- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Msallah canim kiz kardesine. Hic sorma burda 2 cocuk 3 cocuk farketmiyor kadinlarin cogu manken gibi offff. Biraz yesinler yaa olmaz ki o kadar.Aynen yaa gereksiz habire yemisim,hem yaslandiriyoruz kendimizi hem goruntu hem saglik hepsi var, kizkardesimde 2 dogum yapti boyu 172 kilosu 55 manken gibi dolasiyo ortalikta ,boyumuz neredeyse ayni ama arada 23 kilo fark var,abla nasil yapiyorsun bunu kendine birak yeme az gez diyo
Kizlar listeye bid bakin
Nalan sende renklendir
Bir paylasima bir sonuc topigine tasi lutfen
Çok ıyı olur kaptanımHazır galiba kaptanım .
Var mı müsait arkadaş , yoksa renklendirme kısmını düzenleyip paylaşıma taşıyabilirim.
Çok ıyı olur kaptanım
Cenaze evınde anca bu kadar oldu
Kızları beklıyodum
Çok teşekkürler
TeşekkürlerMüsaitim paylaşıyorum ben .
Allah rahmet eylesin , her kim vefat etti ise .
Kahvaltı biraz fena olmuş Melikecim. Ama ilerleyen günlerde halledeceksin eminim.Selam kızlar bugün çok yorucu bir gün oldu.genellikle dışardaydım
Sabah,
Yarım poaca,ayran
Öğle,
1 kase mercimek çorbası
2 tane biber dolması
Aksam
Izgara et
Ayran
3 litreden fazla su
Spor yapacak vakit bulmadım ama cokca kosturdum
poacayı sırf açlıktan midem kazınmasın diye yedim.yoksa çok sevmemKahvaltı biraz fena olmuş Melikecim. Ama ilerleyen günlerde halledeceksin eminim.
sagol canim faydali bilgiler icinİnsülin direnci olanlar için tavsiyeler:
- Basit şekerden ve basit şeker içeren besinlerden uzak durun
- Karbonhidrat içeren besinleri tek başına tüketmemeye özen gösterin, yanına süt/yoğurt/peynir veya badem/fındık/ceviz gibi protein kaynağı olan besinler eklemek kan şekerini kontrol altına almanıza yardımcı olabilir.
- Çok uzun saatler aç kalmayın ve 3 ana öğünü atlamayın.
- Meyvelerin suyu yerine kendisini tüketmeye özen gösterin çünkü meyveler aynı zamanda lif içerirler ve bu sayede kan şekerini daha yavaş yükseltirler. Meyve tüketirken porsiyon ölçülerine de dikkat edin, meyve karbonhidrat içeren bir besin olduğu için fazla tüketmek kan şekerinizi kontrol altına almanızı zorlaştırabilir.
- Beyaz ekmek yerine tam buğday, tam çavdar ekmeği, pirinç yerine bulgur tüketmeye çalışın. Tam tahılların tüketimine özen gösterin.
- Haftada en az 2-3 kez kuru baklagil tüketin.
- Yoğurt, kefir, pancar gibi probiyotik besinleri beslenmenize ekleyin.
- Gün içinde en az 2 -2.5 litre su içmeye özen gösterin
- Öğünlerinizde mutlaka protein kaynağı besinlere yer verin.
- Düzenli egzersizi hayatınızın bir parçası haline getirin…(Alıntıdır)
Canim karabugday burada cok meshur. Heryerde var ve cok tuketiliyordu adeta Turkiyede bulgur burda karabugday diyeyim. Ayni pirinc veya bulgur yapar gibi suda haslayip yiyebilirsin. Cok faydalidir kotu kolestorolu dusurur ve ayni zmanda kabizligi onler.Kızlar kinoa ve karabuğday yiyeniniz var mı
Kızlar kinoa ve karabuğday yiyeniniz var mı
Çok ıyı olur kaptanım
Cenaze evınde anca bu kadar oldu
Kızları beklıyodum
Çok teşekkürler
Evet aynı durumdayız haklısın. Öncelikle diyet yapmak sonra spor yapabilmek o kadar zor ki. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum. Uyumazsa kucağıma alıp spor yapmak zorunda kalıyorum...poacayı sırf açlıktan midem kazınmasın diye yedim.yoksa çok sevmem
Bebekle hayat güzel ama çok zor:)
Ben karabuğday salatası yapmıştımKızlar kinoa ve karabuğday yiyeniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?