Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin aramizaaaaa

Çiftlik olayı çok güzelmiş canım ama haklısın işi de çoktur olsun yavaş yavaş düzenin oturur bende bazen evi falan bırakıyorum amannn boşverrr diyorum yap yap hep aynı valla

Bende 28 kilo vermiştim sonra aldım bayağı
Şimdi 80 küsürlerden 64 e düştüm şükür
Oluyor inşallah yeter ki motivasyon olsun sabırla inatla yapalım
maşallah ne güzel benim için 60 falan hayal çift haneleri bı görsem

Çiftlik olayı çok güzelmiş canım ama haklısın işi de çoktur olsun yavaş yavaş düzenin oturur bende bazen evi falan bırakıyorum amannn boşverrr diyorum yap yap hep aynı valla
evet yorucu inşallah otursun en kısa zaman da

maşallah ne güzel benim için 60 falan hayal çift haneleri bı görsem

evet yorucu inşallah otursun en kısa zaman da
Olur canım olur inşallah tam destek bizden
Hepimiz bunalıyoruz ama pes etmiyoruz asla az sabır neden olmasın verenler nasıl veriyor

Ben de sensin sandım yaa

Oh süper inşallah tamamına ersin maşallah

Hadi bakalım çok sevindim
Allah tamamına erdirsin

@ceren06_35 tebrikler tekrar
Uğra bize ara sıra kilo takibi yapalım

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Amin kızlar herşey için çok teşekkür ederim sizleri seviyorum

OGULCUKLARIM hoşgeldin canım Harika bir gruba geldin inşallah şans getirecek bu güzel grup sana

Hadi bakalım canım çookk sevindik
Dileklerimizi ilettik inşalllah sorunsuz çok güzel geçsin hamileliğin

İnşallah canım ben hala inanamıyorum ama tam kilo verdim derken yavaş yavaş tombik cerene doğru gideceğim yine inşallah tedbirli olacağım doktora bugün yediklerimden bahsettim çok beğendi eğer aynı devam edersem en fazla 7,5-10 kilo ile yırtarsın dedi ama bakalım zaman ne gösterecek

tezbitsin döneee sporda mısın bakalım
Bi ses ver gel gel bu iştahın sebebini bulcam daha
Vallaha uyudum ya kız uyuyunca iyi oldu çaptan düştüm bee yaaaav
Selaaaam canım...Hoşgeldin. Ben Döne.
Done istahin mi acildi kizzz
Hep hayalimdeler ama yaaa
Göreceğiz bakalım kim kimi yeniyor damarıma basmayin vallahi ortalığın tozu dumana katarim inatciligimm pistir
Aferin kııız Güldane yanındayım ya yen şu Berili berilceee yi vallaha sana şiir benden

Evet canım dikkat edersin tabii ..ne olacak o kadar kilo zaten gidiverir inşallah
Benim gibi yapma amann diyeyimmm en son doktor beni tartmayı bırakmıştı yaaayuvarlacıkmışım

Ben de hamileyken çok kilo almamıştım Ceren. Almazsın ya. Ama gel gene biz özleriz seniii

Hoş buldum
memnun oldum bende hayriye

İnşallah yenerimm yani yemek için elimden geleni yapacagim

Evet canım dikkat edersin tabii ..ne olacak o kadar kilo zaten gidiverir inşallah
Benim gibi yapma amann diyeyimmm en son doktor beni tartmayı bırakmıştı yaaayuvarlacıkmışım

Ben de hamileyken çok kilo almamıştım Ceren. Almazsın ya. Ama gel gene biz özleriz seniii

Sımdıden başladım dua ya allahım Bebek alsın kilo ben almayayım diye siz kilo verinde ballarım o bana yeter ben gelirim tabi bende aldığım kiloları yazarım artık

Kızlarrrr valla en sonunda hepimiz eriyeceğiz öyle gaza geldim ki ben bilem zumba yaptım ama daha ne diyeyimm yavvv düğünümde bile oynamadım valla
Sıra döne de bana ne

Zumba çok iyi ya en son geçen hafta yapmıştım allahtan bebeğe bir şey olmadı ya ne deliyim ben O kadar da zıpladım hopladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…