Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesinlikle Nil gün hipnomeditasyonu var çok iyi geliyordu cd duruyordu ona da başlayayım :)

Wall ist gördüm kizlar birbaksanıza yapalım mı grupça ?

Ben yapıyorum Zaten ben varım :)

Pembe_patikli cok duzenli ve az az yemissin canim tebrikler.

Kızlar görüşürüz yarın ben yattım sabah iş var bu hafta sonu çok karmaşık ve yorucu geçti yeğenimiz var, babası hayatta değil küçük bi yerde yaşıyorlar, derslerin iyi olursa buraya gelirsin gezdiririz demiştik (dersleri kötüydü o zaman) o da teşekkür aldı tam sınav öncesi konuşmuştuk şimdi sözümüzü tutuyoruz işte geldi gezdiriyoruz bugünde çıktık dışarı, dünde misafir vardı gece 4 te yattım sabah kalktım çıktık yine misafirleri evde bırakıp :) yeğeni gezdirip geldik ay ne anlattım uzun uzun :)) hadi görüşürüz

Iyi geceler canim en guzelini yapmissiniz verilen sozler tutlmalidir. Tabi uzun sureli misafir agirlamak yorucu oluyordur esin ve senin icin bir de is var gunduz. Kolay gelsin

Sanırım yanlış anlaşıldı geçmiş derken kendı kk mesaj geçmişini kastetmiştim.
Yeliz yarışıp yarışmadıgınızı sormuş net bır cevap yazılmamış.Paylaşım alanında sizinle ilgili bir soru olunca düzeltmemiz gerekiyor.
324 etap önce 13. Tk yarışıp bildirimsiz izne ayrılmışsınız.Sonra aralıklı zamanlarda 5. 12.takımlarada yazışmışsınız.
Her neyse sanırım el birliğiyle çözüldü sorun.
Paylaşımı okurmusunuz demiştim ya hani
İşye bu sebeptendi.
Babacığınız için başınız sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…