Lezzetlı görünüyorEpey tarif birikmiş hepsini vereceğim
Zerdeçalı tavuk( Hem diyet hem değil )
İncik kullanıyorum daha çok (kendime göğüs)
1 soğan
3 diş sarımsak
1 çb süt
2 kaşık mayonez(artık kullanmıyorum yada benimkini mayonezsiz hazırlayıp sonra diğerlerine ekliyorum)
3 kaşık ketçap salça da olur
Kimyon
Karabiber
Pul biber
Sızma zeytin yağı
Kajun varsa olur yoksa dert değil
1 yemek kaşığı zerdeçal
Sosu karştır incik göğüs neyi tercih edersen sosa yatır sabahtan akşama kadar sosu çeksin ,dilediğin sebzenin üzerine genelde patates(patatesi de kekikle elma dilimi hazırlıyorum) vs diz fırına ver ben diyete başlayınca mayonezi çıkardım sebzesini de yemiyorum aynı anda hem eve hem bana yemek yapmış oluyorum kendime tabi göğüs eti kullanıyorum
Canim iki kadin var videoda yesilli olan daha basit yapiyo hareketleri yapabildigin kadar ona bakarak yaparsinYapabilsem yaparimda sınavı falan pek yapamıyorum o yüzden pek sesimi çıkartmadim
Bugun 500 yapıyım ıstersen çoğaltırımda :)Supersin ablaaa
Bugun 500 yapıyım ıstersen çoğaltırımda :)Supersin ablaaa
Hep tr dekılere göster alamancıyık dıye ez bızı anasını satıyımCanim iki kadin var videoda yesilli olan daha basit yapiyo hareketleri yapabildigin kadar ona bakarak yaparsin
Yarmagülüm cay varmı dıyo buna ne dıyecenHahahaabla vala boyundan diyodur o masallah super boyun. Goruntuyu de kurtariyo gostermiyosun kilonu
Buldu buldu yelizHep tr dekılere göster alamancıyık dıye ez bızı anasını satıyım
Cok romantikYarmagülüm cay varmı dıyo buna ne dıyecen
Aşktan bılıyom
O degıl yakında kendımı Recep ivedıktekı komyon şoförü sanacamCok romantikyaa gorur o yarmagulu yakinda
Yapabilsem yaparimda sınavı falan pek yapamıyorum o yüzden pek sesimi çıkartmadim
Deneyeceğim artıkları yapar ya insallahh kendimi zorlayacagim zayıflama lazımCanim iki kadin var videoda yesilli olan daha basit yapiyo hareketleri yapabildigin kadar ona bakarak yaparsin
O nedeeenO degıl yakında kendımı Recep ivedıktekı komyon şoförü sanacam
Basta tam olmayabilir zamanla daha iyi olur emin olDeneyeceğim artıkları yapar ya insallahh kendimi zorlayacagim zayıflama lazım
Tabi denedim yaptimdA zorlandı biraz ama hiç bir şey kolay elde edilmiyor maalesef zorda olsa yapmaya calisacagimBen ömrü hayatımda bir kere şınav çekebilmiş değilim çekemeyenlere diz kapaktan destekli yarım şınav var onu da veriyor ondan yapıyorum ben yani hadi başlayalım bendeki kol tonları kaldıracak görüntüde ama kendimi bile kaldıramıyorum hele şınav belki sen yapmışsındır 1 tane siftahım yok henüz
İnsallahh elimden geldiği kadar yapacağım artikkBasta tam olmayabilir zamanla daha iyi olur emin ol
Bugun 500 yapıyım ıstersen çoğaltırımda :)
Bak arkada yeşil kıyafetli kadın acemiler içinmişDeniyecem artık sizden ayrı durmayayim
Nasıl yapacağım yani mantığını anlayamadım bı turlu dize zahmet bı açıklama yapabilir misiniz yani videolara falan nasıl ulaşacağım sıralama falan nasıl her gün aynı hareketler mi biliyorum cenem düştü ama vallahi anlayamadimBak arkada yeşil kıyafetli kadın acemiler içinmiş
Bende yavaş yapabiliyorum böyle böyle alışacağız
Adam ın dedıklerındenO nedeeen
Vıdeo cekerım bak delının tekıyımBu nasıl squat oturup kalkmadır 50 yaptım ama yeni doğmuş tay gibi (dikkat bak buzağı demedim artık kibarız kısrak gibi olacağız ya) titredim nasıl 500 ben iptal şok berilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?