- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Benimki sevdi belki sever seninki de
İnşallah benimki de erir yaa
Su güzel canım
Yüzme yok mu bugün
Toplarsın vakit kaybetme ama bugğn başla toplamaya yoksa verdiğin kilo geri gelir
Kızın nasıl oldu canım
Haydi ben varım kaç saniyeydi bugün ?Ben plankları yapıyorum var mı eşlik eden kızlar
Başla başla birbirimizi gaza getirip yapalım ..zaman hızlı geçiyor
Rakibem bol bol tüket sen de, çayın kahvenin yanına sen yerken yanına pudra şekeri al bandıra bandıra ye doyamazsın tadına dön bir daha ye cumaya kadar izin sana tartı sonucunu yazdıktan sonra yeme artık yeni tarif vereceğim rakip durumuna göre
Başla başla birbirimizi gaza getirip yapalım ..zaman hızlı geçiyor
Bak ben bile ne zamandır cırmalıyorum alışıyorum valla
Masallah canimBestttt canım günaydın spor yapıldı ama sana söylenmeye fırsat bulunamadı dünün spor dökümünü yapayım bugün zilliye başlarım haber alınca
Bu arada süreleri daha uzun yapıyorduk ama senin verdiğin listeye göre gideyim dedim
plank
30/30/30
sağ ve sol plank
8/8
yürüyüş 30 dakika
dün voleybol oynandı 15 dakika
Squat 50 yapıldı (öldüm iç bacaklar vs yandı en zorlandığım bu oldu)
Plates çemberi ile de fırsat bulundukça iç bacak çalışıldı
Spor faaliyeti raporudur
Kesinlikle demleme üstelik ne olduğunu görüyorsun süzme poşetinin zararlarından da korunuyorsunplasticwoman
Yeliz bu listeye göreKizlar 1. Gunle basliyoruz hepsine. https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609
Bu linkten de zilliye basliyoruz
Kızlar bu sayıları takip ediyoruzHaydi ben varım kaç saniyeydi bugün ?
Sen de yaz bizim gibi ..valla uğraşıyorum ne zamandır sizde verirsiniz hele sen yüzme spor uçarsın merak etmePembe_patikli senin guncel kilonu gorunce kiskaniyorum masallah canim. darisi basima
Ben menümü yazayım akşam vaktim olmaz belki
Sabah: ince bir dilim karpuzun yarısı + bir dilim peynirden baya azdı bunları yedim şişird bile karpuz peyniri özlemiştim
Akşam : bol yeşil salata + 1 kase yoğurt yiyeceğim
Menülerin sporun azmin süper kazara rakip olursak ki hiç istemem sen kanatlı pegasus ben yaşlı hantal kaplumbağa sana özel tariflerle gelirimMasallah canim
ins canim.Sen de yaz bizim gibi ..valla uğraşıyorum ne zamandır sizde verirsiniz hele sen yüzme spor uçarsın merak etme
Yeterki iste motivasyonu kaybetme .Bestttt ne derse o
allah giris katinda oturanlarin yardimcisi olsun.İstanbul da nasıl yağmur olmuş öyle haberlere baktım da ortalığı sel götürmüş resmen ..
plasticwoman cok az degil mi canim bi izgara et veya ceviz filan yeseydin. tabi dayanabiliyorsan bravo
plasticwoman cok az degil mi canim bi izgara et veya ceviz filan yeseydin. tabi dayanabiliyorsan bravo
Diyorumplasticwoman acıkırsın ekmeğin arasına makarna koy oh mis gibi ye (benim rakibim de kendisi)
Yok yok kıyamadım yine acıkırsan yoğurt ye yulafla harbiden çok az menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?