Yeliz nefis bir tarif var hem sağlıklı da olur ince ince kıy 2 küçük limon tuzu atıp sıcak suda azıcık beklet istersen sarımsak bir kaç diş ekle sirke ekle kaya tuzu biraz kavanoza koy rengi tadı yemeklerin yanına saltalara üstelik sirkeli iki güne yenmeye hazırKızlar birşey soracağım evde büyük bir kırmızı lahana var ..ben bunu nasıl tüketsem acaba?çocuklar yemiyor zaten..ikide bir gözüme takılıyor
Evde pekmez kalmadı şu @tezbitsin in kurabiyesini yapardık sağlıklı sağlıklı
Hep kek yapıyordum içine ceviz kuru meyveler katıyordum bende ..bugün sağlıklı tarifleri bir karıştırayım bakalım
Sabah erkenden çörekotu yağı içtim bir çay kaşığı
Hahaha ozletmem merak etmee
Kızlar birşey soracağım evde büyük bir kırmızı lahana var ..ben bunu nasıl tüketsem acaba?çocuklar yemiyor zaten..ikide bir gözüme takılıyor
Evde pekmez kalmadı şu @tezbitsin in kurabiyesini yapardık sağlıklı sağlıklı
Hep kek yapıyordum içine ceviz kuru meyveler katıyordum bende ..bugün sağlıklı tarifleri bir karıştırayım bakalım
Sabah erkenden çörekotu yağı içtim bir çay kaşığı
Gunaydinnnn kizlaaaarrr
Çok az değil mi?dayanabilecek misin ?ben hiç gelemiyorum açlığa karpuz güzelmiş sabah meyve iyi oluyorBen menümü yazayım akşam vaktim olmaz belki
Sabah: ince bir dilim karpuzun yarısı + bir dilim peynirden baya azdı bunları yedim şişird bile karpuz peyniri özlemiştim
Akşam : bol yeşil salata + 1 kase yoğurt yiyeceğim
Sabah yürüyüş gün içinde bile işe yarıyormuş bugün çıkamadım ama Leslie falan yapmaya çalışıyorum bende@guldanee canım planın ne bugün minikle yürüyüşe devam mı
Aynen yaa sporla beslenmeyle gidecek hepsi insallahNasıl farketmiş baksana ?
Kilo kötü şey yaa
Yağmur dinerse mutlaka yürüyecegim inşallah yürüyemez en bile leslie yapacagim bide mekik cekicegim imsallah@guldanee canım planın ne bugün minikle yürüyüşe devam mı
Çok az değil mi?dayanabilecek misin ?ben hiç gelemiyorum açlığa karpuz güzelmiş sabah meyve iyi oluyor
Siz hala yapmam mi diyorsunuz kizlar?
@guldanee GüldaneYağmur dinerse mutlaka yürüyecegim inşallah yürüyemez en bile leslie yapacagim bide mekik cekicegim imsallah
İstanbul da nasıl yağmur olmuş öyle haberlere baktım da ortalığı sel götürmüş resmen ..
Güldane Beste dediği jilian birlikte başlasak hem 27 dakikacık ve iyi yağ yakmış millet ölçümüzü alıp başlayalım hadi bugün netten bi bak istersen sen sporu seviyorsun da benim gibi üşengeç değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?