Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Insallah ablaaaaaaam

Gitmem gitmem sizle korumaya da hamile kalinca dikkat etmeye de devam
Hamılelıkte dıkkat ne
Kadının en özgür 9 ayı bıkerem
Herıfın burnundan gwtırebılecegın tek donem
Kaldır manava
Bakkala gıtsın arasın

Grubunu belırle
Cumaya buraya bildırım yap ve grubunun adını söyle transfer yazalım

Ben gruplara bi göz gezdirdim 9.Grup daha aktif iyi geldi mesaj attım oraya da geçmişte bazı şeyler yaşanmış sanırım bundan habersizce seçtim grubu bilginiz olsun

Ben o arada çok konuşmaya çalıştım hatta geçmişi okudum spor yapmayıp ona cevap yazdım özrümü diledim vs ama hiç biri kabul görmedi eğer o zaman çözülseydi, umursansaydım evet kalmam yerinde olurdu ama ben bu duruma geldiğimde artık benim için zor olur, ben çabuk motive olan biriyim ama böyle sorunlarla çabukta kaybederim kendimi tanıyorum, sorgulamak istemiyorum artık aynı mı Hale'n diye, hem grup için hem benim için en iyisi bu olacak teşekkür ederim hepinize özellikle @anderes 'a bu hafta bana çok iyi geldin

Bu hafta menülerini yine yazmalı mıyım nasıl olacak işleyiş

Gerek yok yazmana
Çok ta tınnn yanı orasıyla olan sorunlarımın bılınmesı
Kk duydu sen yenı duymuşsun
Hayırlı olsun

Evet Yen'i duydum çünkü buraya hiç bakan biri değilim sürekli derdim var sayfasını okuyan biriydim msj atınca söylediler tamamen rastlandı
Söylemelerıne şaşırmadım
Şimdi kaptanıda özelden sordu
Gıdebılır dedım
Herkes ıcın ıyı oldu gıdısın
Haklısın yapamadık senınle grupça

Söylemelerıne şaşırmadım
Şimdi kaptanıda özelden sordu
Gıdebılır dedım
Herkes ıcın ıyı oldu gıdısın
Haklısın yapamadık senınle grupça

Cuma günü bildiririm kilomu işte bu tarzından dolayı tam anlatmak istediğimi sen son 2 mesajınla anlattın zaten hepiniz için hedefinize ulaşmanız dileği ile teşekkürler...

Hakkınızda hayırlısı olsun Ceyda hanım.
Transfer olduğunuz takımı kutlarız.
Bizim kimseyle tekil veya takım olarak olayımız, hesaplaşmamız, kinimiz, kendi içimizdeki komiklikler hariç rekabet ve kötü hırsımız, hasetimiz veya garezimiz yoktur. Sadece kendi takım içi azmimiz mevcuttur. Başarılar dileriz.

Cuma günü bildiririm kilomu işte bu tarzından dolayı tam anlatmak istediğimi sen son 2 mesajınla anlattın zaten hepiniz için hedefinize ulaşmanız dileği ile teşekkürler...
Rıca ederım
Cuma gecısınızı yaparım
Keyıflı kılo vermeler dılerım

Tabıkı basarsın hepımız onu isterız

İnsanlar tanışınca karşıdakini tartıp biçerler ona göre bir davranış çizgisi belirlerler biliyorsunuz, hepimiz yetişkiniz. Kimse kimseyi sevmek ve anlaşmak zorunda değil, bu takımda sevilmemiş ve istenmiyor oldunuz hatta çoğu kişi mesajlarınızı bile okumadı ama geçeceğiniz takımda güzel günleriniz, yeni dostluklarınız olacak inşallah, ben buna inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…