- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
@Gokmavisi90 chia tohumu canım 1 yemek kaşığı kuru kayısı hurma olabilir 1 bardak süte karıştır azcık da yulaf kepeği 1 gece beklesin süper oluyor üzerine de tarçın serp miss
Yeni bir dosya hazirladim KK TARIFLER :) sagolun canimHurmanın içine kakao döküp yiyordum ..tarçınlı süt pişir o da etkili bende ..
Bir tariflere bakayım bende
Menüm
Kahvaltı
Yumurtalı omlet
1 parça peynir
3 dilim salatalık
1 yeşil biber
1 ceviz
1 bitki çayı
Ara
1 nektarı
1 minik erik
Akşam
İçi kıymalı fırında kabak , domates ve biber
(İçine kıymalı harç koydum üstüne salçalı sos döktüm fırında pişirdim)
Yanına 4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Biraz yeşil üzüm
Farkındayım akşam yemeği ve meyve fazla kaçtı ama bakalım gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Şimdi de bir bitki çayı içicm
Spor henüz yok
Yapınca yazicam
Canim ya kiyamam jillian yuzunden kslarin mi aciyor hala. Ben insallah yarin devam edecegim jilliana ama leslie benim canimdir gel o zaman beraber leslie yapalim onu kizimla yapiyorum hosuna da gidiyor gulup duruyor ben yaparken. Bu arada menun her zamanki gibi superMenü
Kahvaltı 08: 2 haşlanmış yumurta, yarım fincan yeşil çay, 2 yk lor peyniri, salatalık
Ara: 1 salatalık
Öğlen 14: Karışık salata, elma sirkeli, yağsız, 1 kase keçi yoğurdu
Akşam 18: Yulaf lapası sütle pişirildi, 3 gün kurusu eklendi ve tarçın
Spor yapmadım sandalyeye oturup kalkamıyorum jillian sağolsun bir daha yapar mıyım hiç bende salaklık ham vücuda ne zorluyorsun dimi
2 litre su
Leslie yapabildiğim o güzel günleri mumla arıyorum şu an, bacaklarımın ağrısı geçsin başlıycam. @DeryaOnDiet birlikte wallsit yapacaktık ben köhne vücut olunca o da yarım kaldı kusura bakma
Ben kiminle Leslie 3 mil yapsam kızlar birinizle başlayalım yarından tezi yok bana motive olunuz biriniz 2 günde 1 de olur
Bu spor işi zor alışmayınca küçükten alışmak lazım sonradan alışmak zor oluyor tevekkeli değil kırk kere başlayıp bırakmışlığım var senelerdir
Is yerinde cok yapardik sabahlari. Armutu soy cnaim kucuk kucuk kes, uzerine tarcin dok ve mikrodalgaya ver kisa sureli veya ocakta da pisirebilirsin cok hos oluyor tadi ve gecekten tatli. Aa bir de eger boyle kurabiye gibi istersen bir kaba evde kuru meyve ne varsa hepsinden azar azar kucuk kucuk kesip koy uzerine biraz tereyagi ve alabildigince yulaf iyice yogur (biraz sert olur yogurmasi zor, esine yogurt ben oyle yapiyorum ) sonra kucuk kucuk toplar yapip tepsiye yaglanmaz kagidin uzerine koy ve 180 derecede 20 dk pisir himmmm hem leziz hem de coook tatli oluyor. Ve kucuk cocuklar da bayiliyor bunaKızlar diyet tatlı tarifleriniz var mı acaba ya regl den midir yoksa açgözlülükten midir canım tatlı istiyo ısrarla az üzüm yedim ama fayda etmedi
Yapmadim kuzu regl olcam cok sisim gecikti yaaBestttt kız kilo bildirimi yaptın mı bestecimm
Kuzuum insallah yaaaa sen de yakinsin heeee
Sonucunu gorcez kuzum merak etmeeeEvet ilk önce hep yürüyüş yaptım ben ..10000 adım yürüdüm ..sonra Leslie evde pilates hareketleri yaptım sonraBestttt önerdi zaten geçen hafta başladık ilk başta vazgeçecek oldum ama sonradan hoşuma gitti
Hahahaha sen yeter ki tatmin ol cevaplardan nalanim senin motivasyon tam olsa ben seni inceltcem de isinamadin zillimeeeeeBestttt Beste sporu çok seviyorum zilli anayı yapan bana kilo olarak yakın bir arkadaş bulmuşken sorayım istedim sakalım yok ki dediğini duyar gibiyim
Yeliz o kadar yorgunum ki bu ay bir an önce bitsin lütfen.Meydan bana kaldı
Herkese laf atayım bari
@DeryaOnDiet in menüsü nasıl olacak acaba ?@Degistir Kendini nasıl toplandı mı eşyalar?@berilceee spor nasıl gidiyor?@kitkurdu düğünler bitti mi?spor yaptın mı?
eliya sen de dön aramıza artık ne düğünmüş arkadaş ne çevre varmış
@besttt sende dondurma yedin mi bugün yine ?
@meliyke hangi şehirdi Kayseri miydi?
@efehatun bebek uyuyor mu geceleri?
@tezbitsin nasıl durumlar?
Unuttuğum var mı acaba?
Kafamda deli sorular
Dün yolda alıntıladim sonra hepsi gitti. Canım sağol takıma karşı sorumluluk hissediyorum artı çıkarsam ne derim diye utanıyorum ondan sanırım çabalıyorum keşke daha fazlasını yapabilsem.Elif su istikrarina hayrandim hep senin hep eksi masallah
Ev? Ben biseye fransiz kalmisim anlasilan
Denemek lazım bunu da bir dahaki Cuma yapayımIs yerinde cok yapardik sabahlari. Armutu soy cnaim kucuk kucuk kes, uzerine tarcin dok ve mikrodalgaya ver kisa sureli veya ocakta da pisirebilirsin cok hos oluyor tadi ve gecekten tatli. Aa bir de eger boyle kurabiye gibi istersen bir kaba evde kuru meyve ne varsa hepsinden azar azar kucuk kucuk kesip koy uzerine biraz tereyagi ve alabildigince yulaf iyice yogur (biraz sert olur yogurmasi zor, esine yogurt ben oyle yapiyorum ) sonra kucuk kucuk toplar yapip tepsiye yaglanmaz kagidin uzerine koy ve 180 derecede 20 dk pisir himmmm hem leziz hem de coook tatli oluyor. Ve kucuk cocuklar da bayiliyor buna
Valla ben benim oğlana zorla da olsa iş yaptırıyorum artık ..bıraksam bütün gün tembel tembel oturacak..söyleniyor bana valla şimdikiler pek tembelSabah deniz planı yapılıyor büyük oğlan anne hazırmisin diyorarkadaş mecburmuyum ben tek başıma hazırlık yapmaya yapmıyorum işte.
Seni anlıyorum zaten düğünlerde kıyafet ayarlama ayakkabı hep sorun bendeYeliz o kadar yorgunum ki bu ay bir an önce bitsin lütfen.
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim bakalım badem falan yiyorum aradaCanim menun gayet guzel. Yalnizca bir onerim olacak ben de ekmeksiz kahvalti yapmayi hic sevmem. Ama son 3 haftadir yemiyorum onun yerine ceviz yiyorum 2 veya 3 tam ceviz kadar istersen birgun dene cok daha uzun sure tok tutuyor inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?