2 saatte bır hava alıyonBerilberilceee Nefesin solunumu nasıl
Bebeler çökerttı bızıBenim bebe uyuyor sakin şu an maşallah
Ben de sonunda totomu kaldırdım ve jillianın vermiş olduğu uyluk ağrısından arındım
Leslie 3 mil yaptım ama kaç gündür yapmadığım için bacaklar kasılıp gevşiyor minik minik şu an çok komik
@DeryaOnDiet biz seninle Leslie yapacaktık değil mi, bir de wall sit vardı sankine yaptın canım sana yetişemem gerçi de ben
Geçecek tabi inşallah geçecek ya2 saatte bır hava alıyon
İlacı spreyı var
Bu bızım yaşantımızın parçası orkıde den hassas benım kızım
Ama bız neler atlattık buda geçer sen üzülme teyzesı
mrb canım, dun koye gitmistik nette sıkıntı vardı bi geldi bi yok oldu paylaşamadım menümü.ama fazla kaçırmadan yedim tereyağlı pilavı=)
Kız haber verınmrb canım, dun koye gitmistik nette sıkıntı vardı bi geldi bi yok oldu paylaşamadım menümü.ama fazla kaçırmadan yedim tereyağlı pilavı=)
pilav öğle yemegiydi.aksam hiçbişey yemedım sayılır.hatta gece ac yattım.Kız haber verın
Merak edıyom da tereyağ pilav melıke aynı cümlede olmadı bacım
Afıyet olsun o zaman canımpilav öğle yemegiydi.aksam hiçbişey yemedım sayılır.hatta gece ac yattım.
Bızım köyde tereyağını pılavın üzerine sonradan boca ederler ki çok lezzetli olur:)
seneye kadar yiyemem dıye düşündüm bu lezzetı:)
Ben de eşime yapıyım sonradan tereyağ dökme işini. Lapa olmuyor mu pekipilav öğle yemegiydi.aksam hiçbişey yemedım sayılır.hatta gece ac yattım.
Bızım köyde tereyağını pılavın üzerine sonradan boca ederler ki çok lezzetli olur:)
seneye kadar yiyemem dıye düşündüm bu lezzetı:)
Kız adamı deneme tahtası yapıyon hepBen de eşime yapıyım sonradan tereyağ dökme işini. Lapa olmuyor mu peki
teşekkürler canım,ayda yılda lazım boyle şeyler:)Afıyet olsun o zaman canım
yok canım olmuyor.parlak bi plav oluyor:)Ben de eşime yapıyım sonradan tereyağ dökme işini. Lapa olmuyor mu peki
Tereyağlı pilav mı off mükemmel olur. Olsada yeMEsek :-Dyok canım olmuyor.parlak bi plav oluyor:)
Canim ben annelik iznindeyim diye esimin de toplu izni birikmisti nerdeyse 3 ay kadar hazir musait zaman kullanalim diye bu sene uzun tatil yaptik, degisik yerlerde birer hafta kaliyoruz bu yaz tatil baya uzundu taa mayista Turkiyeyle basladik tatile. Suanda 3 haftadir da Polonyadayiz. Ne yazik ki burda havalar bir iyi bir kotu keske Turkiye gibi hep gunesli olsa yazlar, boyle olunca insan tatilden de birsey anlamiyor.Tatlım sen ne kadar zamandır oteldesin. Nerdesin suan evine yakın mi uzak mi kaldığın yer ne zaman dönüyorsun. Otelde zor yeMekle savaş vermek.
Slm cnaim benim bugun gunum de menum de dunkun coook daha iyi :) sadece karnimda surekli sislik var reglym yaklasti bi olsam da rahatlasam.Günaydınlar kızlar açılışı ben yapayım
Kuzucuklar umarım bugün daha iyidir
Kesinlikle canim sonuna kadar haklisin degilse geri gelir butun verilenler ya da verdikleriniz deyim ben daha 3 haftadir dietteyim yolun basindayim.Zayıflasak ta ölçülü yesek mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?