- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Geçmiş olsun canım bu ara hep hasta galiba çocuklar.. inşallah çabucak iyileşirlerGünaydınlar kızlar bugün giremiycem pek gece 2 de çıktık evden yeni geldik yine hastanedeydik kızım mahvolmuş durumda karnındaki mikrop yayıldı ağzına ve ağzından da bütün vücuda bulaştı ağzı iyileşene kadar yemek yiyemiyor ağlıyor ben de dayanamıyorum içim parçalandı artık bir kaç güne iyileşme başlar dedi doktor bu saat oldu hala kahvaltı edemedim kan şekerim düştü 2 küçük kare bitter yedim kızımı uyuyunca bi salata yapıp yiyebilirsem yiycem akşama menü yazabilirsem yazarım
El ayak ağız gibi değil canım Allaha şükür döküntüsü yokÇocukları hasta olanlara geçmiş olsun, çocuklar hasta olmasın
Yaz aylarında viral enfeksiyonlar hızla yayılır
Şu aralar el ağız ayak hastalığını sık duyuyorum
Yazları rota virüs salgını da artar
Sıcaktan mikroplar daha hızlı ürediği için ishal vakaları da artar
Özellikle kalabalık yerlerde bulaşma riski daha yüksektir
Öff inşallah çabuk toparlar çok geçmiş olsunKızlar ne oluyor bu çoçuklara
Allah yardımcımız olsun
Hılal
Döne geçmiş olsun canlarım
Bızım mınık yıne kotulestı
Solunum problemı var dr dan geldık
Yıne kabus dolu günler başladı
Atesımız 39.6 larda bu çok önemlı degılde astımı var rahat nefes alamıyor
Spreyleri yazdılar
Damla
Bırde spreyın ağızdan alınan bır damlası var cıger açan onları yazdılar
Kuzum perısan ya
Ama geçecek bız neler gecırmedık ki
Ara ara gelırım kızlar
Sağol canımÖff inşallah çabuk toparlar çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canimKizlar menum sabah 10: 1d ekmek 2yumurta beyazi 1sarisi peynir domates salatalik 1ceviz
Ara 12: yogurt cilek
Oglen 13.30 Menemen 1d ekmek ayran
Ara 16: turk kahvesi 1hurma yarim ceviz
Aksam 19: 3k barbunya 4k et 2k bulgur salata
Su 4lt.
Yeliz o kadar yorgunum ki bu ay bir an önce bitsin lütfen.
bugun benim menu kotu reglim mi yakin ne oluyor anlamadim yiyorum yiyorum doymuyorum hep cnaim birseyler istiyorDenemek lazım bunu da bir dahaki Cuma yapayım
slm canimGünaydınnnn kızlar
ben de hep once cevizi bitiririrm badem en sona kalirCeviz bende yiyordum bitti evde bir ara alacağım yine ..badem takılıyorum bu aralar
Oyy kuzum cook gecmis olsun yavrumuz hasta olunca cok zor tabi, cabuck iyilessin prenses.İçtiğin su miktarını da yaz canımcım, litre cinsinden.
Allah bağışlasın
İnciri çok severim kalorisi yüksekama az yeriz biz de
Bu tarifi gören Döne hemen o an karataycı oldu...üstüne kaymak haaaaa yaa ben de bizim Nalan niye karataycı ki diyorum kaç aydır...bas her şeyin üstüne kaymağı ohh ben de olurum bundan kelli
Tamam Leslie yapalım. Kız iyileşse bi bişi istemiyorum kusuyor sabahtan beri ya
Günaydınlar kızlar bugün giremiycem pek gece 2 de çıktık evden yeni geldik yine hastanedeydik kızım mahvolmuş durumda karnındaki mikrop yayıldı ağzına ve ağzından da bütün vücuda bulaştı ağzı iyileşene kadar yemek yiyemiyor ağlıyor ben de dayanamıyorum içim parçalandı artık bir kaç güne iyileşme başlar dedi doktor bu saat oldu hala kahvaltı edemedim kan şekerim düştü 2 küçük kare bitter yedim kızımı uyuyunca bi salata yapıp yiyebilirsem yiycem akşama menü yazabilirsem yazarım
SEn coktan hakettin tabi canim maallah off kilona bakinca bile icim gidiyor 63 sun masallahDenemek lazım bunu da bir dahaki Cuma yapayım
Gitmedik dr a da aradımSiz gıttınızmı canım bak kusıyor dıyon susuz kalmasın kızımın vücudu
Sende olursun canım kendi düzenine kavuşunca eminim daha güzel olacak senin içinSEn coktan hakettin tabi canim maallah off kilona bakinca bile icim gidiyor 63 sun masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?