Kanki kaptanın rakibini desteklemekle kuyumuzu kazmıyoruz değil mi sırtımda bir ürperti aklımda deli sorular içimde bir korkuYa kaptanı geçeceksin tabiiki Güldaneeeee
Yaa ben bunu hiç düşünmemiştim Nalan yoksa saf mi değiştirsek diyorsunKanki kaptanın rakibini desteklemekle kuyumuzu kazmıyoruz değil mi sırtımda bir ürperti aklımda deli sorular içimde bir korku@guldanee asılacağını tahmin ediyorum @berilceee kaptancığım nasılsın selam ederim terler atılmıştır pammbık gibi olunmuştur bu terlik atmalar filan hep mazinin karanlık sayfalarında kalan cezalar değil mi ama ne gerek var
Tombiş olan hepimizin sorunları bunlar abla eminim ki vereceksin kiloları bı kere kafada bitirmeyi başarmıştı geriside gelecek insallahOf offf bana sorun o basa donmeleri.
Hayatimin en buyuk yilginligi ve pismanligi oldu.
Bu son insallah hayrişte cok zor bi yerden dondu. +90 topiginden birlikteyiz biz kac senedir.
Ben cok eskiyim o topikte ilk kez takima girdim 3 hafta once.
2008-2009 arasi 98 le baslayip bi 11 kilo verdim o son oldu.
Araya giren buhranlar ilaclar ve bir ton aptallikla, 2011 de ve 2014 te hamilelikler emzirmeler ile bir turlu diyet yoluna giremedim. 3 verdim 5 aldim iki sene sabit kaldim cok zorlandim cok yildim.
Ama yapabilcegimide biliyorum bir kirilma noktasi yasadim diyim artik daha oncede bin kez yasamamisim gibi.
Rahatsizliklar basladi kiloya bagli vermek zorundayim. Ramazan oncesi mayista 109 dum bayramda 106 bayram sonrasi hemen basladim henuz 104 üm.
En buyuk aliskanligimi degistirmek kolay olmuyor ama ugrasiyorum olucak gibi.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu ama cok samimi sormustun neydim :))
Bonus Nasrettin Hocanın damdan düşeni getirin beni o anlar dediği gibi birbirimizi en iyi biz anlarız çünkü bumerang gibi sona yaklaştım derken bir dizi aptallıklarım diyeyim beni başlangıcımın da gerisine düşürdü çare yok yine geldim buraya aynen bir ara 90 kiloya ben de yazıyordum 104 oldum şimdi 91 lerde mücadeleye devam ama yanlışlarımdan ders aldım demek istiyorum bu defa yeter artık hayatımın merkezinde istemiyorum bu mücadeleyi her zaman sil baştanOf offf bana sorun o basa donmeleri.
Bu son insallah hayrişte cok zor bi yerden dondu. +90 topiginden birlikteyiz biz kac senedir.
Araya giren buhranlar ilaclar ve bir ton aptallikla, 2011 de ve 2014 te hamilelikler emzirmeler ile bir turlu diyet yoluna giremedim. 3 verdim 5 aldim iki sene sabit kaldim cok zorlandim cok yildim.
Ama yapabilcegimide biliyorum bir kirilma noktasi yasadim diyim artik daha oncede bin kez yasamamisim gibi.
Rahatsizliklar basladi kiloya bagli vermek zorundayim. Ramazan oncesi mayista 109 dum bayramda 106 bayram sonrasi hemen basladim henuz 104 üm.
Kankiş çaktırma gidişata bakalım zararın neresinden dönülse kardır durumu olursa hemen hatasız kul olmaz der çark ederiz açık kapı bırakalım köprüleri atıp gemileri yakmayalım ama @guldanee bu işi kıvırırsa hiç gerek kalmaz yırtarız kankişimYaa ben bunu hiç düşünmemiştim Nalan yoksa saf mi değiştirsek diyorsun
sizeri utandirmayacagim yenecegim insallahhKankiş çaktırma gidişata bakalım zararın neresinden dönülse kardır durumu olursa hemen hatasız kul olmaz der çark ederiz açık kapı bırakalım köprüleri atıp gemileri yakmayalım ama @guldanee bu işi kıvırırsa hiç gerek kalmaz yırtarız kankişim
Temmuz Sonu Hedeflerimiz
berilceee 85
Pembe_patikli 63
tezbitsin 70
kitkurdu 90
@eliya 83
zukkum 86
Firslayd 72
@plastikwoman
@ceren06_35
@burcugncy 62.5
@DeryaOnDiet
@Degistir Kendini 75
@meliyke
@guldanee 82
maasallahzukkum kolay gelsin canim
Geçmiş olsun canım
Misafir koşuşturmacasıyla verirsin daha bugün kiloları
Menüyü sayiyim size de bana yemediklerimi anlayın :))zukkum canım kolay gelsin şimdi ne güzel masa donatırsın ama yorgunluktan stresten cıslara yaklaşmazsın mutlaka
Aynen öyleBen zaten her gün foruma giremediğim için takımdan ayrıldım.Dün mesaj atmışsınız kilo bildirimi yapmam gerekiyor diye.Farkındaysanız ilk defa bir takıma giriyorum ve kuralları bilmiyorum.Ayrıldıktan sonra bildirim yapmama gerek kalmadığını sandım.
Ayrıca ben bir mesajı niye çok göreyim Allah aşkınıza ya? Geçen gün adım etiketlenmişti daha sonra gördüm hemen cevap yazdım.
Foruma eskisi gibi girmiyorum ve mesajınızı görmemişim doğal olarak.Bana arkadaşlarımın hakkını yiyorsunuz dediniz Beril Hanım.O koşturmaca içerisinde elimden geleni yapmaya çalışırken hem de.Özür diledim küçüğüm diye.Takımdan kimsenin hakkını yememek için ayrıldım.Şimdi kalkıp da bana sorumsuz diyorsunuz.Kimsenin hakkını yememek için takımdan ayrılıyorum ama kalkıp bilerek cevap yazmıyorum öyle mi? Neyse Beril Hanım kendinize iyi bakın
yok daha paylasmadım canım daha hemen paylasam ozaman
canımın íçì bonusum bu sefer cok farklı kuzucum sende farkındasın bu sefer bıtıcek sız önden ben arkadan halledıcez bu ısı inşallahOf offf bana sorun o basa donmeleri.
Bence çoğunun aklı burda bızde
ins bunyen ay bu ne deyip hemen eritir canimSabah pizza yedim 2 dilim
Sabahtan başladı planlar
Yaaalnııız bünye bi şaşırdı bi şaşırdı
Nooluyo dedi vallaha dur hemen depoluyum dedi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?