Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nalan ya geçen gün Pembe_patikli Yeliz kardaş demilti her cum ve her pazartesi diyet yapın korumada diye dimi Yelizcan öyle demiş biri
Döne sana az kaldı mezunsun yakında aslında ama ben okuyunca şaşırmıştım yapıp başarılı olanlar var pazartesi perşembe oruç günü diyorlar o iki gün sadece 500 kalori alıp diğer günler serbest beslenerek kilo kontrolü yapan hatta verenler var dı

Malesef market tavuğu, organik denk geldi mi alıyoruz , yağsız lavaşsız 200 gram et döner beni rahatsız etmedi çok şükür, insülin direnci çıktığında 6 öğünlü diyet vermişlerdi bir süre yaptım hem değerler değişmedi hem kilo vermedim, sadece 3 ana öğün yaptığımda değerlerim düzeliyor
Günde 2-3 kez zorla emiyor , meme reddi yaşıyoruz , çoğunlukla mama içiyor

Buda bıter sen havanda ol yeter gülüm
Kımse yokmu yardıma çağırsan
Annemler tasinmadan once tokata gidip ordaki evi temizletcekler orda yerlestirmede yanimda kalacaklar bikac gun. Daha sonra samsundan arkadasim gelcek. Ama burda yalnizim malesef. Olsun sartlar boyle gelisti. Mutluyum cok sukur

Hoş buldum

memnun oldum bende hayriye
Hayriye kuzum ben döne, demiştim zaten. Kendimi az tanıtayım. Benim 1 kızım var, 16 aylık, ona bakıyorum evde. Yıllarca kilolarımla ve tabi pcos, insülin direnci vs ile savaştım, yıllarca da doğum kontrol hapı kullandım bu yüzden. Hep kilolu ve iştahlı bir insandım ama bunaldıkça kendi kendime rejimler yaptım. 15 kilo, 20 küsur kilo verdiğim oldu. 1 sefer diyetisyene gitmiştim ama listeye uyamayanlardanım.
Evlilik, sigara bırakma, gebelik derken, doğum yaptım. Dana gibiydim. Kışın 93ü 94 ü gördüm. Nisan ayında 90.9 kg ile rejime başladım. İyi ki de başladım. Şu an az halliceyim. Boyum da kısa tabi en azından yuvarlanmıyorum artık diyim
Canım, inşallah birlikte kilo vereceğiz, birbirimize destek olacağız. Bu konuda herkes, hepimiz çok engin bilgiye sahibiz ama en önemlisi motivasyon, kesinlikle. O da burda var istersen.
Halime yogası hamile platesi olabilir

Canim zor ama canini sıkma cok sukur saglikli,emmeyen tek bebek seninki degil,benim arkadasimin kizi mamada almak istemiyordu. Bebegini buyuturken bu anlari kacirma cok xabuk buyuyolar

Yapma kız yapma daha var şöyle iyice ver o zaman yaparsın
Bende bir başlasam duramıyorum ama bu sefer olacak inşallah

Kız dönee sen artık zayıfladın yaa kabul et artık şimdi sıkılaşma zamanı be yaa gel pilates yapalım senle

Canim bilgiler icin tesekurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…