Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar,
Az önce doktordan geldim 5 haftalık hamileyim yarın itibari ile aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım Beril ile de konuştuk hepinizi çok sewiyorum hakkınızı helal edin
Canim allah saglikli guzel bi hamilelik nasip etsin,sonuda guzel hayirli olsun insallah

Çok şükür bende sağlıklı diye mutluyum , emzirmek bile nasiple

Benimki de red etti 3 aya kadar direndim sağdım verdim vs sonra kesildi kısmet tabi Hale'n aynı oğlum acıkınca gözü dönüyor resmen kirize giriyor o zamanda aynıydı :) yapısı babasına çeker inşallah yer kilo almaz :) 2,5 yaşında oğlum şimdi

Canim hosgeldin ben Eda,saglikli verelim kilolari insallah

Masallahin var bebek

:) canim benim gobegin masllahi var

benimde kızım 17 aylık olacak.hemen hemen ayni.nasıl gün içinde oturmaya fırsat bulabiliyo musun:=)

bu arada çok kilo vermissin kısa surede.maşallah.

benimde kızım 17 aylık olacak.hemen hemen ayni.nasıl gün içinde oturmaya fırsat bulabiliyo musun:=)

bu arada çok kilo vermissin kısa surede.maşallah.
Yok aslında çok.kısa sürede vermedim ideal zamanda verdim. Oturmaya vakit yok haklısın çok hareketli maşallah. Evde tur atıyoruz vallaha

Benim insülin direncim düştü, hem de 16 dan 8 e düştü oran, tam yarı yarıya. Çok çok sevindim. Açlık kan şekerim de daha güzeli en son lab değerlerimde. Kilo verdikçe normale doğru gidişat. Regllerim de tabi düzene giriyor, biliyorsun yağ dokusu östrojen salgıladığı için pcostaki kısır döngü olayları...illaha ki kilo kilo kilo vermek tek hadise yaa gerçekten. Doğum kontrol haplarından da kurtuldum Allaha bin şükür. Belki 10 sene kullanmışımdır. İlaç kullanmayı sevmiyorum yoksa doğum kontrol hapınında bazı şeylerde koruyuculuğu var elbette. Zaten yaşım 35 artık vermezler de gerçi.
Yani zayıflayacaz el mahkum.

Rabbim bagıslasın prensesi bende o kadar cok diyetisyen dinliyor kitap okuyordum ki bu konuda profluk derecesine geldim resmen ama su irade herşeyden önemli

İnşallah güzel kılolar verelim hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…