Elifle boyuyom aradaGece denemedim hiç olabilir aslında hazır kızım uyurken
Ne unundan yapıyorlar acaba? Benimki de esmer ekmek oluyor çünkü de
Duvara dayanacan başkan
Kız boyama kitabın var mı senin
Hep ikiz isterdim ama çok zormuş anladım
Aynen canım benim
Bu bi kadın bi topikte vardı
Hohoho plankta sana yetişiyoruuuum hohoho çaptan mı düştün Nalaaan
Vallaha bence çok zor ne terapisi stres yumağı
Gramajlar özlenmiş bakıyoruuuum
Ooo mekik haaa
neyse zaten yabancıyla evlenmişsin onlarda yoktur öyle şeyler var mı yoksa...ben de sadece atkı filan örebiliyorum. Tığ işi imkan yok.
Teşekkür ederim.
Ağzın orta boy öğrendim. Gene de benimkinden büyük ama orta boy. Olsun. Ne yapacaksın.
Ellema kız yazık yerınde güzel benceAynen mekikte yapmadan halim nice olur basenlerim erimiyor sinir oluyorum baro gobegim erişin azcik
Mekik çekerken mi güzel guzelEllema kız yazık yerınde güzel bence
gitsin yasa başa bela sanki gobegimde çimento torbası taşıyorumEllema kız yazık yerınde güzel bence
Aynen canım bende elimle sıkıştırp bakıyom doğumlardan sonra yumuşacık oldu yürürken de içeri çekip yürüyorum ilk fırsatta dışarı çıkıyor yaagitsin yasa başa bela sanki gobegimde çimento torbası taşıyorum
Ahh ahh bu göbekten popodan çektiğim nedir yahu gidecek ama insallahhAynen canım bende elimle sıkıştırp bakıyom doğumlardan sonra yumuşacık oldu yürürken de içeri çekip yürüyorum ilk fırsatta dışarı çıkıyor yaa
Kız Nalan, bu kadın göbeğindeki yağları aldırıp göğsüne mi koydurmuş
Bende aynı şeyi diyecektim aynı kişi ye benzemihorKız Nalan, bu kadın göbeğindeki yağları aldırıp göğsüne mi koydurmuş
Insana 59.9 bile olsa 5 i gormek mutluluk veriyo dimi yaaSuper gercekten bestecimhayalimdeki idealimdeki kilo 59.9 u goreyim tamam
Supersinn
Zilli goreyim kina yakcam kiztezbitsin @DeryaOnDiet Bestttt
Kızlar öldüm bacaklar titremekten yeni doğmuş tay gibi ikisine uydum wallsit yaptım
wallsit: 90 sn
yürüyüş 45 dakika
plank 45/25/ 30
Gelelim suya 4 lt kesin uyanığım içmeye devam sulu bakanım oldu mu hemen ceza kesme diye yazdım
Bende görecem dimi besteee?Insana 59.9 bile olsa 5 i gormek mutluluk veriyo dimi yaa
Hahahahahatamam o zaman rakiiii acı yokkk:)) spor yaparken böyle avutuyorum kendi mi
Kız done bu kimmm
Abla makarna yanlis meselaNe yanliş ne doğru bılemıyom sendekı
Mezunıyet kapıda
Her yan kas
Ne deyım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?