Seni de kabul ediyorum ama sozunu tutmani beklicem. Bekledigimden kotu oldu spora katilim uzuldum.Allah bağışlasın. Bebek kurabiyesi tarifim var da ondan sordum. Bir yere giderken filan 2 tane 3 tane çantana koysan belki sever.
Leslie sayılmaz mı yaaa yürüyüş de yaptım
Yok yok gene güzel. Ara öğünümsü olmuş sayalım onu. Alışkanlıkları değiştirmek kolay olmuyor ki
taryf cok guzel canim@guldanee
100 gr tereyağı
1 yumurta
1 çay bardağı pekmez
Aldığı kadar eline çok yapışmayacak şekilde hamur olacak gibi tam buğday unu organik olanlardan kullanıyorum ben
İstersen biraz da irmik ekleyebilirsin
Hepsini yoğurunca tezgahta inceltip kurabiye kalıplarıyla şekilli şekilli kesiyorum hoşuna gitsin yerken diye kelebek vs var bende
Hemen pişiyor fırında 10 dakikada
Tadı az şekerli bir kurabiye istersek biz de kırk yılda 1 de olsa yiyebiliriz sade kahvenin yanında
gayet guzel bir menu canim hele ki etin izgara olmasi superMrb arkadaşlar
Annemler de olduğum için yoğun günler geçiriyorum ama fırsatını bulup menümü yazayım
Sabah
Yumurtalı menemen
3 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ince ekmek
Ara
1 şeftali
2 kayısı
Aksam
4 tavuk kanat ızgara
Salata
3 litre su
Ben de bakayim hemen netten yeni duydum bunuCanim jillian 30 day shred yapicaz. Ben liste hazirladim her gun kontrol edicem baslamadan resim cekiyoruz degisimi gormek icin.
bi bakıyım canım şuan lesliyi bile zor yapıyorum ki bu hafta kızım iyilisene kadar zor ya bugünü zaten berbat bi memnun ile geçirdim epeydir toplamistim bugün mahvoldu bu hastalık yüzünden menum yarın tekrar toparliicamCanım Hilalcim, bir yere giderken bir buzdolabı poşetine 1 avuç çiğ iç badem, birkaç tane günkurusu, azıcık ceviz gibi kuruyemişler atıyorum, çantama koyuyorum. Şimdi sen aniden gittin hastaneye biliyorum ama aklında olsun.
Mücver kızartma mıydı canım?
Bu arada hani Leslie yapıyorduk ya, ben hala devam ediyorum ona, internetten bulup yapıyorduk hani, işte onun benzeri başka bir kadın var adı Jullian, onun da böyle egzersiz vidyoları varmış, ondan yapılacak takım olarak yani. İstersen katıl canım.
tamam canimzukkum suyu artır canım
tebrikler canim menu de spor da cok iyiSabah : 1 yumurta + göbek + maydanoz + beyaz peynir
Ara : (15:30) kuru siyah üzüm ve kavrulmamış badem
Akşam : taze fasülye kaldıysa onu yemeyi düşünüyorum yoksa bilmiyorum şu an :) ton balıklı salata yaparım yoksa en pratik
Şu ana kadar 3 lt su içildi, ada çayı içildi
275 squat + 225 sn wall sit yapıldı
Bak cok faydali gercekten. Yarin katil istersen sen deBen de bakayim hemen netten yeni duydum bunu
katilmak isterim tabi canimBak cok faydali gercekten. Yarin katil istersen sen de
tamam canim yarin basliyorum ben deListe hazir bugun basliyoruz ilk 10 gunu yazdim sonra level 2 var. Umarim herkes katilir
Benimki sevdi belki sever seninki deAhh yazarsan çoklu memnun olur zaten istahsizz çeşit olur hiç olmazsa çok teşekkür ederim ince düşüncen icin
İnşallah benimki de erir yaaO dondurmayı çok seviyorum.ama biskuvisi çok fazla.tezbitsin
Bide 2 saat yurudum bugün.bebegimi gezdirdim.sezeryandan sonra herkes göbek kalır dedi ama çok şükür kilo gittikçe gobekte gitti.kimsenin sizi demoralize etmesine izin vermeyin kızlar.
Su güzel canımbugunku menum
sabah: omlet, 5 kasik tuzsuz peynir, 8 zeytin, domates, salatalik, sutlu kahve
oglen: 1 avuc siyah frenk uzumu, 1 kayisi, sutlu kahve
aksam: 3 tanie cubuk kraker, 2 bardak tonik, 300gr soslu ordek , kirmizi pancar salatasi
su: 2,5 litre
spor: 30 dk yuruyus
Toplarsın vakit kaybetme ama bugğn başla toplamaya yoksa verdiğin kilo geri gelirbi bakıyım canım şuan lesliyi bile zor yapıyorum ki bu hafta kızım iyilisene kadar zor ya bugünü zaten berbat bi memnun ile geçirdim epeydir toplamistim bugün mahvoldu bu hastalık yüzünden menum yarın tekrar toparliicam
tamam canim
Herkese günaydın
Güüünaydıııın caaanlaaar
Güüünaydıııın caaanlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?