Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabi ki canım her zaman bekleriz ne güzel çok kilo vermişsin inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz hepimiz amaçlar hep aynı nasıl olsa
Sporu arttırdık bakalım bu hafta hayırlısı artık

Tabi ki canım her zaman bekleriz ne güzel çok kilo vermişsin inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz hepimiz amaçlar hep aynı nasıl olsa
Sporu arttırdık bakalım bu hafta hayırlısı artık

2 ay sonra nişanım var ve 78 kiloyum.6 lı rakamları görüp kendime nişan hediyesi vermek istiyorum.belki 2 yıl olmuştur 7 lerden çok sıkıldım.inşallah canımmmmmm <3

2 ay sonra nişanım var ve 78 kiloyum.6 lı rakamları görüp kendime nişan hediyesi vermek istiyorum.belki 2 yıl olmuştur 7 lerden çok sıkıldım.inşallah canımmmmmm <3
Şimdiden hayırlı olsun
2 ay uzun zaman verirsin bence hatta sporla desteklersen çok iyi bir kilo verebilirsin
Yaş avantajında var ne de olsa

guzel bir tarif canim hem de kolay

Nasıl bir diyet uyguluyorsun Hatice
Saat 11 de 2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 domates,1 salatalık ,5 zeytin yedim
Saat 15 de 1 tatlı tabağı dolusu karpuz ve 2 kibrit kutusu peynir yedim
Saat 19 da 8 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya ve 1 kase semizotu yoğurt yiyeceğim
Saat 23 de küçük kase yoğurt olacak
Başka da Yok
Sonrası su, şekersiz çay ve kahve
Çok protein az karbonhidrat yapacağım
Planım bu

Ahh bende dün uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin denedim biraZ zorlaşacak olsa olmaya başladı inşallah dahada ise yarayacak
Cok guzel kizlar darisi basima, bugun kiyafetlerimi giyerken moralim bozuldu yine

Öncelik bebegın zaten
Fırsat buldukça gelırsın canım
Zamanla bır sıstem oturtursun
efehatun canim ben de yeni anneyim bebegim yasina girecek 2 haftaya. biz de ilk basta emme sorunu yasadik emzirme uzmanina gitmeni tavsiye ederim. bana cok yardimi oldu. ve senin de yazdigin gibi ne kadar emerse o kadar sut gelir. ilk basta her 1,5 saatte bir sutun artinca 3 saatte bir ama duzenli once emzirmemi sonra da sagmami onerdiler. ve tabi sagdigim sutu veriyordum sonra.

tebrikler canim azminden dolayi

Selam canım öbür tarafta da konuşmuştuk biraz. Sevindim uğraşmana. Her şey gönlünce olsun. Bol bol kilo ver nişan kıyafetinde mükemmel görün inşallah. Arada muhabbete gel istersen :)

Hoşgeldin canım :) bebeğine rabbim uzun ömürler versin
Ceren bende tanıştığıma memnun oldum :)

İşte benim sevgili menüm canım menüm
Kahvaltı 09: 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık lor, maydanoz, 1 fincan demleme yeşil çay, 4 siyah zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sade kahve
Öğlen 13: 2 kase karışık Döne çorbası, salata yağsız
Akşam 18: 2 kase karışık Döne çorbası, 1 yeşil elma
2 litre su
30 dakika yürüyüş

tezbitsin icindekiler cok saglikli ama bence blender kolay ama cok az kullanilmasi gereken bir alet. insan ne kadar yedigini anlamiyor. doktor tavsiyesi uzerine kucuk bebegime bile blenderdan yemek corba vermemeye calisiyorum. cignemenin doyma gudusunde etkisi buyuk canim

Selam güzellerimmm bugün listem şöyle
Sabah uyanınca
2 bardak ılık su

Kahvaltı 1 kase yulaf 1 bardak süt ile hazırlandı

Ara 1 fincan kahve

Öğle 1 kase yağsız haşlama tavuk göğsünden yapılmış yeşillik salatası ( ıceberg maydonoz roka taze nane dereotu tere ve bir avuç ıcı büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü ile hazırlandı ) 1 bardak ayran

Ara 1 Şişe maden suyu 2 adet hurma

Akşam ise 5 yemek kaşığı yağsız susuz olarak kabak yemeği ve 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum 22:00 de 1 adet elmam var

Şuan 3 litre su oldu yarın litre kadar daha içerim 60 dk yürüdüm eve gidince jillian mı demiştiniz bir onu denemek istiyorum saygılar kızlar

Güzel menüüü :) döne çorbasından istiyorum bende :)

Blendırla ezilmiş çorba vs bebeklere önerilmiyor çatalla ezin deniyor ağzı pütürlü gıdaya alışsın diye canım. Ama çiğneme zaman aldığı için mideye doyma sinyali gitmiş oluyor o açıdan haklısın canımcım.
Ay şu yulaf işine brn giremedim acaba yarın sabah yesem mi meyveli sütlü şööylee
Güzel menüüü :) döne çorbasından istiyorum bende :)
Tarifini yazdım yukarda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…