Bende buna canı gonulden ınanıyorumİnsanlar tanışınca karşıdakini tartıp biçerler ona göre bir davranış çizgisi belirlerler biliyorsunuz, hepimiz yetişkiniz. Kimse kimseyi sevmek ve anlaşmak zorunda değil, bu takımda sevilmemiş ve istenmiyor oldunuz hatta çoğu kişi mesajlarınızı bile okumadı ama geçeceğiniz takımda güzel günleriniz, yeni dostluklarınız olacak inşallah, ben buna inanıyorum.
Afiyet olsun patates tostu nasılBogazimi tutamadım ya tuh bana oğluma patates tostu yaptım yemedi ihale bana kaldı öğlen sadece salata yicem ins telafi ederim gerçi küçüktü tostum ama olsun taze fasulyede vardı canım istiyordu ama yemicem belki akşam yerim bir iki kaşık kadar
Bu çocuk beni deli ediyor ya ne yapsam yemiyor çıldırmak uzereyim
Anam başkan ağzıma terlikle furduBende buna canı gonulden ınanıyorum
Konuyu kapat olurmu tadımız kaçmasın
Tşk ederim bir küçük patatesi rendeliyorum içine azcik kaşar rendeliyorum bir yumurta kırıp azcik tuz atıyorum karıştırıp yağlı kağıt arasına yayiyorum onunda su hani Ocak üzerinde yaptığımız tost tavaları Varya onda kısık ateşte pisiriyoyorum güzel oluyor oluyor olmayada yemiyor bir türlü en fazla iki lokmaAfiyet olsun patates tostu nasıl
Aaa çok güzelmiş eşime yapiyimBide regl olamadm sinirlerim bozuluyor vallahi
Tşk ederim bir küçük patatesi rendeliyorum içine azcik kaşar rendeliyorum bir yumurta kırıp azcik tuz atıyorum karıştırıp yağlı kağıt arasına yayiyorum onunda su hani Ocak üzerinde yaptığımız tost tavaları Varya onda kısık ateşte pisiriyoyorum güzel oluyor oluyor olmayada yemiyor bir türlü en fazla iki lokma
İstersen yeşil soğan falanda koyabilirsin güzel oluyor ya kadar değilde beyaz peynirler yapılırsa biz bile yiyebilirizAaa çok güzelmiş eşime yapiyim
Kankişim afiyet olsun dün gömünce cıslarıAfiyet olsun patates tostu nasıl
Guldane kız sinirleri gevşet yarışı hatırla iplerimiz senin ellerinde ısmarla şu kaptana nefis menüler yoksa biz yeriz cumaya ne laflarİstersen yeşil soğan falanda koyabilirsin güzel oluyor ya kadar değilde beyaz peynirler yapılırsa biz bile yiyebiliriz
Yok yok hemen adapte oluyorum boslamak yok kesinlikleGuldane kız sinirleri gevşet yarışı hatırla iplerimiz senin ellerinde ısmarla şu kaptana nefis menüler yoksa biz yeriz cumaya ne laflar
Tost makinam yok ama yaİstersen yeşil soğan falanda koyabilirsin güzel oluyor ya kadar değilde beyaz peynirler yapılırsa biz bile yiyebiliriz
Kaptan en çok tiramisu sever GüldaneYok yok hemen adapte oluyorum boslamak yok kesinlikleberilceee kaptanim gel sana bı İskender künefe ismarlayayim mantı Yapayim çok güzel yaparım gercektenn
Olur olur neden olmasın arkalı önlü pisirirsinTost makinam yok ama ya
Tavada olmaz mı olur heralde
Kız Nalan ne oldu zilli ana başladın mı hiçKankişim afiyet olsun dün gömünce cısları
Beden ister bugün kalorili tostları
Al bak yap ye bütün tarifleri
Yoksa yollarım bak güzel tarifleri
Vayy yaparım ona o zaman bol tereyağlı kıymalı makarna mis mis missKaptan en çok tiramisu sever Güldane
Yanında da makarna
Bayılır
Kanki hadi bugün birlikte başlayalım ne dersin biliyorsun ben sporda senden tembelim az düşe kalka birlikte yaparız deneyelim miKız Nalan ne oldu zilli ana başladın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?