Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Link varmıs canım tıklıyormuşsun

Birazdan linki paylaşırız birinci seviye 10 gün yapılacak 2 seviye 10, 3 .seviye 10 toplam 30 gün 10 gün boyunca aynı hareketler

Kızlar ben başlıyorum artık olduğu kadar ..yorumları okudum 3 günde farketmeye başlarsınız diyor 3 gün sonra ağrılarda geçiyormuş ha gayret bakalım
Demekki benim de kaslarım varmış arada kalmış ..

Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz. Kürün yorumları ise şöyle:

‘’ 6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar’’

‘’ bu hafta bende yaptım,2kilo vermişim 1haftada,yediklerime çok dikkat edip,leslie ile yürüyorum,1 önceki hafta 800gr vermiştim,bence işe yarıyor’’

‘’ 3.gün bugün tartılmak istedim ve tartıda 3 kilo eksik çıktım Ama sadece bu karışımla deil tabiki tam bi diyet deil ama yediklerime dikkat ediyoruö gün boyunca kondisyon bisikleti kullanıyorum gün içinde toplam 2000-3000 arası kalori yakacak şekilde ay çok mutlu oldum 3 kiloyu verdigimi görünce daha bi heves ettim’’

‘’ yaklaşık 6 gündür bu karışımı kullanıyorum. her gün yada iki günde bir de mutlaka yürüyorum. yediklerime zaten her zaman dikkat ederdim. sonuç: giyemediğim daha doğrusu içine sığmadığım kıyafetlerime sanki sığıyorum. dün beni gören arkadaşlarım zayıflamışsın dediler. gerçekten de kendimi iyi hissediyorum. kaç kilo olduğumu bilmiyorum. pek kilo takıntım yok. sadece 38 beden olan kıyafetlerime tekrardan sığmak istiyorum. sanırım olacak. çok mutluyum. evde olmadığım zmanlarda bile karışı şişeye koyup yanımda taşıyorum. istediğim zaman içiyorum. bu arada bu karışımdan mıdır yoksa yürüyüşten midir çok şükür kabızlık sorunum kalmadı.’’

Afiyet olsun göğüs daha tok tutar yiyecek daha çok yeri var hemde ekmek yok menülerde gördüğüm kadarıyla iki öğün yetiyor mu gayet başarılı bir menü
göğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)

ekmeğe savaş acanlardanım ben:)

Yaptıkça daha da alışırsın bol yağ yakmalar bu hafta en birinci biz olacağız :)

Günaydın kızlar
Dün kızı yıne hasteneye götürdük antıbıotık verdı
Geceyi rahat gecırdık
Onlarla ılgılenıyım gelırım
Geçmiş olsun
Güzel kurabiye. Şekersiz nerdeyse tad olarak. İsterseniz pekmezi arttırın.
Benımkı hala vay küheylenım dıyo

Eksı döneye gelmelı cumaya
Hastasın canım zorlama kendini sakın
Bugun 500 yapıyım ıstersen çoğaltırımda :)
Nasıı 500 squat yapılır mı yaaa nası ne bacak varmış arkadaş
Yarmagülüm cay varmı dıyo buna ne dıyecen
Aşktan bılıyom
Aşktandır bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…