Motivasyonu asil resimler arttircak insallah. Bugun takima yildizi bol atmak istiyorum dun jilliani yelizle ben yaptik yildizi tam alan ikimiz olduk. Jillian yapmayanlara baska yapanlara yarim yildiz. Hic yapmayana yok.Sen de yaz bizim gibi ..valla uğraşıyorum ne zamandır sizde verirsiniz hele sen yüzme spor uçarsın merak etme
Yeterki iste motivasyonu kaybetme .Bestttt ne derse o
Bir yeşil çay içeyim her yanım ağrıyo valla
Kahve öncesinde içmiştim iyi oluyor gerçekten ..
Her gün 1 tane içmeye çalışıyorum yeşil çay
Zaten çaya düşkün değilim pek
Geldim yattım ya başım ağrıyor yorulmuşum gece çok uyuyamadık kız uyutmadı sonra işler için 6 buçukta kalkınca...tezbitsin nerdesin yahu?eve gittim mi ne yaptın ?sana laf atmasam olmaz şimdi
Canım benimAy heyecanlıyım valla bu hafta ..senelerdir 64 ün altına inmedimkaç sene oldu yavvv
68 kg da yıllarca kaldım bir de 83 te filandıSizin hep takıldığınız bir kilo var mı kızlar?direnç kilosu diyorlarmış orda takılıyormuş kilo..
Plato dönemi de deniyormuş galiba
Bizim kv çok hamurişi yapar, Eskişehirli kendisi, onlarda tüm mutfak hamurişi. Değişik börekleri var, evlenmeden önce bilmediğim. Maalesef kötü benim içinvalla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.
Ekmek benim için çok gereksiz.ama severim keratayı=)
Evde ekmeği kendim yapıyorum kankacımYeliz çavdar ekmeği alıyorum geleneksel ekşi mayayla üretilmiş puf puf mis gibi yedikçe yiyesin geliyor beyaz ekmek halt etmiş Metrodan wassa alırken ithal çavdarlara baktım ağır kapkara itici ekmek yemem onu yiyeceğime dedim nasıldı o öyle demek ki biz çavdar diye normal yiyoruz oraya göre
SimitAynen kapkara bişeydemekki ekmek iyi değilmiş diyorsun işte
Bazen simit alıyorum o da 4 dilim ekmek demekmiş yemedim ne zamandır
Yorgunum yaaKesinlikle demleme üstelik ne olduğunu görüyorsun süzme poşetinin zararlarından da korunuyorsunplasticwoman
Kanki keyifsiz misin yoksa yorgun mu
Güldürürken düşündürür kendisi@kitkurdu cok tatlisin canim. mesajini okurken guldurdun beni. sen de hep. gul
Dimi ya...bi de sanki şişko gibi aramızdaPembe_patikli senin guncel kilonu gorunce kiskaniyorum masallah canim. darisi basima
Ahh bende sabah wall sit yaptım 200 saniye kadar ama zar zor vallahi bacaklarım nasıl yandı devam edeceğim mutlaka 1 saat yürüdüm geldim
Ama güzel ya yanıyor ya böyle o acıyı hissetmeye bayılıyor tabiki devammBenimde aynı ama yapmaya devam
Ben ona aşığım ama yemiyom savasıyomgöğüs pek sevmiyorum o yüzden.ara sıra oku ogun yapıyorum.aslında ben degıl gidişat öyle oluyo:)
ekmeğe savaş acanlardanım ben:)
Sağol balımGeçmiş olsun
Güzel kurabiye. Şekersiz nerdeyse tad olarak. İsterseniz pekmezi arttırın.
Hastasın canım zorlama kendini sakın
Nasıı 500 squat yapılır mı yaaa nası ne bacak varmış arkadaş
Aşktandır bence de
Kaç yasındasın nıye soylemıyonAy heyecanlıyım valla bu hafta ..senelerdir 64 ün altına inmedimkaç sene oldu yavvv
Burda 500 küsür cesıt ekmek varYeliz çavdar ekmeği alıyorum geleneksel ekşi mayayla üretilmiş puf puf mis gibi yedikçe yiyesin geliyor beyaz ekmek halt etmiş Metrodan wassa alırken ithal çavdarlara baktım ağır kapkara itici ekmek yemem onu yiyeceğime dedim nasıldı o öyle demek ki biz çavdar diye normal yiyoruz oraya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?