- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Gonca geldın mı geçen senı sormuştum senın kızlaraberilceee berilim nasılsın kuzum kızlar nasıl Elif kuzu ikizler. Hepiniz iyisiniz inşallah.
İçtiğin su miktarını da yaz canımcım, litre cinsinden.Menüm
Kahvaltı
Yumurtalı omlet
1 parça peynir
3 dilim salatalık
1 yeşil biber
1 ceviz
1 bitki çayı
Ara
1 nektarı
1 minik erik
Akşam
İçi kıymalı fırında kabak , domates ve biber
(İçine kıymalı harç koydum üstüne salçalı sos döktüm fırında pişirdim)
Yanına 4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Biraz yeşil üzüm
Farkındayım akşam yemeği ve meyve fazla kaçtı ama bakalım gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Şimdi de bir bitki çayı içicm
Spor henüz yok
Yapınca yazicam
Allah bağışlasınBen emzirmiyorum canım :) küçüğü 1 buçuk yaşında :)
İnciri çok severim kalorisi yüksekama az yeriz biz deİnss afiyet olsun şimdiden ben bayılıyorum ya tabi inciri abartmadikca yapmak lazım
Bu tarifi gören Döne hemen o an karataycı oldu...Günkurusu içine badem koy nefis olur Karataycıysan tam en üstede kaymak mis
Tamam Leslie yapalım. Kız iyileşse bi bişi istemiyorum kusuyor sabahtan beri yaCanim ya kiyamam jillian yuzunden kslarin mi aciyor hala. Ben insallah yarin devam edecegim jilliana ama leslie benim canimdir gel o zaman beraber leslie yapalim onu kizimla yapiyorum hosuna da gidiyor gulup duruyor ben yaparken. Bu arada menun her zamanki gibi super
Başka birine çarpmış anladığım kadarıyla. İkisi de ölmüş. Yaşı gençmiş. Özellikle genç yaşta vefat edenlere ayrı bir üzülüyorum. Allah rahmet eylesin ikisine de...Günaydın hanımlar güzel fit bir gün olsun
Motorsiklet sevenler tanır altın elbiseli adam var Barkın, dün motor kazasında vefat etmiş hem üzüldük hem şok olduk, adam motorsiklet sürmenin profesörüydü, Allah rahmet eylesin
Teşekkürler Canım. Elma mı demek istedin?Emzıren anne için çok güzel menün fıstık
Yoğurt ye acıkınca tarçın koy
Suyuna tarçın at
Yesıl eşme kokla hatta suya doğra
Evet bende üzüldüm köprüde olmuş galiba ..Allah rahmet eylesinGünaydın hanımlar güzel fit bir gün olsun
Motorsiklet sevenler tanır altın elbiseli adam var Barkın, dün motor kazasında vefat etmiş hem üzüldük hem şok olduk, adam motorsiklet sürmenin profesörüydü, Allah rahmet eylesin
Bana böyle duygularla gelin hep inşallahGünaydın arkadaşlar. Dün 1 bugün 2 bi hafiflik hissediyorum :-D
Evet elma dır ..ben de çok yanlış yazarım üstüne yok bu konudaTeşekkürler Canım. Elma mı demek istedin?
Ön
Aynen öyle yüksek kalorisi ama işlenmiş şekerden yine iyidir ölçüyü ayarlamak lazım işte tazesinin kalorisi daha düşükİçtiğin su miktarını da yaz canımcım, litre cinsinden.
Allah bağışlasın
İnciri çok severim kalorisi yüksekama az yeriz biz de
Bu tarifi gören Döne hemen o an karataycı oldu...üstüne kaymak haaaaa yaa ben de bizim Nalan niye karataycı ki diyorum kaç aydır...bas her şeyin üstüne kaymağı ohh ben de olurum bundan kelli
Tamam Leslie yapalım. Kız iyileşse bi bişi istemiyorum kusuyor sabahtan beri ya
Haklısın canım ..çoğu şeyin içinde şeker var gerçekten ..çocuklar için de sağlıklı oldukça ..ben perşembe yapayım diyorum aklıma birşey takılırsa sana sorarım olmazsa..Aynen öyle yüksek kalorisi ama işlenmiş şekerden yine iyidir ölçüyü ayarlamak lazım işte tazesinin kalorisi daha düşük
Çocuk hastalığı çok zor inşallah hemencecik iyileşir kuzucuk ..haber ver bize deİçtiğin su miktarını da yaz canımcım, litre cinsinden.
Allah bağışlasın
İnciri çok severim kalorisi yüksekama az yeriz biz de
Bu tarifi gören Döne hemen o an karataycı oldu...üstüne kaymak haaaaa yaa ben de bizim Nalan niye karataycı ki diyorum kaç aydır...bas her şeyin üstüne kaymağı ohh ben de olurum bundan kelli
Tamam Leslie yapalım. Kız iyileşse bi bişi istemiyorum kusuyor sabahtan beri ya
Of of noluyo ya benim kız da sabahtan beri kusuyor vallaha sinirlerim bozulduGünaydınlar kızlar bugün giremiycem pek gece 2 de çıktık evden yeni geldik yine hastanedeydik kızım mahvolmuş durumda karnındaki mikrop yayıldı ağzına ve ağzından da bütün vücuda bulaştı ağzı iyileşene kadar yemek yiyemiyor ağlıyor ben de dayanamıyorum içim parçalandı artık bir kaç güne iyileşme başlar dedi doktor bu saat oldu hala kahvaltı edemedim kan şekerim düştü 2 küçük kare bitter yedim kızımı uyuyunca bi salata yapıp yiyebilirsem yiycem akşama menü yazabilirsem yazarım
Iyiyiz çok şükür canım hala Eskişehir deyiz. Sen nerdesin. Takıma uğramadım uzun zamandır kilom malum 70 hala insülin direnci çıkmıştı Tsh yükselmiş onları düşürdüm diyetle sporla kilom artmıştı 70 e indim.Gonca geldın mı geçen senı sormuştum senın kızlara
Ye iç gel kürkçü dükkanına işte
Hepsı ıyı canım sağol
Senın elıf nasıl
Hala eskısehırdemisin
Kılo nasıl
Çok sevındım senı gördüğüme
Aynen öyle bende kuru meyveleri seviyorum kuru üzüm incir hurma falan iyi oluyor seftaliyi bende deneyeceğim mutlakaHaklısın canım ..çoğu şeyin içinde şeker var gerçekten ..çocuklar için de sağlıklı oldukça ..ben perşembe yapayım diyorum aklıma birşey takılırsa sana sorarım olmazsa..
Kuru incir ve kuru kayısı kuru erik benimde vazgeçilmezlerimden..hatta kışa kuru elma armut şeftali kurutmuştum öncelerden ..özellikle şeftali çok nefisti ..tabi dikkatli yemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?