Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar ben denizliden
Boy 167
Güncel kilo 65.5 (70 kilodan düştüm daha yeni )
İki çocuk var
Ev hanımıyım
Kardeşim yok tek çocuğum.
Orta hareketlilik var
Paket gıdaları çok az tüketmeye çalışıyorum zararlarını öğrendikten sonra.genellikle besleyici gıdalardan kilo alırım bal pekmez doğal yag
Vucudum çok antremansiz sallanıyor yağlı onun için kilo verip aynı zamanda toparlayici egzersiz yapicagim inşallah.
Başarılar hem bana hem siz değerli kardeslere

Bugün diyetisyene gittim ve yeni başladım şuanlık listeye göre gidiyorum ama bakalım ne zamana kadar :)
Belli bir düzen tutturursan devam ediyorsun bozsan da önemli olan tekrar devam etmek bu çok önemli yani bu öğün gitti battı balık dememek işin sırrı galiba bir de takımdaki gayreti görünce sen de kapılıyorsun o rüzgara aile gibi oluyoruz

Hoş geldin canım ben 104 ile başladım 90 lardayım ben yapıyorsam herkes yapar üstelik yaşın çok genç meton canavar gibidir senin şimdi azmin daim olsun hadi biz kilo olarak yakınız birlikte mezun oluruz artık

İnşallah canım benim. Birbirimize destek olup bu kiloları vereceğiz

Benim var böyle arkadaşlarım bayan olarak. Gayet de fit duruyorlar. Bence kaşektik olmadıktan sonra, anoreksik vs değilseler, sporu ihmal etmiyorlarsa gayet iyi ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Meme kısmı rahatsızlık veriyorsa eğer, 250 ml lik en ufak boy olan silikonlardan taktırılabilir. Her zaman gereksiz yağ dokusunu bünyede barındırmaktan daha iyidir.
kesinlikle katiliyorum

İnşallah elifcim. Umarım bu sefer iradem sağlam olur
burda ol paylaşım yap kopma bi bakicak sin zayiflamissin bizde geçtik bu yollardan bide geri döndük sizinle yanyana gecicez şimdi.

Mrb kızlar

Menüm

Sabah

Tereyağında yumurta birazcık
4 zeytın
1dilim peynir

Aksam

Yeşil mercimek corbası
Salata
1 haşlanmış but,5 kasık pirinç pilavı
Ayran

Ara
2 şeftali
1 kayısı

Yarım saat yürüyüş
İyi geceler kızlar
Afiyet olsun tatlım suda içmiş sin okudum. Spor da var.

İşte geldim burdayım kardeşler takımı.
Ama kurallar ne ki biri özet geçse yoksa hepsini okumam mı gerek
hoşgeldin bebeğim ben Elif. İlk sayfada kurallar var çok uzun değil oku kabul edersen yol arkadasimizsin ;)

Boy 167
İki çocuk var
Ev hanımıyım
Orta hareketlilik var
Paket gıdaları çok az tüketmeye çalışıyorum zararlarını öğrendikten sonra.genellikle besleyici gıdalardan kilo alırım bal pekmez doğal yag
Vucudum çok antremansiz sallanıyor yağlı onun için kilo verip aynı zamanda toparlayici egzersiz yapicagim inşallah.
Hoş geldiniz gelmek istediğim kilodasınız ah ah asırlar var ki o kiloyu tartıda görmedim maziyi yad ediyorum şu an sayenizde SendebenBendesen SendebenBendesen

Son düzenleme:
Öf verdim o hamile pantolon tişört kazak ne varsa hepsi iğrençtiler ya bıkmışım aylarca da giy giy renkleri solmuştu artık elbise de giymemiştim hiç
cok guzel ve daha ince gosteren hamile elbiseleri var canim emzirme amacli da kullaniliyor sonra ben onlardan giymistim hep. bebegim dogduktan sonra da emzirmek icin giydim 6 ay. ilk 6 ay sadece sut emince her yerde cikarip emzirmek lazim

Benim bebe uyuyor sakin şu an maşallah:nazar:
Ben de sonunda totomu kaldırdım ve jillianın vermiş olduğu uyluk ağrısından arındım:bicak:
Leslie 3 mil yaptım ama kaç gündür yapmadığım için bacaklar kasılıp gevşiyor minik minik şu an çok komik:halay:
@DeryaOnDiet biz seninle Leslie yapacaktık değil mi, bir de wall sit vardı sanki:KK76: ne yaptın canım sana yetişemem gerçi de ben
yetisirsin canim kac gundur gece giriyorum iceriye yine yeni geldim. biraktigin yerdeyim hem wallsitte hem leslie de

Boy 167
İki çocuk var
Ev hanımıyım
Orta hareketlilik var
O toparlama işini bende halletmeye çalışıyorum sporsuz olmuyor ..sanki biraz kollar düzeliyor gibi ama göbeğe çok çalışmak lazım :KK70:

@DeryaOnDiet derya sporlarıma cevap vermedin
Niçin
:KK51:
Yoksaaaa havlu mu attın eeee yaniii haklısıııın rakibin ben olunca taaabiiiii :KK59:
:KK8:
yok canim gec geldim birsey yapamadim disardayim hepancak yurume var insanlarin icinde video acip yapmak istemnedim.

bize 80 km uzaklikta çok güzel bi plajı var oraya gittik haftada 1 tada 2 gün gidicez yüzmek iyi gelir hem kilo verirken belim içinde iyi. İyileşir Döne inşallah siz gidene kadar evet Ayvalık in suyu soğuk bizim gittiğimiz yer sıcacıkti. Bu yıl otele gidemedik kv nin ameliyatı git geller giden gelen açıldık baya. Günü birlik yapıyoruz.
Kız Döne mayomun lastikleri Kaplıca suyundan erimiş resmen rezil olcaktim ya.

İşin zor Allah kolaylık versin. Delme kız bi kaç ay sonra unutucak.

güneş sarı sıcaklık 39 :KK66: mont giyerek havale isilik gibi rahatsızlıklar geçirebilirsin :))))

inşallah hepsi gecicek Beril im.

iyi tatil yapmışsınız neyse az kalmis evim evim güzel evim asla 3 ay otellerde kalmam deliririm ben. Otelde çok zor gerçekten.
Polonya Soguk mus evet gelinimiz bayılırım diye korkuyor alışkın olmadığı için.

Afiyet olsun bu bazlama ne kadardır niye yenmiştir evde tam buğday yokmu dur.

Afiyet olsun güzel menü canom.
gercekten soguk canim. alisiyor insan zamanla gerci. en kotu kis ilk geldigimdeydi -30 u gordum olcem sandim.

Back
X