsin. Cok faydalidir kotu kolestorolu dusurur ve ayni zmanda kabizligi onler.
Aynen bende bir kadın gördüm geçende zor yürüyordu nefes nefese kalmıştı ..gerçekten çok zorAşırı kilolu veya obez birini görünce üzülüyorum, kim bilir ne derdi var diye düşünüyorum. Heralde kendime benzetiyorum. Obezlik dert, dert obezlik yaratıyor aslında değil mi
Sizin boylar çok güzelmiş sen de ver canım O kadar farkettiriyor ki kilo vermekAynen yaa gereksiz habire yemisim,hem yaslandiriyoruz kendimizi hem goruntu hem saglik hepsi var, kizkardesimde 2 dogum yapti boyu 172 kilosu 55 manken gibi dolasiyo ortalikta ,boyumuz neredeyse ayni ama arada 23 kilo fark var,abla nasil yapiyorsun bunu kendine birak yeme az gez diyo
Obezlık unutkanlıkta yapıyormuşAşırı kilolu veya obez birini görünce üzülüyorum, kim bilir ne derdi var diye düşünüyorum. Heralde kendime benzetiyorum. Obezlik dert, dert obezlik yaratıyor aslında değil mi
Boy olsada baskül şişko dıyo her seferındeSizin boylar çok güzelmiş sen de ver canım O kadar farkettiriyor ki kilo vermek
Birkaç ay sonra demeyecek merak etmeBoy olsada baskül şişko dıyo her seferınde
Karabugdayi pek sevmedim daha dogrusu haslarken kokusu fena yapti beni ama kinoa fena degil salatada canim kisir gibiKızlar kinoa ve karabuğday yiyeniniz var mı
kesinlikle cnaim cocuktan sonra ister istemez hayat degisiyor.Evet aynı durumdayız haklısın. Öncelikle diyet yapmak sonra spor yapabilmek o kadar zor ki. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum. Uyumazsa kucağıma alıp spor yapmak zorunda kalıyorum...
Allah evlatlarımızı bağışlasın söyleniyor değilim de hayat değişiyor tabi
Canim evet yaa benimki kesinlikle duygusal aclikYapılan araştırmalar gösteriyor ki çoğu insanın normalin üstünde yemek yemesinin sebebi %75 duygusal durumuna bağlı. Yani başka bir deyişle duygularla başa çıkmak için yemeği kullanmaktalar. Yemeğin yarattığı iyi duygular genellikle kısa sürelidir ve sonuçta kilo aldırdığı için üzüntü, mutsuzluk, stres, kaygı, pişmanlık gibi olumsuz duyguların daha fazla hissedilmesine sebep olur. Önemli olan fizyolojik açlıkla psikolojik açlığı ayırt edebilmektir.
(Alıntı)
Aynen boy varken kilo olunca bide sorma Eda geliyoooBoy olsada baskül şişko dıyo her seferınde
Bende tam sevemedim ama salata yaptım yoğurtlu tükettim ama tok tutuyor gerçektenKarabugdayi pek sevmedim daha dogrusu haslarken kokusu fena yapti beni ama kinoa fena degil salatada canim kisir gibi
Canim benim esim de hep der kilolu insan mutsuzdur diye. Galiba dogruAşırı kilolu veya obez birini görünce üzülüyorum, kim bilir ne derdi var diye düşünüyorum. Heralde kendime benzetiyorum. Obezlik dert, dert obezlik yaratıyor aslında değil mi
Evet aynen bende oyle yapmistim ben chia tohumunu sevdim yogurtla,1-2 kasik koyuyorum 1 kase yogurta 20 dk bekletiyorun yiyorum super oluyo tokta tutuyoBende tam sevemedim ama salata yaptım yoğurtlu tükettim ama tok tutuyor gerçekten
Evet hafif yanık gibi bir kokusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?