Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Alacaksın gıbıme gelıyor
Senın kılo verme ortalaman 1.3-1.7 arasındaymıs hep
Yarın 2 üstü gıbıme gelıyor
Ama ıkı gün yemişlıgım vardı o nasıl yansır bılemedım
Ayy insallahh alırım kaçamak yapmıyorum hiç sporda yapıyorum alsamda almasında pes etmek yok aynen devam

Ayy insallahh alırım kaçamak yapmıyorum hiç sporda yapıyorum alsamda almasında pes etmek yok aynen devam
Kesınlıkle güldane
Ama sunu samımı söylüyorum sonbahar gelmeden gıdecek senın beldekı gıbektekı mısafırler

Şimdikkk
Bugun arkadasa gıdecem yüzümde bır tebessüm
Icımde kıskançlıkla
Cuma tatıle gidiyorlar
Eylül ortası gelecekler
Yalandan takmıyor görünüp
Keske benım ossaaaa gıye ıc gececem
Vardır bır hayır
Orda kızarsın tavuk olsunlar
Ben serınde piliç Buda tatılzede tesellisi artık

Hisler karşılıklı kesinlikle❤❤❤
Kız ben sevilmeyecek şişkomuyum
Aşkolsun ama yarış ıyı oldu
Hep liste hep spor olmazya arada bırde takılacaz
Kız ben bız hayrıyeyı çok sevmiştık nıye gıttı üzüldük
Söyle ona emi gerı gelsin kaçak gelın

Kız ben sevilmeyecek şişkomuyum
Aşkolsun ama yarış ıyı oldu
Hep liste hep spor olmazya arada bırde takılacaz
Kız ben bız hayrıyeyı çok sevmiştık nıye gıttı üzüldük
Söyle ona emi gerı gelsin kaçak gelın
Söylerim tabi o çok yoğun galiba yaa ya sürekli giremiyorum takip edemiyor o yüzden galiba takım sorumluluğu var diye gitmiştir büyük ihtimal

Kesınlıkle güldane
Ama sunu samımı söylüyorum sonbahar gelmeden gıdecek senın beldekı gıbektekı mısafırler
Ayy ne güzel konuştun abla vallahi inşallah gider çok istiyorum zayıf olup çeşit çeşit kıyafetler giyineyim geziyim tozaayim bakalim umarım başarılı olurum

Bende Leslie ile başlamayı düşündüm yarın başlarım ben :)
Birlikte yapalım olur mu
İşte geldim burdayım kardeşler takımı.
Ama kurallar ne ki biri özet geçse yoksa hepsini okumam mı gerek
Selam şeker. Benim kız hasta birkaç gündür. Grcr gelmişsin ben zombi gibi gecem gündüzüm karıştığı için gece bakamadım ama şimdi mesajlarını okudum tatlım. İsmim Döne. Seninki neydi? Ankarada yaşıyorum. 16 aylık kızım var ona bakıyorum. 35 yaşımdayım. Zamanla tanışıp kaynaşırız.
masallah canim, cok guzel kilo vermissin. simdi giy o elbiseleri goster kv ye
Teşekkür ederim canım. Artık o elbiseleri görümceme verdim daralttırdı kendi giyiyor sağolsun
Arkadaşlar ben denizliden
Boy 167
Güncel kilo 65.5 (70 kilodan düştüm daha yeni )
İki çocuk var
Ev hanımıyım
Kardeşim yok tek çocuğum.
Orta hareketlilik var
Paket gıdaları çok az tüketmeye çalışıyorum zararlarını öğrendikten sonra.genellikle besleyici gıdalardan kilo alırım bal pekmez doğal yag
Vucudum çok antremansiz sallanıyor yağlı onun için kilo verip aynı zamanda toparlayici egzersiz yapicagim inşallah.
Başarılar hem bana hem siz değerli kardeslere
Bu sağlıklı beslenme işleri kafaya koyup işin içine girdikçe öğreniliyor. Zamanla insan daha da merak edip okuyor ediyor bilinçleniyor. Hep birlikte öğreniyoruz. Takımımız süper bir takımdır çünkü kimse kimseye edepsizlik, ukalalık filan yapmaz, ukala tipleri aramızda pek barındırmayız sevmeyiz zaten. Menüler yapıcı bir dille yorumlanır, kimse rencide edilmez. Yorumlara kulak asıp asmamak kişinin kendi tercihine bırakılır. Zamanla kuralları öğrenirsin çok kural yok zaten despot tipler değiliz. Motivasyonunuz yüksektir öncelik kardeşlik arkadaşlıktır yarışma banane.
Hoş geldiniz gelmek istediğim kilodasınız ah ah asırlar var ki o kiloyu tartıda görmedim maziyi yad ediyorum şu an sayenizde @Ilksevdam
:D Asırlar diyo yaaa
Acaba neden burada hiç cam açılmıyor patliycam sıcaktan
Aşağı hastalar atlamasın diye olabilir mi çünkü hastane camından atlayıp intihar edenleri duymuştum maalesef
Ben eşimi ve cocuklari gönderiyorum da erkenciyim ev bana kaliyor istediğin kadar hopla zıpla egzersiz yap aslinda yiyeceklerde bana kalıyor o işin elim tarafi:KK53:
Kalan yiyecekleri düşünmüyoruz veee sporu düşünüyoruz mesela Leslie ablamız nasıllarmış ne yapıyorlarmış onu düşünüyoruz hal hatır soruyoruz :D dimi
Pes etmek yok tabi. Haftaya da senin tarafındayım.

Back
X