- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aynen cnaim seker sekeri cekiyor. Ondan bugun cook dikkat ediyorum cumaya tartilcam, baskul buldum :) hatta belki dayanamayip yarin da tartilabilirim. Tek kilo almamis olayim da baska derdim yokSabahtan yemen daha iyi ama şekerini dalgalandırmıştır ...şeker şekeri çekiyor maalesef yani bende öyle ..yedikçe istiyorsun yani..önce salataları doldur tabağa onlarla başla ..şöyle kocaman gözün de doyar hem ..yemekten önce 2 bardak su iç ..toparlarsın inşallah hepimiz mücadele ediyoruz valla
Güzel o zaman ..evde saha kolay oluyor sanki dışarda devamlı yemeklerle mücadele etmek zorSlm cnaim benim bugun gunum de menum de dunkun coook daha iyi :) sadece karnimda surekli sislik var reglym yaklasti bi olsam da rahatlasam.
Ne yazik ki bilyiorum
Evet canim ins evde daha kolay olur hem sporumu da duzenli yaparim aksamlari.Güzel o zaman ..evde saha kolay oluyor sanki dışarda devamlı yemeklerle mücadele etmek zor
Daha da iyi olacak inşallah
Evet regl dönemi şişkinlik ödem oluyor benim yüzüğüm bile sıkıyor ..bir dene yarın sabah bakalımAynen cnaim seker sekeri cekiyor. Ondan bugun cook dikkat ediyorum cumaya tartilcam, baskul buldum :) hatta belki dayanamayip yarin da tartilabilirim. Tek kilo almamis olayim da baska derdim yok
Ben de duymustum canim bazi bebekler dis cikarirken ishal olur diye. Rengini kontrol et ve bol bol su icsin kuzucuk. Bizimki de dis cirarirken burnu akar hep.Günaydın kuzular kardaşlar canlar
İyi dilekler için teşekkür ederim ishal devam ediyor maalesef nasıl iş anlamadım köpek dişleri çıkıyor bu sefer de ondan mı demeye başladım aşırı salyası var bazı bebekler diş çıkarırken ishal oluyorlar diye bir rivayet var salyayı çok yutmaktan filan demişler doğru mu bilmiyorum neyse
Olmuyor canımBen de eşime yapıyım sonradan tereyağ dökme işini. Lapa olmuyor mu peki
Yaaaniiii....Wallsit bizim işimiiiizWuuuuu. Süper
Senin sabahki omletler tereyağlı mıydı kız yoksaaaaKız adamı deneme tahtası yapıyon hep
Bizde ailecek bayılırız tereyağına omlette pek güzel olur hani..eminim böyle de güzeldir ama aması var işte
Off yanına da ayranOlmuyor canım
Özellıkle mercımeklı bulgura çok yakışır
Oooo hemen hayaller kurulmuşOff yanına da ayran
Deme deme
Ay Allah korusun jillianı rüyamda görsem kaçarım vallahaAğrıdı valla her yerim zormuş yavvv
Ben de sporla barışık olsam keşke ..beden dersinde bile amuda kalkmayan bir ben vardım ..
Ama azimliyim illa barışcam sporla
rüyamda jillianı görsem keşkemo derece yaniii
En son ölçtüğümde göbek 5 cm küçülmüştüAy Allah korusun jillianı rüyamda görsem kaçarım vallaha
Yanıma gelir de daha da zor hareketler yaptırmaya çalışır bir de
Yalnız hakikaten herkes övüyor çok etkiliymiş ben beceremedim ama becerebilen sizler için sonuçlar süper olacak Yeliz ölçüler nasıl
Seni böyle sporcu olarak görünce gözlerim yaşardı
Valla bende bilmiyorum çok gizli bilgi olabilirkitkurdu nun gizli karakaplı ölçü defterine erişemedim maalesef aylardır
Halbuse o göbek kaç santim acaba hep aklımda bu soru
Nalan Nalaaan söyle bana kankicim
Kaç santim ölçtün mü göbeciğin
Çok çok merak ediyorum hadi de bana artık
Niçin saklıyorsun yoksa mezurayla ayrı mı kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?