Selam söyle bendenKızlar ben zillianayla buluşmaya gidiyorum
Hıc tanısmadık kıSordu geçen de sahiii..özledim gelsin dedi
Ne düsünüyon
Takımmı açacaksın
Üye gıbımı yarışacaksın
Kac kılo aldın
Vay be hamılelıgını bılıyom senın
Hala konyadamısın
Çok degıl 70 kıUzun süre korudum kilomu da son iki ayda abarttım bugün 70.2 yi gördüm tartıda Eyvah dedim tabii Yarışmayacağım sadece takılmayı planlıyorum eğer iyi sonuç alamazsam mecbur yarışcam artık Konya' da da değilim artık. Yaklaşık 1 ay önce Kırıkkale'ye taşındık
Hafıza süper sende maşallah Aynen ama büyükşehirden sonra Kırıkkale biraz sıkıntı. Şükür Ankara çok yakın. Dedim yaaa önünü alamazsam sıkıntı. Bir iki kilosu ödem zaten diğerleri de dikkat edersem 2 aya kalmaz gider inşallah. Sen kaç kilosun naptın ne ettin bi anlat bakimÇok degıl 70 kı
Zaten boyunda 170-172 ıdı hatırladığım kadarıyla
Memleketıne yaklaştın hadı hayırlı olsun
Kız tanışdıklarımızı tanıyabildik mi yalan oldu heptenHıc tanısmadık kı
Yalancı zıllı
Sen benı 70 lerle mezun ettınHafıza süper sende maşallah Aynen ama büyükşehirden sonra Kırıkkale biraz sıkıntı. Şükür Ankara çok yakın. Dedim yaaa önünü alamazsam sıkıntı. Bir iki kilosu ödem zaten diğerleri de dikkat edersem 2 aya kalmaz gider inşallah. Sen kaç kilosun naptın ne ettin bi anlat bakim
Çaktırma kızKız tanışdıklarımızı tanıyabildik mi yalan oldu hepten
Hoş geldinizHafıza süper sende maşallah Aynen ama büyükşehirden sonra Kırıkkale biraz sıkıntı. Şükür Ankara çok yakın. Dedim yaaa önünü alamazsam sıkıntı. Bir iki kilosu ödem zaten diğerleri de dikkat edersem 2 aya kalmaz gider inşallah. Sen kaç kilosun naptın ne ettin bi anlat bakim
Sen de bayağı bişeyler olmuş Şimdi nerdesin? Sağlığın nasıl? İkizlerSen benı 70 lerle mezun ettın
Ece ıle ıkımızı aynı gün hatırlıyonmu
Sonra gerı geldım kılo alıp 64 le mezun oldum
Çok sıkıldım zayıf olmaktan dermişim 116 yı vurup geldım
Senden sonra kızlarım oldu ıkı tane daha
Ikızlerı bılıyon
Burayı yenı açtık 5-6 hafta oldu sanırsam
Ha ülke degıstırdım
Çok seyler yaşandı belkı ondan hafızada kaldın
Teşekkür ederim canım hoş buldum
Almanyadayım AnavatanSen de bayağı bişeyler olmuş Şimdi nerdesin? Sağlığın nasıl? İkizler
Hiç bakmadımYaa bu KK nın AppStore da uygulaması yok mu?
Sevindim canım Allah bi daha yaşatmasın. Ben tamamen vakitsizlikten gittim. İşler yoğundu ilgilenemedim. Mecbur kapattık takımı. Başka bi sebebi yoktu. Ben zaten hedefime ulaşmıştım.Almanyadayım Anavatan
Ikızler eczacılık okuyor
Göğsümü aldırdım ama şimdi şükür bıryerımden pırtlamıyor nalet şey
Sen nıye gıttın
O donem çok gelemedın bırseyler oldu
Herkes bırsey soyledı
Iyı o zaman bırsey olmadığına sevındımSevindim canım Allah bi daha yaşatmasın. Ben tamamen vakitsizlikten gittim. İşler yoğundu ilgilenemedim. Mecbur kapattık takımı. Başka bi sebebi yoktu. Ben zaten hedefime ulaşmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?