Koca ülkeyı kuruttu yesıllık yemekten@anderes senin guncel kilonu gorunce kiskaniyorum masallah canim. darisi basima
Bu ayaklandım şükür deryacıgımcok gecmis olsunberilceee cabucak iyilessin ins
55 miiii sadeceeee hıhKızlar bugün
squat 55
plank 20
sağ sol plank 8 saniye
Kız nefes etkılenmedı ıyımıM
Masallah nalancim
Kuzzucum yoruldun sende dikkat et kendine simdi nasil
Ben yapmadım hepsı bıtsın yazacamSupersin yapinca beni etiketle olur mu
Yemınle sen böyle deyınce 2-3 kez yaptım gerı döktümBir yeşil çay içeyim her yanım ağrıyo valla
Nıye yorgunsun gülümCanım benim
68 kg da yıllarca kaldım bir de 83 te filandı
Bizim kv çok hamurişi yapar, Eskişehirli kendisi, onlarda tüm mutfak hamurişi. Değişik börekleri var, evlenmeden önce bilmediğim. Maalesef kötü benim için
Evde ekmeği kendim yapıyorum kankacım
Simit
Yorgunum yaa
Güldürürken düşündürür kendisi
Dimi ya...bi de sanki şişko gibi aramızda
Benim hedef kilomdan bile zayıf kendisi
Oğlan nasılSelamlar kızlar maşallah sporlar Harika Azminize hayranım ben de regl olacağım olamadım onun sıkıntısı var üzerimde3-4 gündür hastalıktan spor vs hakgetireydi eve gidince bende inşallah spora başlayacağım yazarım tekrardan
Kız bozmadan mı bu saniyeAhh bende sabah wall sit yaptım 200 saniye kadar ama zar zor vallahi bacaklarım nasıl yandı devam edeceğim mutlaka 1 saat yürüdüm geldim
@ceren06_35 canım nasıl oldunuz sen çocuk dün pek uğrayamadım gözümden kaçtıSelamlar kızlar maşallah sporlar Harika Azminize hayranım ben de regl olacağım olamadım onun sıkıntısı var üzerimde3-4 gündür hastalıktan spor vs hakgetireydi eve gidince bende inşallah spora başlayacağım yazarım tekrardan
Ama güzel ya yanıyor ya böyle o acıyı hissetmeye bayılıyor tabiki devamm
Selamlar kızlar maşallah sporlar Harika Azminize hayranım ben de regl olacağım olamadım onun sıkıntısı var üzerimde3-4 gündür hastalıktan spor vs hakgetireydi eve gidince bende inşallah spora başlayacağım yazarım tekrardan
Dün sabah kı dr antıbıotıgı vetseydı daha ıyı olurduberilceee Elif toparlandı mı biraz insan güçten düşüyor
N.....ol adlı ilacı mı verdi dünden belli salgın var küçük çabuk etkilenir ilaçsız geçmeyeceği belli neyi bekledi drDün sabah kı dr antıbıotıgı vetseydı daha ıyı olurdu
Bugun düne göre ıyıce
En azından yıyor bırseyler
Sanırım yarına toparlar ılacı 5 günlük zaten
Sen benı dışlıyon mu huuuu@DeryaOnDiet canım mesajları görmüyorsun muhtemelen sana yazıyorum ama menü spor süper bir kaç hafta sonra yarışalım sen biraz hız kesince ideal kilona yaklaşınca anla işte kanatları kullanmayınca daha da açık söylemeyeyim anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?