Kurda kuzu vermemmmmm
benim ufaklık çok zayıf yalnızLeslie yaparsın kucağına alırsın ben de öyle yapıyorum uyumazsa yoksa sıkılıyor
Kucakta da dambıl görevi görüyor
Benım kız 4 yasına kadar 12 kılo falandı bu yıl anasına cektıbenim ufaklık çok zayıf yalnız
o zaman silahını hazır et lazım olacakBeste
Çılgın
Bır sevda
Yenılırsenız vururımmm sızı haçan bılesunizzz
Kaybetmeyı lügatta bulamıyomo zaman silahını hazır et lazım olacakberilceee
haklısın aslındaBenım kız 4 yasına kadar 12 kılo falandı bu yıl anasına cektı
Sağlıklı olsun zayıf olsun bırsey olmaz
Umarım yüzünüzü kara cikarmayacagim çalışacağım bu sefer aynen devberilceee ve @guldanee
Beriiiiil ve Güldaneeeee arasında süregelmiş bugün bitmiş olaaan 1 haftalık yarışı Beril bacı kazanmııış olup takıöca tebriklerinizi ve çiçeklerimizi haketmiştir
Bebebe rilrilril Beril Beril çoook yaaşaaaaa
Başarılarının devamını dilerken hala Güldanenin tarafında olduğumu bildirir haftaya onun kazanacağına emin olduğumu söylemek isteriiim cınııııım Hadi bakalım 2.hafta rövanş together
Etraftakıler kör kihaklısın aslında
Bugün doktoruyla da tel de konuştuk fena degıl aslında dedi ama etraftakiler zayıf deyince işte
Aynen aynen daha sıkı daha dikkatli olacağım bu sefer
Yas ıtıbarıyle bıraz eskılerdenımmmmUmarım yüzünüzü kara cikarmayacagim çalışacağım bu sefer aynen dev
Yüzdeler yarışacak
Haydı tıytılım kelebek ol uçççç
Topunu al ardında katlamassam sızıAynen aynen daha sıkı daha dikkatli olacağım bu sefer
Kazanmalısın ki
Kazanmalısın ki
Alternatıf yok
Kazanamassan arka bahçede bayramlaşırız artık
himmm haftaya bitiyor demekYa benim yuzdem 1.50 ydi 3 e bolundu izinden dondugum icin
Ya aslında tiksinirim kendilerinden ama bu ara taktım belki de protein siz mi kaldım da etgillere sardım anlamadımbende salamı çok severim lakin pek sağlıksız diyo işin ehli kişiler:)
güzel menü bence salamsız:)
Evet evi temizledim makina çamaşır yıkayıp astım yemek yaptım ancak oturdumAncak kendinize gelmişsinizdir nasıl Kızçe?
eşim geç gelecek onu beklersem 8 9 olurdu en iyisi erken yemek erken uyumak gerçi uyku zor kızım çok etkilendi geceleri gündüzleri ağlayarak uyanıp bana sarılıp bakıyor öyle baya etkiledi bu bi hafta onu o yüzden biraz dışarı çıkarıp eğlendirmek istiyorumNe ara akşamı yedin kız erkencisin vallaha
Benim akşama planım yok ne yesem bilemiyorum yemek yapmadım dışarda yeriz belki
abla kimse beni almıyor ya ben garipp ben yetimm kaldım ortadaHılal sen kımle savasıyon
Söylede safımı belırleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?