Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

plasticwoman regl olunca uçarsın yemen sporun çok iyi ben şaşırdım seni yenince ama menü bugünlük çok az ekle bir şey mutlaka

Çorba vardı sanki evde bakayım ne varsa yemek alırım biraz, regl beni süründürecek canım 2-3 ay da bir olunca böyle olması sürüyor perişan ediyor beni birde iştahımı açıyor ama yiyemiyorum Zaten midem ağrıyor biraz fazla yiyince eski porsiyonları istesemde yiyemiyorum artık

Belki şekerin düşüyordur 1 meyve az süt iyi gelir bir dene istersen

Belki şekerin düşüyordur 1 meyve az süt iyi gelir bir dene istersen

Akşam küçük kutu sütlerden alayım evdende kuru meyve ve badem falan takviye yapayım sadece süt içip denemiştim yine geçmemişti hatta tarçında getireyim süte, tarçın hiç sevmezdim ama artık seviyorum ve yağ yakınına yardımcı oluyor ben düzenli tükettiğim hafta baya vermiştim

en iyisi canim dikkat et sagligina.

Ton balıklı salata yapar etimek ile yerdim diyet yaparken canım istedi valla :)) akşam etimek ve ton balıklı salata yapayım yoğurt çıkarıp

Evet ya aç kalma sonra daha çok yeniyor arada ara öğün yapabilirsin zararsız şeylerden

Kızlar detoks kürleri yapan ve tarif veren birisi var instagramda uygulayanlar 4 ila 12 kg vermişler yapmak isteyen olursa paylaşabilirim sabah ve akşamları içiliyor normal diyete devam

ilahi kizlar

M
Masallah nalancim
Günaydın kızlar
Dün kızı yıne hasteneye götürdük antıbıotık verdı
Geceyi rahat gecırdık
Onlarla ılgılenıyım gelırım
Kuzzucum yoruldun sende dikkat et kendine simdi nasil

Cocuk bu ister tabi benim cocuklarda neler istiyo bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…