- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Şu dukan birasını yapayım bugün malum ödem falan gitsin
ben arada yarım tada 1 dilim esmer ekmek yiyorum tam kopamadımgöğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)
ekmeğe savaş acanlardanım ben:)
Bitti şükürtezbitsin işin bitti mi kankiş
Ekmeği tamamen kesmek iyi değil zatenŞ
ben arada yarım tada 1 dilim esmer ekmek yiyorum tam kopamadım
valla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.Ş
ben arada yarım tada 1 dilim esmer ekmek yiyorum tam kopamadım
Eee öyle sulu yemek olur ekmek banvalla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.
Ekmek benim için çok gereksiz.ama severim keratayı=)
Ay heyecanlıyım valla bu hafta ..senelerdir 64 ün altına inmedimkaç sene oldu yavvv
Sizin hep takıldığınız bir kilo var mı kızlar?direnç kilosu diyorlarmış orda takılıyormuş kilo..
Plato dönemi de deniyormuş galiba
inşallah her hafta iyi olmuyor benim bazen yavaş bazen hızlı gidiyor ..aman eksi olsunda takılmıyorum artık
Yeliz çavdar ekmeği alıyorum geleneksel ekşi mayayla üretilmiş puf puf mis gibi yedikçe yiyesin geliyor beyaz ekmek halt etmiş Metrodan wassa alırken ithal çavdarlara baktım ağır kapkara itici ekmek yemem onu yiyeceğime dedim nasıldı o öyle demek ki biz çavdar diye normal yiyoruz oraya göreÖyle kesmek istemiyorum az yemeye alışayım diyorum zaten kapkara ekmeğim
Ben de o keratanın kurbanlarındanım türevleri saymıyorum bile ama akıllandım ben ya dibine vurdum ya tümden kestim şimdi aradayım az az tüketiyorumvalla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.
Ekmek benim için çok gereksiz.ama severim keratayı=)
Göğüs berbat saman gibi lastik gibi bir şey genelde tavuk tüketmiyorum mecbur kalınca da en lezzetsiz yeri göğüsten tüketiyorum hemen doyuyorumgöğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)
ekmeğe savaş acanlardanım ben:)
Kesinlikle demleme üstelik ne olduğunu görüyorsun süzme poşetinin zararlarından da korunuyorsunkitkurdu bugün hiç poşt çay kullanmadım aklıma sen geldim :) dukan birası için yeşil çay demledim ama limon Yok soda koyup içeceğim
Kanki keyifsiz misin yoksa yorgun muBitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?