- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet bende çok beğenmiştimBaşaranlardan tüyolar bölümünü okuyordum senin yazına denk geldim ne güzel yazmışsın
GünaydınGünaydınlar kızlar
Ne haber Yeliz ne yapıyorsun var mı bugün için planınGünaydın
Seveceğini düşünüyorumBenimki sevdi belki sever seninki de
İnşallah benimki de erir yaa
Su güzel canım
Yüzme yok mu bugün
Toplarsın vakit kaybetme ama bugğn başla toplamaya yoksa verdiğin kilo geri gelir
Kızın nasıl oldu canım
Rakibem bol bol tüket sen de, çayın kahvenin yanına sen yerken yanına pudra şekeri al bandıra bandıra ye doyamazsın tadına dön bir daha ye cumaya kadar izin sana tartı sonucunu yazdıktan sonra yeme artık yeni tarif vereceğim rakip durumuna göre@guldanee
100 gr tereyağı
1 yumurta
1 çay bardağı pekmez
Aldığı kadar eline çok yapışmayacak şekilde hamur olacak gibi tam buğday unu organik olanlardan kullanıyorum ben
İstersen biraz da irmik ekleyebilirsin
Hepsini yoğurunca tezgahta inceltip kurabiye kalıplarıyla şekilli şekilli kesiyorum hoşuna gitsin yerken diye kelebek vs var bende
Hemen pişiyor fırında 10 dakikada
Tadı az şekerli bir kurabiye istersek biz de kırk yılda 1 de olsa yiyebiliriz sade kahvenin yanında
Havuz istiyorlar çocuklar ama hava şu an kapalı gibi..Ne haber Yeliz ne yapıyorsun var mı bugün için planın
Ben tavuk yaparken sos olarak zerdeçal kullanıyorum güzel oluyorİyi yapmışsın mercimek çorbasına katıyorum öyle baskın tadı yok zaten sarı yapıyor biraz
Yoğurda katıyorum hatta kürü var dur birazdan tam tarife bakayım yazayım
Günaydınlar kızlar
Evet bende çok beğenmiştim
Motive olmak önemli gerçekten ..hepimizin kilo alma serüveni benziyor aslında birbirine ..inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz
Gumaydinnn
geldim geldim ama sporu kimse yapmadi
Günaydın kızlar
Dün kızı yıne hasteneye götürdük antıbıotık verdı
Geceyi rahat gecırdık
Onlarla ılgılenıyım gelırım
Afiyet olsun göğüs daha tok tutar yiyecek daha çok yeri var hemde ekmek yok menülerde gördüğüm kadarıyla iki öğün yetiyor mu gayet başarılı bir menüMrb arkadaşlar
Annemler de olduğum için yoğun günler geçiriyorum ama fırsatını bulup menümü yazayım
Sabah
Yumurtalı menemen
3 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ince ekmek
Ara
1 şeftali
2 kayısı
Aksam
4 tavuk kanat ızgara
Salata
3 litre su
Afiyet olsun hocam çerezli menüleri özlemişizMenum sabah 9: mantarli omlet bir d ekmek peynir domates salatalik
Ara 13: spor sonrasi yarim bardak muzlu sut cig badem findik 10toplam
Oglen 14.30: 4yk taze fasulye cacik
Ara 16: leblebi
Aksam 19: 4k tavuklu bulgur pilavi ayran salata
Su 3 u gecti. Spor tamamdir.
Havuz macerası yok o halde bugünHavuz istiyorlar çocuklar ama hava şu an kapalı gibi..
Evdeyiz gibi Ağustos'ta tatil var..onu bekliyoruz aynı be yaa
Markete gideriz evde çocuklarla kurabiye yapacağız
Onlar istedi dünşimdilik böyle sizlerde planlar nasıl?
Günaydın kaptanım ses çıkmayınca eyvah dedik zaten acile gitmişsindir diye tahmin yürüttük sabah verseydi ilacı çocuk boşuna o kadar saat çekmeyecekti çok geçmiş olsun kuzuma iki haftadır hayatın jet hızında ilerliyor çok yoğun ve koşuşturmacalıGünaydın kızlar
Dün kızı yıne hasteneye götürdük antıbıotık verdı
Geceyi rahat gecırdık
Onlarla ılgılenıyım gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?