Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamamdır yarın başlıyoruz o halde sayılar vs yazarız

Kahvaltıdaki ceviz miktarı artabilir üzüm gi yüksek aklında bulunsun
aradki meyvenin yanına iki kaşık yoğurt yada çiğ badem fındık vs eklersen ani şeker dalgalanmalarını önlemiş olursun afiyet bal şeker olsun eminim ki örnek menüler çıkaracaksın yakında

Merhaba arkadaslar bugunku menum berilceee Pembe_patikli
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta, domates, salatalik, 1 kasik yulaf 3 yk sutun icinde, 3 tane ceviz, 8 tane kuru kayisi, 4 tane kuru incir, 2 fincan sutlu kahve
oglen: yarim kase yogurt, 15 adet cig badem, 1 fincan sutlu kahve
aksam: 8 tane felafel (nohut koftesi), 2 tk humus, yarim tabak salata, 1 yk tursu

su: tezbitsin 3 litre
spor: Bestttt bugun sabahtan 2 saat templolu yurudum hepsi o
ne yazik ki jillian da yapamadim bugun

Masallah canim sporun cok iyi bugun harikasin

Menüm

Sabah

1 kase mercimek çorbası
4 zeytin
1 dilim peynir

Aksam

Fırında 2 tane but,biraz patates
Domates,biber çiğ

Ara
2 kayısı
1 şeftali

1 buçuk saat yürüyüş

Bu kadar:)

iyi geceler kizlar
Canim bence menun gayet iyi. Eger istersen ara ogununu ceviz veya badem findik ekleyebilirsin cig olarak kavrulmamis yani. Hem uzun sure tok tutuyor hem de vitamin acisindan.

Canim benim kollarim da ayni. Gerci su zamanlarda jillian sayesinde ve yuzme sayesinde biraz inceldi gibi. Istersen duzenli jilliandaki hareketleri yap bana faydasi oldu gibi (her ne kadar kilomu bilmesem de)

Canim menun gayet guzel. Yalnizca bir onerim olacak ben de ekmeksiz kahvalti yapmayi hic sevmem. Ama son 3 haftadir yemiyorum onun yerine ceviz yiyorum 2 veya 3 tam ceviz kadar istersen birgun dene cok daha uzun sure tok tutuyor inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…