Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@Gokmavisi90 chia tohumu canım 1 yemek kaşığı kuru kayısı hurma olabilir 1 bardak süte karıştır azcık da yulaf kepeği 1 gece beklesin süper oluyor üzerine de tarçın serp miss
zukkum dun ilk feda chiali puding denedim hep gorurdum menulerde hic deneme firsatim olmasi tadi hic fena degil. Ve gercekten de uzun sure tok tuttu. Bu tarifini ben de deniycem canim chia alinca

Canim menun genel olarak iyi bence sadece lafin bulgura. Istersen birgun dene buyuk tabak salata yap canim ustune de ceviz ve kabak cekirdegi serp ve uzerine de corekotu yagi hem nefis oluyor hem de inan bulgur gibi sislik yapmiyor ve uzun sufre tok tutuyor.

Canim ya kiyamam jillian yuzunden kslarin mi aciyor hala. Ben insallah yarin devam edecegim jilliana ama leslie benim canimdir gel o zaman beraber leslie yapalim onu kizimla yapiyorum hosuna da gidiyor gulup duruyor ben yaparken. Bu arada menun her zamanki gibi super

Kızlar diyet tatlı tarifleriniz var mı acaba ya regl den midir yoksa açgözlülükten midir canım tatlı istiyo ısrarla az üzüm yedim ama fayda etmedi
Is yerinde cok yapardik sabahlari. Armutu soy cnaim kucuk kucuk kes, uzerine tarcin dok ve mikrodalgaya ver kisa sureli veya ocakta da pisirebilirsin cok hos oluyor tadi ve gecekten tatli. Aa bir de eger boyle kurabiye gibi istersen bir kaba evde kuru meyve ne varsa hepsinden azar azar kucuk kucuk kesip koy uzerine biraz tereyagi ve alabildigince yulaf iyice yogur (biraz sert olur yogurmasi zor, esine yogurt ben oyle yapiyorum ) sonra kucuk kucuk toplar yapip tepsiye yaglanmaz kagidin uzerine koy ve 180 derecede 20 dk pisir himmmm hem leziz hem de coook tatli oluyor. Ve kucuk cocuklar da bayiliyor buna

Yeliz o kadar yorgunum ki bu ay bir an önce bitsin lütfen.

Elif su istikrarina hayrandim hep senin hep eksi masallah

Ev? Ben biseye fransiz kalmisim anlasilan
Dün yolda alıntıladim sonra hepsi gitti. Canım sağol takıma karşı sorumluluk hissediyorum artı çıkarsam ne derim diye utanıyorum ondan sanırım çabalıyorum keşke daha fazlasını yapabilsem.

Ve biliyorum ki bu azim istikrar hepimizde mevcut sizi seviyorum canlarim.

Denemek lazım bunu da bir dahaki Cuma yapayım

Sabah deniz planı yapılıyor büyük oğlan anne hazırmisin diyor arkadaş mecburmuyum ben tek başıma hazırlık yapmaya yapmıyorum işte.
Valla ben benim oğlana zorla da olsa iş yaptırıyorum artık ..bıraksam bütün gün tembel tembel oturacak..söyleniyor bana valla şimdikiler pek tembel
Deniz imkanı güzel olur yüzme sana da iyi gelir canım ..anne olmak sorumluluk zor ..Allah kolaylık versin..

Canim menun gayet guzel. Yalnizca bir onerim olacak ben de ekmeksiz kahvalti yapmayi hic sevmem. Ama son 3 haftadir yemiyorum onun yerine ceviz yiyorum 2 veya 3 tam ceviz kadar istersen birgun dene cok daha uzun sure tok tutuyor inan ki
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim bakalım badem falan yiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…