Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen cnaim seker sekeri cekiyor. Ondan bugun cook dikkat ediyorum cumaya tartilcam, baskul buldum :) hatta belki dayanamayip yarin da tartilabilirim. Tek kilo almamis olayim da baska derdim yok

Slm cnaim benim bugun gunum de menum de dunkun coook daha iyi :) sadece karnimda surekli sislik var reglym yaklasti bi olsam da rahatlasam.
Güzel o zaman ..evde saha kolay oluyor sanki dışarda devamlı yemeklerle mücadele etmek zor
Daha da iyi olacak inşallah

Aynen cnaim seker sekeri cekiyor. Ondan bugun cook dikkat ediyorum cumaya tartilcam, baskul buldum :) hatta belki dayanamayip yarin da tartilabilirim. Tek kilo almamis olayim da baska derdim yok
Evet regl dönemi şişkinlik ödem oluyor benim yüzüğüm bile sıkıyor ..bir dene yarın sabah bakalım

Ben de duymustum canim bazi bebekler dis cikarirken ishal olur diye. Rengini kontrol et ve bol bol su icsin kuzucuk. Bizimki de dis cirarirken burnu akar hep.

Ağrıdı valla her yerim zormuş yavvv
Ben de sporla barışık olsam keşke ..beden dersinde bile amuda kalkmayan bir ben vardım ..
Ama azimliyim illa barışcam sporla
rüyamda jillianı görsem keşkem o derece yaniii

Ay Allah korusun jillianı rüyamda görsem kaçarım vallaha
Yanıma gelir de daha da zor hareketler yaptırmaya çalışır bir de
Yalnız hakikaten herkes övüyor çok etkiliymiş ben beceremedim ama becerebilen sizler için sonuçlar süper olacak Yeliz ölçüler nasıl

kitkurdu nun gizli karakaplı ölçü defterine erişemedim maalesef aylardır
Halbuse o göbek kaç santim acaba hep aklımda bu soru
Nalan Nalaaan söyle bana kankicim
Kaç santim ölçtün mü göbeciğin
Çok çok merak ediyorum hadi de bana artık
Niçin saklıyorsun yoksa mezurayla ayrı mı kaldık

En son ölçtüğümde göbek 5 cm küçülmüştü
Bunca zamandır gayet yayılmış large göbeğin gitmesi toparlanması kolay değil benim için çabalıyorum bakalım ağustos başı ölçcem yine

Valla bende bilmiyorum çok gizli bilgi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…