Seve sevejilliancilar bugun dinlenme gunuuu
2 aydır ütü yapmıyorum birikti üst üste yığdım hepsini vallaha bu sıcakta çekilmezGünaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu
Evde bir sürü iş birikti ya, kız uyudu onların başına geçeceğim
Keşke ütü yapmak kilo verdirseydi
Yok canım ya bir yuruyus var jilliani bile bitireöedimDeryam sporun supermis
Seve sevehep dinlencem bacaklarım çok fena yaaa
2 aydır ütü yapmıyorum birikti üst üste yığdım hepsini vallaha bu sıcakta çekilmez
Masallah canımKizlar eve yeni geldik menu yazip yatayim:
Sabah 10.30 omlet 1d ekmek 1ceviz peynir domates
Ara 12: yogurtlu dondurma
Oglen 14: 3k makarna ton baligi suzme peynir yogurt
Ara 1: yogurtlu dondurma (hakkimi ikiye ayirdim)
Ara 2: cig findik badem sut
Aksam tavuk izgara salata ayran
Su 3.5 lt spor 2 gun daha yapamicam pazartesi devam insallah
İnşallah canım. Gunun guzel olsunGunaydin kizlar,aksamdan yiyeceklerimi ayarladim insallah saglikli bigun olcak bugun
İnş ;-)Gunaydinn iyi hafta sonları iz olsun bol eksili inaallah
Super haber dinlenelim bugun :-Djilliancilar bugun dinlenme gunuuu
Canım bugun ben de cook kotuyum bır sıs hiss ediyorum kendimi off kilo almayayum daBattı balık yan gider yaaaa yiyom yiyom doymuyom
Aynen haftada 1 kaslari dinlendiriyoruz canim pazari sectim tatil yapsin herkesSuper haber dinlenelim bugun :-D
Hahaha done aferin dinlenmeyi hic kacirmaSeve sevehep dinlencem bacaklarım çok fena yaaa
2 aydır ütü yapmıyorum birikti üst üste yığdım hepsini vallaha bu sıcakta çekilmez
Kuzu dinlen bugun yarindan itibaen pazar disinda mola vermiyoruz tam gaz devamBestttt jilian yok mu bugun? Dinlenme gunu demişsin ya yoksa dun biz yapamadık diye mitdi o?
iyiymis canimAynen haftada 1 kaslari dinlendiriyoruz canim pazari sectim tatil yapsin herkes
tmm BestecimKuzu dinlen bugun yarindan itibaen pazar disinda mola vermiyoruz tam gaz devam
Hoş geldin canımMerhabalar gruba beni de alır mısınız?
28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler
Hosgeldin canim. Insallah en kisa surede hedefine ulasirsin. Ilk sayfadaki kurallari okudun mu?Merhabalar gruba beni de alır mısınız?
28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler
Hoşgeldin canım . İnşallah hepimiz güzel kilolar vereceğiz ..Merhabalar gruba beni de alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?