- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Canım hoşgeldin dedik nerdesin görmedik ki sataşmaktan kimseyi ne yapıyorsun rakip seçtin mi kendine seçmediysen seç çabuk yeliz boşta başkaBi sorun mu var kızlar niye benimle konusmuyosunuz
berilceee ya kaptanım sana destek veren Degistir Kendini Eda nerde @guldanee Güldane nin taraftarlarından koktu kaçtı mı gelsin
bizim ponponlarımız hazır amigomuz yolda tezahürat yapıp kapışalım diyorum
Hos geldin cnm tebrik ederim cok guzel zayiflamissin31 yaşındayım.evliyim.bir tane bebeğim var 17 aylık.şuan calismiyorum bebegime bakıyorum.ayni zamanda da kilo vermeye çalışıyorum.70 kilodan 61 kiloya bu hafta itibariyle düştüm.55 olmak istiyorum.belki daha az.
Geçmiş olsun bu arada.
tebrik ederimtezbitsin bireyseldeki üçüncülüğün için tebrikler
Ayrıca takımınızın üçüncülüğünü de tebrik ederim .
iyi geceler kızlar.
Ayyy kiz yarim saatten fazla oldu gecmisi okuyorum.oh ohh ne guzel az yiyip cok spor yapan kazansin.kiz kendini acik etme gizliden gizliden hallet isini gizzzFirslayd bacım yetiş yarış var kaptanla güldane arasında rekabet kızıştırdık kendimizi açık ettik şimdi cumayı bekliyoruz heyecanla
Kardeş uçacaksın sen yapacaksın bu hafta ilk üçtesin o kadar diyorumkorkacaklar tabii şaka makada ben cokkkk uçtum vallahi yere çakilacagim diye korkuyorum
Kız huyum kurusun hiç politik olamıyorum huy işte böyle geldik böyle gideriz ne yapalım ama sen tarafını belirle olmadı duruma bakıp çarşamba azcık çark edebiliriz kurtarırız haftayı dedim hesap kitap böyleHos geldin cnm tebrik ederim cok guzel zayiflamissin
tebrik ederimtezbitsin arkadaslar hepinizi kutlarim
Ayyy kiz yarim saatten fazla oldu gecmisi okuyorum.oh ohh ne guzel az yiyip cok spor yapan kazansin.kiz kendini acik etme gizliden gizliden hallet isini gizzz
Gayret edeceğim ya vereceğim kiloyu geçeceğim kaptanı tazahurat içinde saklı çok motive oluyorum mm gümbür gümbür geleceğim insallahhhKardeş uçacaksın sen yapacaksın bu hafta ilk üçtesin o kadar diyorum
Beste zınk diye kaldım rakip sensen şimdiden geçmiş olsun mu desem yoksa tarafımı belli edip çoşku mu versem
Gazla kiz gaza ihtiyac oluyoBeste zınk diye kaldım rakip sensen şimdiden geçmiş olsun mu desem yoksa tarafımı belli edip çoşku mu versem
beste ile kapiscaz canoCanım hoşgeldin dedik nerdesin görmedik ki sataşmaktan kimseyi ne yapıyorsun rakip seçtin mi kendine seçmediysen seç çabuk yeliz boşta başkazukkum
:)) hehsahip çık öyle bana beste :)))
koz esas ben senden korkuyorum amma korkunun ecele faydası yok bu hafta 1 kilo gidecekGazla kiz gaza ihtiyac oluyocok korkuyom nalaaan
geldim geldim yemek yiyordum kahvaltı yapmadım direk öğleden başladım bugünHilal kayıp dikkate almıyor bizi Beste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?