Hosgeldin aramizaaaaaHoş buldum
Merhaba ben 2013 ten beri buralarda olan bu surede 30 kilo verip 40 kilo almayı beceren 2 erkek çocuk annesi 33 yasında ev hanımı bir tombıkım
Ocak ayında hadi bismillah dedim ve tekrar karatay la yeniden başladım 166 kilo dan 134 kiloya indim(+90 daki canlarımın payı çok bu giden kılolarda) inşallah devamı da gelsin istiyorum
Ben çok cahılım takımlar konusunda inşallah yapabılırım
Çiftlik olayı çok güzelmiş canım ama haklısın işi de çoktur olsun yavaş yavaş düzenin oturur bende bazen evi falan bırakıyorum amannn boşverrr diyorum yap yap hep aynı vallaben çocukluğumdan berı kıloluyum cok diyetisyen cok ilaç cay vs ne varsa kullandım hıc çözüm bulamadım bu kadar yuksek kılolarda olmanın büyük sebebi de bu yapıp bozmalar
En son karatay la tanıştım ve cok adapte oldum ramazanda bı sakladım ama tekrar oturttum cok şükür hıc spor yapmadım desem yeri 30 kiloyu verırıken yeni leslı 2 mile başladım onuda pek oturttugum söylenemez.
Yaz dönemi cok yoğun oluyorum ben yazın cıftlıgımız var oraya geliyorum evim merdivenli in çık bağ bahçe işleri haliyle halim kalmıyor inşallah düzene oturtmaya calısıcam
maşallah ne güzel benim için 60 falan hayal çift haneleri bı görsemBende 28 kilo vermiştim sonra aldım bayağı
Şimdi 80 küsürlerden 64 e düştüm şükür
Oluyor inşallah yeter ki motivasyon olsun sabırla inatla yapalım
evet yorucu inşallah otursun en kısa zaman daÇiftlik olayı çok güzelmiş canım ama haklısın işi de çoktur olsun yavaş yavaş düzenin oturur bende bazen evi falan bırakıyorum amannn boşverrr diyorum yap yap hep aynı valla
Olur canım olur inşallah tam destek bizdenmaşallah ne güzel benim için 60 falan hayal çift haneleri bı görsem
evet yorucu inşallah otursun en kısa zaman da
Ben de sensin sandım yaa
Oh süper inşallah tamamına ersin maşallah
Hadi bakalım çok sevindim
Allah tamamına erdirsin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Hadi bakalım canım çookk sevindik
Dileklerimizi ilettik inşalllah sorunsuz çok güzel geçsin hamileliğin
Vallaha uyudum ya kız uyuyunca iyi oldu çaptan düştüm bee yaaaav
Selaaaam canım...Hoşgeldin. Ben Döne.Hoş buldum
Merhaba ben 2013 ten beri buralarda olan bu surede 30 kilo verip 40 kilo almayı beceren 2 erkek çocuk annesi 33 yasında ev hanımı bir tombıkım
Ocak ayında hadi bismillah dedim ve tekrar karatay la yeniden başladım 166 kilo dan 134 kiloya indim(+90 daki canlarımın payı çok bu giden kılolarda) inşallah devamı da gelsin istiyorum
Ben çok cahılım takımlar konusunda inşallah yapabılırım
Hep hayalimdeler ama yaaaDone istahin mi acildi kizzz
Aferin kııız Güldane yanındayım ya yen şu BeriliGöreceğiz bakalım kim kimi yeniyor damarıma basmayin vallahi ortalığın tozu dumana katarim inatciligimm pistir
Evet canım dikkat edersin tabii ..ne olacak o kadar kilo zaten gidiverir inşallahİnşallah canım ben hala inanamıyorum amatam kilo verdim derken yavaş yavaş tombik cerene doğru gideceğim yine inşallah tedbirli olacağım doktora bugün yediklerimden bahsettim çok beğendi eğer aynı devam edersem en fazla 7,5-10 kilo ile yırtarsın dedi ama bakalım zaman ne gösterecek
Ben de hamileyken çok kilo almamıştım Ceren. Almazsın ya. Ama gel gene biz özleriz seniiiİnşallah canım ben hala inanamıyorum amatam kilo verdim derken yavaş yavaş tombik cerene doğru gideceğim yine inşallah tedbirli olacağım doktora bugün yediklerimden bahsettim çok beğendi eğer aynı devam edersem en fazla 7,5-10 kilo ile yırtarsın dedi ama bakalım zaman ne gösterecek
memnun oldum bende hayriyeVallaha uyudum ya kız uyuyunca iyi oldu çaptan düştüm bee yaaaav
Selaaaam canım...Hoşgeldin. Ben Döne.
Hep hayalimdeler ama yaaa
Aferin kııız Güldane yanındayım ya yen şu Beriliberilceee yi vallaha sana şiir benden
İnşallah yenerimm yani yemek için elimden geleni yapacagimVallaha uyudum ya kız uyuyunca iyi oldu çaptan düştüm bee yaaaav
Selaaaam canım...Hoşgeldin. Ben Döne.
Hep hayalimdeler ama yaaa
Aferin kııız Güldane yanındayım ya yen şu Beriliberilceee yi vallaha sana şiir benden
Evet canım dikkat edersin tabii ..ne olacak o kadar kilo zaten gidiverir inşallah
Benim gibi yapma amann diyeyimmm en son doktor beni tartmayı bırakmıştı yaaayuvarlacıkmışım
Ben de hamileyken çok kilo almamıştım Ceren. Almazsın ya. Ama gel gene biz özleriz seniii
Kızlarrrr valla en sonunda hepimiz eriyeceğizöyle gaza geldim ki ben bilem zumba yaptım ama daha ne diyeyimm yavvv düğünümde bile oynamadım valla
Sıra döne de bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?