Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen de yaz bizim gibi ..valla uğraşıyorum ne zamandır sizde verirsiniz hele sen yüzme spor uçarsın merak etme
Yeterki iste motivasyonu kaybetme . Bestttt ne derse o
Motivasyonu asil resimler arttircak insallah. Bugun takima yildizi bol atmak istiyorum dun jilliani yelizle ben yaptik yildizi tam alan ikimiz olduk. Jillian yapmayanlara baska yapanlara yarim yildiz. Hic yapmayana yok.

1. Kür : 10 gün sabahları aç karnına içilecek
1 limon suyu, 1 tatlı kaşığı toz zencefil,1 çay kaşığı bal, 1 büyük fincan sıcak su karıştırılıp içilecek

2. Kür : 10 gün yatmadan 1 saat önce içilecek
yarım limonu soy, 10 dal maydanoz rondodan geçir içerisine 1 çay kaşığı bal, yarım çay kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 bardak soğuk su ekle tekrar bızzzıııttt :)

3. Kür : 1 hafta gün boyu içilecek
750 ml kaynamış su, içine 2 yemek kaşığı yeşil çay ekle 5-7 dk demle içerisine 10 dk sonra 1 şişe maden suyu ilave et, 1 limon sık ve kalan limonu da içine at

4. Kür : 10 gün yatmadan 1 saat önce içilecek
Yarım limon kabuklarını soy, 1 salatalık kabuklarını soyma, 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil, 1 avuç maydonoz (10-15 dal) 1 su bardağı soğuk su, (koyu olursa su ilave et) rondodan geçir

5. Kür : 2 gün boyunca sabahları aç karnına içilecek
1 çay kaşığı karbonat , yarım limon suyu büyük bardak su, sabah aç karnına içilecek

Kürlerin arasında 3 gün off verip diğer küre geçiliyor
Malzemelere ekleme çıkarma yapılmıyor
Günlerine tam uyuluyor

Kahve öncesinde içmiştim iyi oluyor gerçekten ..
Her gün 1 tane içmeye çalışıyorum yeşil çay
Zaten çaya düşkün değilim pek

Gündüz spor hasılatını yazayım

150 squat (dünün yarısı oldu:))
30 sağ, 30 sol lunge squat
180 sn wall sit (düzeltme 150 yazmışım yanlış oldu)
30 sağ, 30 sol bacak açma kapama yapıldı

2 lt su içildi (daha evde devam)
1 büyük bardak dukan birası içild (sodalı yeşil çay)
1 fincan civan perçemi içildi

Sabah kahvaltı : ince dilim karpuzun yarısı + ince dilim peynirin yarısı

Ara : (15:00) sunta dediğim :) diyet formlardan 2-3 adet

Akşam: ton balıklı salata varsa mercimek çorbası yanında akşamı tekrar yazarım

30 dk eliptik ve jillian abla yapılacak + ağırlık kol,basen,sırt çalışmaları

Son düzenleme:
Ay heyecanlıyım valla bu hafta ..senelerdir 64 ün altına inmedim kaç sene oldu yavvv
Canım benim
Sizin hep takıldığınız bir kilo var mı kızlar?direnç kilosu diyorlarmış orda takılıyormuş kilo..
Plato dönemi de deniyormuş galiba
68 kg da yıllarca kaldım bir de 83 te filandı
valla canım bu bendeki kilonun tek sorumlusu ekmek ve turevleridir.küçükken annem çok zayıfmışım diye ekmeğe abanmış.yedirdikce yedirmiş.
Ekmek benim için çok gereksiz.ama severim keratayı=)
Bizim kv çok hamurişi yapar, Eskişehirli kendisi, onlarda tüm mutfak hamurişi. Değişik börekleri var, evlenmeden önce bilmediğim. Maalesef kötü benim için
Evde ekmeği kendim yapıyorum kankacım
Aynen kapkara bişey demekki ekmek iyi değilmiş diyorsun işte
Bazen simit alıyorum o da 4 dilim ekmek demekmiş yemedim ne zamandır
Simit

Kesinlikle demleme üstelik ne olduğunu görüyorsun süzme poşetinin zararlarından da korunuyorsun plasticwoman

Kanki keyifsiz misin yoksa yorgun mu
Yorgunum yaa
@kitkurdu cok tatlisin canim. mesajini okurken guldurdun beni. sen de hep. gul
Güldürürken düşündürür kendisi
Pembe_patikli senin guncel kilonu gorunce kiskaniyorum masallah canim. darisi basima
Dimi ya...bi de sanki şişko gibi aramızda
Benim hedef kilomdan bile zayıf kendisi

Selamlar kızlar maşallah sporlar Harika Azminize hayranım ben de regl olacağım olamadım onun sıkıntısı var üzerimde3-4 gündür hastalıktan spor vs hakgetireydi eve gidince bende inşallah spora başlayacağım yazarım tekrardan

Sağol balım
Kızlarda ınanmadı ama dün gosterdım
Yapılıyor mus bende korkardım hepte

Burda 500 küsür cesıt ekmek var
Ama taze somun baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…