Link varmıs canım tıklıyormuşsunNasıl yapacağım yani mantığını anlayamadım bı turlu dize zahmet bı açıklama yapabilir misiniz yani videolara falan nasıl ulaşacağım sıralama falan nasıl her gün aynı hareketler mi biliyorum cenem düştü ama vallahi anlayamadim
Çekip koyda banlanalım grupçaVıdeo cekerım bak delının tekıyım
Birazdan linki paylaşırız birinci seviye 10 gün yapılacak 2 seviye 10, 3 .seviye 10 toplam 30 gün 10 gün boyunca aynı hareketlerNasıl yapacağım yani mantığını anlayamadım bı turlu dize zahmet bı açıklama yapabilir misiniz yani videolara falan nasıl ulaşacağım sıralama falan nasıl her gün aynı hareketler mi biliyorum cenem düştü ama vallahi anlayamadim
Bız bakmadık derdınızÇekip koyda banlanalım grupça
Kk da yapanlar var öyle bir gruptaki varmış
Çok tsk ederimBirazdan linki paylaşırız birinci seviye 10 gün yapılacak 2 seviye 10, 3 .seviye 10 toplam 30 gün 10 gün boyunca aynı hareketler
göğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)Afiyet olsun göğüs daha tok tutar yiyecek daha çok yeri var hemde ekmek yok menülerde gördüğüm kadarıyla iki öğün yetiyor mu gayet başarılı bir menü
Kızlar ben başlıyorum artık olduğu kadar ..yorumları okudum 3 günde farketmeye başlarsınız diyor 3 gün sonra ağrılarda geçiyormuş ha gayret bakalım
Demekki benim de kaslarım varmış arada kalmış ..
göğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)
ekmeğe savaş acanlardanım ben:)
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Dün kızı yıne hasteneye götürdük antıbıotık verdı
Geceyi rahat gecırdık
Onlarla ılgılenıyım gelırım
Güzel kurabiye. Şekersiz nerdeyse tad olarak. İsterseniz pekmezi arttırın.Kızlar birşey soracağım evde büyük bir kırmızı lahana var ..ben bunu nasıl tüketsem acaba?çocuklar yemiyor zaten..ikide bir gözüme takılıyor
Evde pekmez kalmadı şutezbitsin in kurabiyesini yapardık sağlıklı sağlıklı
Hep kek yapıyordum içine ceviz kuru meyveler katıyordum bende ..bugün sağlıklı tarifleri bir karıştırayım bakalım
Sabah erkenden çörekotu yağı içtim bir çay kaşığı
Benımkı hala vay küheylenım dıyo
Hastasın canım zorlama kendini sakınEksı döneye gelmelı cumaya
Nasıı 500 squat yapılır mı yaaa nası ne bacak varmış arkadaşBugun 500 yapıyım ıstersen çoğaltırımda :)
Aşktandır bence deYarmagülüm cay varmı dıyo buna ne dıyecen
Aşktan bılıyom
Şu dukan birasını yapayım bugün malum ödem falan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?