Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa bak onu hiç düşünmemiştim benim ezeli kilo verir mi ki ben tatildeyken filan
tezbitsin hızla kilo verip benden ayrılmak istiyorsun farkındayım şu sonlar azcık yaysan kopmasak olmaz mı sipidi gonzales

Hasretınden verebılır bence
berilceee şimdi bu Döne tatile gidince kankisini unutacak habersiz bırakacaksa
Terketmedi sevdan beni,
Aç kaldım, susuz kaldım,
Hayın, karanlıktı gece,
Can garip, can suskun,
Can paramparça...
şiir okur ot içmeye başlarım karışmam almaz böyle bir vebal habersiz bırakmaz kankim beni

plasticwoman da benim rakibim
Kendisi squat canavarıdır bak sesi yok kesin squat yapıyor yaaa

canımsın :) bugün kaslarım ağrıyor diye yapmadım sayılır sadece 75 tanecik

Kızlar spor tamam şimdi yeşil çay vakti

Süpersin valla güçlü rakip :)

Hayırlı olsun canım, ben hamileliğimde 6-7 kg aldım ama sonrası aldım :))) diyetisyene gidebilirsin hamile pilatesine ve yürüyüşe sağlıkla al kucağına inşallah

Ölçülerini gördümde ben mi yanlış ölçüyorum göbeğimi dedim aynı nerdeyse gerçi inşaatçıyız ölçümü yanlış almış olamam :))) benimde ilk hedefim senin kilon çünkü senin kilona gelince obez olmaktan çıkıyorum

Kızlar ben eskisi gibi kick boksa başlıyorum ay sonu

Pembe_patikli Yeliz ne kadar matematiksel bir ifade şeklin var sabahtan beri dediğin bölgede altı çizip tahmin etmeye çalışıyorum kesişen doğrular açılar filan 90 derece mi yok ben işin içinden çıkamıyorum

Ben Galatasaray'ın maçına gidiyorum spor ne olur bilmiyorum Zaten yorulcam

Sabah : opsie ekmeğim kalmamıştı ve geç kaldım işe o yüzden giyinirken tosta tam buğday ekmeği tost ekmeği vardı içine beyaz peynir alıp elime alıp koşarak çıktım :)

Ara : kuru üzüm + ufak kutu süt

Akşam : dev ton balıklı salata :) göbek ve mor lahanadan yaptım + özlediğim etimek :) bu ikiliyi çok özlemişim + acı siyah biber taze

Su içildi
Civan perçemi içildi
75 squat
75 Mekik

Kan ilacımı içtim ama miğdeme iyi gelmedi inşallah hemen geçer yan etkisi

Güzelmiş hadi bakalım kolay gelsin

Hoş buldum inşallah devam mı karataya :)
Sorma Hayriyeciğim bu benim eş... kafam hedefe az kala bıraktım 30 kg aldım geri geldim şu anda yapmıyorum ama genelde iki öğün beslenirim meyve çok çok az tüketirim nişastalı sebze bakliyat tüketmem ama ekmek pide lahmacun sıkıntım aslında çoğu prensibimi kafama kazıdığım için bırakınca başka yeme disiplinlerine alışamıyorum
OGULCUKLARIM

İyi akşamlar, ne çok sayfa oluşmuş tek tek okudum ama
Saat 09.30 da 2 yumurta, kibrit kutusu peynir, 1 domates ve salatalık, küçül kase semiz otu sade
Saat 14.00 dışarıdaydım 200 gr sade döner ve 1 ayran, yarım domates (diğer garnitürlere dokunmadım)
Şu saate kadar 2,5 lt su
Saat 20.30 da haşlanmış yarım tavuk göğsü ve 1 kase cacık planlıyorum
30 dk yürüyüş yaptım
Günüm böyleydi

Ne güzel benımsemıssın ama inşallah tekrar gider 30 kilo ben aslında cok kızıyordum karaya onyargılıydım olmaz boyle falan diyordum meğer büyük konuşmuş um benim sıfam burdaymıs hala aklımda car tabı yasaklar ama yemedıgım zaman sorun yo cok şükür ama bıkereden birşey olmaz dıye yiyince bir daha toparlanamıyorum benim kaçamak yapmamaml lazım o yüzden

İki aydır acıkınca yemek yemek hissi yoktu, iki gündür geri döndü güzelmiş , süt artsın diye iki aydır sık sık yiyordum , ilginçtir ben ara öğün yaptığımda kilo veremiyorum , sadece ana öğün yaptığımda faydası oluyor

Ben de wingchu yapmak istiyorum ama onun içinde önce kilo vermem gerekli yoksa sakatlanabilinirmiş

Benimsemiştim ama geleneksel mutfaktan kopamayınca kötü oldu galiba verdikten sonra salmadan haftada iki gün olsun dengeleyerek tekrar almamayı da öğrenmeliyiz hele bir verelim
Kesinlikle bozmamak gerekiyor ben önceden bozsam da çabuk toparlıyordum şimdi vermekte zorlanıyorum eğer hoşuna gidiyorsa ki serbest yiyeceklerde sınır olmaması çok iyiydi devam et ve gideceğini göreceksin uzun süre bir aradayız birlikte vereceğiz artık hep destek tam destek prensibimiz

Meyve biraz yesen iyi olur bence kankacım öyle hiç meyvesiz olmaz hayat geçmez be ya yazın ye bari yaz meyveleri güzel ya oturup benim gibi 1 kilo yeme de 12 tane ye
Yediğin tavuk organik mi canım? Döner çok frna yapıyor insanı ya geçen Pembe_patikli de yemişti etten mi yağdan mı nedir ama sen emziriyorsan sana kaliteli besin lazım tabi et olarak döner olmasa da. Emziriyor muydun?
Diabet hastalarına, insülin direnci olanlara 6-7 öğün veriliyor ama herkese yaramayabilir belki de kiminin bünyesi farklı oluyor tabi. Mesela ben ara öğün yapınca akşamları ona buna saldırmıyorum.

Nalan ya geçen gün Pembe_patikli Yeliz kardaş demilti her cum ve her pazartesi diyet yapın korumada diye dimi Yelizcan öyle demiş biri

Su için teşekkür ederim canım
İpin süper tabi her zamanki gibi. Ekmeği gündüze çeksen diyecem ama 1 dilim yemişsin sadece gerçi. Kahvaltoya da koyabilirsin. Kefiri evde kendin mi mayalıyorsun canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…