Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy ne güzel bir yere geldim ben samimiyet sıcaklık üst duzey.:KK200: Zaten yalnız yapılacak işler değil zayıflama işi hele benim gibi tüm işlerini yarıda bırakan bir insan olursa.
Dün misafir vardı ancak şimdi cevap yazıyorum.

Var canım hamilelik kilolarını verdim 80 kiloya çıkmıştım.yakın zamandada 70 kilodan buraya geldim.benim en büyük derdim çok acıkmam onda taktiğim oruç ara sıra tutarim hem aç kalmayı öğreniyorum hem midem küçülüyor bu sıcakta akşamı aç edince akşam yemek midemi yakıyor bol su meyve yiyorum iyi oluyor.

Sizin mesajları severek okudum da destansı kuralları okumayı sevmem canım daha önce okumayı denedim gözüm korkmuştu yapamam dedim geri çekildim berilceee berilceee arkadaşım işimi kolaylaştırdı hemen davetine icabet ettim iyiki gelmişim sevdim burayı diyologlarinizi.

Bak canım Allah cc. İnsanoğlunu çok güçlü yaratmış aslında biz insanlar ne edersek kendimize ediyoruz kendi kendimize köstek oluyoruz.. En kucuk iş gözümüzde dağ oluyor halbuki başarmak için tüm donanimlarimiz mevcut insanoğlu öyle bir derya ki bir insan dünyayı sarsıyor mesela. biz ise kendimizi palangalara vurmuşuz ne acı.
Allah cc. Zincirlerimizi kırmak nasip etsin Hoppa

Ortama göre enerjim yukseldi:halay:

En zor eriyen düzelen kısım orasiymis birde benim bol catlak var karnımda hayırlısı be ya ölcem mi:KK8:

Maşaallah pek sevdim seni özellikle dilini ne tatlısın iç dünyam açıldı :KK19:

İnşaallah vereceğim çok istiyorum kilo vermek gayretim yoktu yiyeceklere esır olmuştum:110: ama burası gayrete getiriyor insanı.. sagolasin:KK200:

Kilom fazla değil ama rahatsızlığım çok fazla
Canım vereyim de kurtulayım o zaman değil mi ah ahh

İşte beklediğim yorum demek sende bir engin yüreksin geniş deryasin
Hayatta konuşmak istediğim tipsin.yüreğindeki bal dilinden sızıntı yapmış zati belli.
Mevla muhabbetimizi arttırsın :KK200::KK200:

Çocuğun hasta sanırım :110:cok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Geçmiş olsun canım ..nasıl rahatsızlıkların var ?inşallah geçer ..evet kolay değil ama böyle de olmuyor işte ..inşallah gider fazla kilom yok seninde..yakın kilolardayız artık verilen her kilo belli olmaya başladı bende :-) ama İnan gram gram gidiyor ama olacak inşallah..sen ayrılma burdan hep beraber zayıflayacağız. merak etme :KK6:

Geçmiş olsun canım ..nasıl rahatsızlıkların var ?inşallah geçer ..evet kolay değil ama böyle de olmuyor işte ..inşallah gider fazla kilom yok seninde..yakın kilolardayız artık verilen her kilo belli olmaya başladı bende :-) ama İnan gram gram gidiyor ama olacak inşallah..sen ayrılma burdan hep beraber zayıflayacağız. merak etme :KK6:
Olacak inanıyorum :KK66:
Yok kızcem kilolardan rahatsızlığım

Günaydın 13.takımın tatlı çıtır adayı hatunları :KK200:
Bugün perşembe biraz daha dikkat edelim yarın tartı günü ..
Herkes için mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah :halay::halay:
Sabahçılar gelmeye başladı :KK48:
Ben eşimi ve cocuklari gönderiyorum da erkenciyim ev bana kaliyor istediğin kadar hopla zıpla egzersiz yap aslinda yiyeceklerde bana kalıyor o işin elim tarafi:KK53:

Ben eşimi ve cocuklari gönderiyorum da erkenciyim ev bana kaliyor istediğin kadar hopla zıpla egzersiz yap aslinda yiyeceklerde bana kalıyor o işin elim tarafi:KK53:
Aynen öyle çocuklar uyuyor kendimi zorlayıp Leslie 1 mile yapacağım şimdi..zaten 15 dk sürüyor hem de gün içinde daha enerjik oluyorum sanki :KK48:haydin ben spora:KK48:

Tamamen yalan attım yukarıdaki mesajda
Soguk ya bu hava modumu düşürüyor
Yağmurdan gına geldım
Yataktan kalkmıyor tosbıkler
İnadına mutlu olmaya karar verdim bugün :halay:modunu yükselt bakalım bugün perşembe :KK200:
Bütün hafta çabaladık bugünleri seviyorum :KK48:

Beril yazmış bende yaptım haftada 2 gün gece yatmadan 2 saat önce yemelisin. SurdurmediM ama bence ise yarıyor. Sabah karnım yumuşacık uyanıyordum dene istersen.

Afiyet olsun canım menun çok güzel. Yürüyüş se harika. :KK66:
Çok azimlisin maşallah.

Ne kusuru kuzum. Her gece sabahi bulur ama geç ama erken sıkma canını güzelim yeterki iyi olsun küçük kuzum.

birine sorsan.
Çok tsk ederim insallahh sonucuda güzel olur

Çok teşekkür ederim çok dikkat ediyorum inşallah olumlu sonuç alabilirim
Alacaksın gıbıme gelıyor
Senın kılo verme ortalaman 1.3-1.7 arasındaymıs hep
Yarın 2 üstü gıbıme gelıyor
Ama ıkı gün yemişlıgım vardı o nasıl yansır bılemedım

Back
X