- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ben zenci olcam diğer resimdeki gibiAyyyy bune yaa bende istiyorum
Canim allah saglikli guzel bi hamilelik nasip etsin,sonuda guzel hayirli olsun insallahSelam kızlar,
Az önce doktordan geldim 5 haftalıkhamileyim yarın itibari ile aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım Beril ile de konuştuk hepinizi çok sewiyorum hakkınızı helal edin
Birakmam bırakmam çok büyük hırs yaptım vallahi@guldanee canımsın bak sen kesin kazanırsın aman asıl bırakma sonra bunlar bizi yer valla
Çok şükür bende sağlıklı diye mutluyum , emzirmek bile nasiple
Canim hosgeldin ben Eda,saglikli verelim kilolari insallahHoş buldum
Merhaba ben 2013 ten beri buralarda olan bu surede 30 kilo verip 40 kilo almayı beceren 2 erkek çocuk annesi 33 yasında ev hanımı bir tombıkım
Ocak ayında hadi bismillah dedim ve tekrar karatay la yeniden başladım 166 kilo dan 134 kiloya indim(+90 daki canlarımın payı çok bu giden kılolarda) inşallah devamı da gelsin istiyorum
Ben çok cahılım takımlar konusunda inşallah yapabılırım
Masallahin var bebekBende menümü yazayım erkencikten
Sabaheynir domates yeşillik 2 zeytin çay
Ara :sade kahve 5 badem
Öğlen:taze fasulye az yoğurt
Ara:yeşil çay 5 çilek 2 dilim şeftali
Akşam;lor salatası bol yeşillikli yarım dilim esmer ekmek
Su :2,5 litretezbitsin
Spor:zilli ana plank 100 squatBestttt
Acıkırsam tarçınlı süt içerim birazdan yürüyüş yapacağız çoluk çocuk
:) canim benim gobegin masllahi varÖlçülerini gördümde ben mi yanlış ölçüyorum göbeğimi dedim aynı nerdeyse gerçi inşaatçıyız ölçümü yanlış almış olamam :))) benimde ilk hedefim senin kilon çünkü senin kilona gelince obez olmaktan çıkıyorum
Naptim balimKızlar gece zaman bulursam listeyı yapmaya ugrarım
İyi geceler der kaçarım
Kız eda sagolasın
Yok canim aliyorumSu için teşekkür ederim canım
İpin süper tabi her zamanki gibi. Ekmeği gündüze çeksen diyecem ama 1 dilim yemişsin sadece gerçi. Kahvaltoya da koyabilirsin. Kefiri evde kendin mi mayalıyorsun canımcım?
benimde kızım 17 aylık olacak.hemen hemen ayni.nasıl gün içinde oturmaya fırsat bulabiliyo musun:=)Hayriye kuzum ben döne, demiştim zaten. Kendimi az tanıtayım. Benim 1 kızım var, 16 aylık, ona bakıyorum evde. Yıllarca kilolarımla ve tabi pcos, insülin direnci vs ile savaştım, yıllarca da doğum kontrol hapı kullandım bu yüzden. Hep kilolu ve iştahlı bir insandım ama bunaldıkça kendi kendime rejimler yaptım. 15 kilo, 20 küsur kilo verdiğim oldu. 1 sefer diyetisyene gitmiştim ama listeye uyamayanlardanım.
Evlilik, sigara bırakma, gebelik derken, doğum yaptım. Dana gibiydim. Kışın 93ü 94 ü gördüm. Nisan ayında 90.9 kg ile rejime başladım. İyi ki de başladım. Şu an az halliceyim. Boyum da kısa tabi en azından yuvarlanmıyorum artık diyim
Canım, inşallah birlikte kilo vereceğiz, birbirimize destek olacağız. Bu konuda herkes, hepimiz çok engin bilgiye sahibiz ama en önemlisi motivasyon, kesinlikle. O da burda var istersen.
Halime yogası hamile platesi olabilir
Yok aslında çok.kısa sürede vermedim ideal zamanda verdim. Oturmaya vakit yok haklısın çok hareketli maşallah. Evde tur atıyoruz vallahabenimde kızım 17 aylık olacak.hemen hemen ayni.nasıl gün içinde oturmaya fırsat bulabiliyo musun:=)
bu arada çok kilo vermissin kısa surede.maşallah.
