- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Tabi ki canım her zaman beklerizkızlar selam..bu takımla 27 kg vermiştim sanırım.sonra takım kapandı.ben başka takıma gittim yapamadım bıraktım ve 10 kg geri aldım.şimdi 1.takımdayım arada sizin takıma uğramak isterim.uğurlu takımımdı benim burası <3
Tabi ki canım her zaman beklerizne güzel çok kilo vermişsin inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz hepimiz amaçlar hep aynı nasıl olsa
Sporu arttırdık bakalım bu hafta hayırlısı artık
Şimdiden hayırlı olsun2 ay sonra nişanım var ve 78 kiloyum.6 lı rakamları görüp kendime nişan hediyesi vermek istiyorum.belki 2 yıl olmuştur 7 lerden çok sıkıldım.inşallah canımmmmmm <3
bende diyom zurna yeni birsry mi zumba super eglencelidir ohh ne iyi yapmissin canimZurna ne yaa aman zumba zumba
bence de verirsin canim ama spor sart2 ay sonra nişanım var ve 78 kiloyum.6 lı rakamları görüp kendime nişan hediyesi vermek istiyorum.belki 2 yıl olmuştur 7 lerden çok sıkıldım.inşallah canımmmmmm <3
guzel bir tarif canim hem de kolayYeni gelen arkadaşlar için chialı puding tarifimi yenidrn yazıcam eski sayfalarda kalınca bakılmıyor unutuluyor
Ama bu chiadan ben de yiyim ama nasıl yapsam da güzel olsa diyenler tatlı krizine girenler için bire bir. Tarif benim değil canlar alıntı. Uydurma tariflerimden biri değil. Ben denedim güzel oluyor ama aşırı bir şerbetli tatlı tadı beklemeyiniz tabiki o günleeer bitttiiiiiiievet şerbetli tatlı yediğimiz o güzel günlerin sonu geldi vah vah ki ne vah bayramda bile ağzıma koymadım. İyi mi ettim evet. İradem sağlamlaştı çünkü.
Puding:
1 olgun muz, 1.5 SB süt, 1 YK kakao bunları blendırda karıştırıyoruz, sonra 2 YK Chiayı ekleyip kaşıkla karıştırıp 4-5 saat kaselerde buzdolabında bekletiyoruz. 2 kup çıkıyor benimkinde. Hepsinin toplam kalorisini ölçtüm 357 kalori.(2 kup) Ara öğün için güzel dimi.
Saat 11 de 2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 domates,1 salatalık ,5 zeytin yedimNasıl bir diyet uyguluyorsun Hatice
hosgeldinHosgeldin canim. Beraber veririz kilolari insallah. Kendini tanitir misin kilon hedefin yasin?
Ölç ölç ben ilk başladığım gün ölçtüm. Haftada 1 ölçüyorum. Keşke diyete başladığım gün 3 nisana ölçseydim çok pişmanım. O zamanlar çok mutsuzdum vallaha korktum ölçmeye
Cok guzel kizlar darisi basima, bugun kiyafetlerimi giyerken moralim bozuldu yineAhh bende dün uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin denedim biraZ zorlaşacak olsa olmaya başladı inşallah dahada ise yarayacak
Öncelik bebegın zaten
Fırsat buldukça gelırsın canım
Zamanla bır sıstem oturtursun
tebrikler canim azminden dolayiKesinlikle haklsınız..ben duygularıma göre çok yedim mesela sinirlenince çok tatlı çikolata yedim stresli şeyler yaşadım yemeye verdim kendimi hatta abarttım çok
Sonra kendime geldim böyle devam edemezdi
Kızım bana" herkesin annesi zayıf sen neden şişmansın? "dedi bir gün utandım
çok şükür bu günlere geldim çok seviniyorum
Selam canım öbür tarafta da konuşmuştuk biraz. Sevindim uğraşmana. Her şey gönlünce olsun. Bol bol kilo ver nişan kıyafetinde mükemmel görün inşallah. Arada muhabbete gel istersen :)kızlar selam..bu takımla 27 kg vermiştim sanırım.sonra takım kapandı.ben başka takıma gittim yapamadım bıraktım ve 10 kg geri aldım.şimdi 1.takımdayım arada sizin takıma uğramak isterim.uğurlu takımımdı benim burası <3
Merhaba bende takıma katılmak için geldim, ilk mesajı okudum, kuralları, 2 aylık kızım var çok şükür, çalışıyorum işim de yoğun , eğer günlük 5 mesaj yazamazsam sebebi yoğunluktur, ama fırsat buldukça takımı takip edeceğim
Bir tarifle daha başbaşayız sayın 13 ve ziyaretçiler
Çorbamın tarifi: Dönenin çorbası ismini koydum ama tam YelizPembe_patikli senlik oldu yeşil bir şey oldu yahu
1 demet ıspanak
1 havuç
1 patates
1 kabak
1 demet semizotu
Birkaç sap maydanoz
3 sivri biber
Soğan, sarımsak
Kuru fasülye 1 avuç kadar, kırmızı mercimek
Yarım paket brokoli
200.gr kıyma
Hepsini düdüklüye koydum pişirdim, sonra blendırdan geçirdim. Limon sıkıp içtim. Baharat da koydum tabi. Tam bebek maması oldu yaa
İşte benim sevgili menüm canım menüm
Kahvaltı 09: 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık lor, maydanoz, 1 fincan demleme yeşil çay, 4 siyah zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 fincan sade kahve
Öğlen 13: 2 kase karışık Döne çorbası, salata yağsız
Akşam 18: 2 kase karışık Döne çorbası, 1 yeşil elma
2 litre su
30 dakika yürüyüş
Blendırla ezilmiş çorba vs bebeklere önerilmiyor çatalla ezin deniyor ağzı pütürlü gıdaya alışsın diye canım. Ama çiğneme zaman aldığı için mideye doyma sinyali gitmiş oluyor o açıdan haklısın canımcım.tezbitsin icindekiler cok saglikli ama bence blender kolay ama cok az kullanilmasi gereken bir alet. insan ne kadar yedigini anlamiyor. doktor tavsiyesi uzerine kucuk bebegime bile blenderdan yemek corba vermemeye calisiyorum. cignemenin doyma gudusunde etkisi buyuk canim
Ay şu yulaf işine brn giremedim acaba yarın sabah yesem mi meyveli sütlü şööyleeSelam güzellerimmm bugün listem şöyle
Sabah uyanınca
2 bardak ılık su
Kahvaltı 1 kase yulaf 1 bardak süt ile hazırlandı
Ara 1 fincan kahve
Öğle 1 kase yağsız haşlama tavuk göğsünden yapılmış yeşillik salatası ( ıceberg maydonoz roka taze nane dereotu tere ve bir avuç ıcı büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü ile hazırlandı ) 1 bardak ayran
Ara 1 Şişe maden suyu 2 adet hurma
Akşam ise 5 yemek kaşığı yağsız susuz olarak kabak yemeği ve 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum 22:00 de 1 adet elmam var
Şuan 3 litre su oldu yarın litre kadar daha içerim 60 dk yürüdüm eve gidince jillian mı demiştiniz bir onu denemek istiyorum saygılar kızlar
Tarifini yazdım yukarda canımGüzel menüüü :) döne çorbasından istiyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?