Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.
Ekmek benim için çok gereksiz.ama severim keratayı=)
Eee öyle sulu yemek olur ekmek ban
Acıkırsan ekmek arası domates peynir
..hamurişleri zaten hemen kilo yapıyor bende ama insan yemeye yemeye alışıyor aramıyorsun artık
Hele şimdi bu ekmekle iyice soğudum valla

Ay heyecanlıyım valla bu hafta ..senelerdir 64 ün altına inmedim kaç sene oldu yavvv

Bu hafta Baya vereceksin bence

Sizin hep takıldığınız bir kilo var mı kızlar?direnç kilosu diyorlarmış orda takılıyormuş kilo..
Plato dönemi de deniyormuş galiba

Benim 70 idi şimdi kaç olacak bilmiyorum :)

Öyle kesmek istemiyorum az yemeye alışayım diyorum zaten kapkara ekmeğim
Yeliz çavdar ekmeği alıyorum geleneksel ekşi mayayla üretilmiş puf puf mis gibi yedikçe yiyesin geliyor beyaz ekmek halt etmiş Metrodan wassa alırken ithal çavdarlara baktım ağır kapkara itici ekmek yemem onu yiyeceğime dedim nasıldı o öyle demek ki biz çavdar diye normal yiyoruz oraya göre

valla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.
Ekmek benim için çok gereksiz.ama severim keratayı=)
Ben de o keratanın kurbanlarındanım türevleri saymıyorum bile ama akıllandım ben ya dibine vurdum ya tümden kestim şimdi aradayım az az tüketiyorum

göğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)

ekmeğe savaş acanlardanım ben:)
Göğüs berbat saman gibi lastik gibi bir şey genelde tavuk tüketmiyorum mecbur kalınca da en lezzetsiz yeri göğüsten tüketiyorum hemen doyuyorum

Aynen kapkara bişey demekki ekmek iyi değilmiş diyorsun işte
Bazen simit alıyorum o da 4 dilim ekmek demekmiş yemedim ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…