Kefir mayası satıyorlar canım yapması çok kolay, ekşi istersen biraz daha bekletiyorsun. Maya ürüyor zamanla kendi. Sonra başkalarına da dağıtabilirsin. Ziraatte satılıyor.Yok canim aliyorum
Zilli yapmadım dahaKız dönee sen artık zayıfladın yaa kabul et artık şimdi sıkılaşma zamanı be yaagel pilates yapalım senle
iştahı nasıl bebegin benimkisi iştahsız sayılır.dişler çocuğu mahvetti.Yok aslında çok.kısa sürede vermedim ideal zamanda verdim. Oturmaya vakit yok haklısın çok hareketli maşallah. Evde tur atıyoruz vallaha
Ordaki parklara çekirdek çıtlanıyor mu kııızBen geldim parka yerleştim yine
Akşam kaçamak yapmak istemeyenlere tavsiyemdir
""Parka gidin ve uyku vaktine kadar eve gitmeyin ""
olur olur hele niyet et sen gerisi gelirZilli yapmadım dahaBestttt beni yiyecek yaa pilatese hiç geçemem daha kız
Yok be yaa ..çocuklara meyve alıyom o kadarOrdaki parklara çekirdek çıtlanıyor mu kııız
Benim insülin direncim düştü, hem de 16 dan 8 e düştü oran, tam yarı yarıya. Çok çok sevindim. Açlık kan şekerim de daha güzeli en son lab değerlerimde. Kilo verdikçe normale doğru gidişat. Regllerim de tabi düzene giriyor, biliyorsun yağ dokusu östrojen salgıladığı için pcostaki kısır döngü olayları...illaha ki kilo kilo kilo vermek tek hadise yaa gerçekten. Doğum kontrol haplarından da kurtuldum Allaha bin şükür. Belki 10 sene kullanmışımdır. İlaç kullanmayı sevmiyorum yoksa doğum kontrol hapınında bazı şeylerde koruyuculuğu var elbette. Zaten yaşım 35 artık vermezler de gerçi.Malesef market tavuğu, organik denk geldi mi alıyoruz , yağsız lavaşsız 200 gram et döner beni rahatsız etmedi çok şükür, insülin direnci çıktığında 6 öğünlü diyet vermişlerdi bir süre yaptım hem değerler değişmedi hem kilo vermedim, sadece 3 ana öğün yaptığımda değerlerim düzeliyor
Günde 2-3 kez zorla emiyor , meme reddi yaşıyoruz , çoğunlukla mama içiyor
Gıcıksınız meyve karşılaaaaarYok be yaa ..çocuklara meyve alıyom o kadar
Bana da su
Rabbim bagıslasın prensesi bende o kadar cok diyetisyen dinliyor kitap okuyordum ki bu konuda profluk derecesine geldim resmen ama su irade herşeyden önemliHayriye kuzum ben döne, demiştim zaten. Kendimi az tanıtayım. Benim 1 kızım var, 16 aylık, ona bakıyorum evde. Yıllarca kilolarımla ve tabi pcos, insülin direnci vs ile savaştım, yıllarca da doğum kontrol hapı kullandım bu yüzden. Hep kilolu ve iştahlı bir insandım ama bunaldıkça kendi kendime rejimler yaptım. 15 kilo, 20 küsur kilo verdiğim oldu. 1 sefer diyetisyene gitmiştim ama listeye uyamayanlardanım.
Evlilik, sigara bırakma, gebelik derken, doğum yaptım. Dana gibiydim. Kışın 93ü 94 ü gördüm. Nisan ayında 90.9 kg ile rejime başladım. İyi ki de başladım. Şu an az halliceyim. Boyum da kısa tabi en azından yuvarlanmıyorum artık diyim
Canım, inşallah birlikte kilo vereceğiz, birbirimize destek olacağız. Bu konuda herkes, hepimiz çok engin bilgiye sahibiz ama en önemlisi motivasyon, kesinlikle. O da burda var istersen.
Halime yogası hamile platesi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?