Ayy ne güzel bir yere geldim ben samimiyet sıcaklık üst duzey.

Zaten yalnız yapılacak işler değil zayıflama işi hele benim gibi tüm işlerini yarıda bırakan bir insan olursa.
Dün misafir vardı ancak şimdi cevap yazıyorum.
Var canım hamilelik kilolarını verdim 80 kiloya çıkmıştım.yakın zamandada 70 kilodan buraya geldim.benim en büyük derdim çok acıkmam onda taktiğim oruç ara sıra tutarim hem aç kalmayı öğreniyorum hem midem küçülüyor bu sıcakta akşamı aç edince akşam yemek midemi yakıyor bol su meyve yiyorum iyi oluyor.
Sizin mesajları severek okudum da destansı kuralları okumayı sevmem canım daha önce okumayı denedim gözüm korkmuştu yapamam dedim geri çekildim
berilceee
arkadaşım işimi kolaylaştırdı hemen davetine icabet ettim iyiki gelmişim sevdim burayı diyologlarinizi.
Bak canım Allah cc. İnsanoğlunu çok güçlü yaratmış aslında biz insanlar ne edersek kendimize ediyoruz kendi kendimize köstek oluyoruz.. En kucuk iş gözümüzde dağ oluyor halbuki başarmak için tüm donanimlarimiz mevcut insanoğlu öyle bir derya ki bir insan dünyayı sarsıyor mesela. biz ise kendimizi palangalara vurmuşuz ne acı.
Allah cc. Zincirlerimizi kırmak nasip etsin
Ortama göre enerjim yukseldi
En zor eriyen düzelen kısım orasiymis birde benim bol catlak var karnımda hayırlısı be ya ölcem mi
Maşaallah pek sevdim seni özellikle dilini ne tatlısın iç dünyam açıldı
İnşaallah vereceğim çok istiyorum kilo vermek gayretim yoktu yiyeceklere esır olmuştum

ama burası gayrete getiriyor insanı.. sagolasin
Kilom fazla değil ama rahatsızlığım çok fazla
Canım vereyim de kurtulayım o zaman değil mi ah ahh
İşte beklediğim yorum demek sende bir engin yüreksin geniş deryasin
Hayatta konuşmak istediğim tipsin.yüreğindeki bal dilinden sızıntı yapmış zati belli.
Mevla muhabbetimizi arttırsın

Çocuğun hasta sanırım

cok geçmiş olsun. Acil şifalar.