- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
n3 kadar zamanda 70 den 62ye düştünYüzersin kontrollü olmaya çalışırsın sen de
Böyle tatillerde almamakta iyidir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
n3 kadar zamanda 70 den 62ye düştünYüzersin kontrollü olmaya çalışırsın sen de
Böyle tatillerde almamakta iyidir![]()
Olsun suda hareketler yaparsın ne olacak sankiben yüzme bilmiyorum ki
Mayıs sonu galiba 70 lerdeydim tabi arada az verdim arada arttı..son kilolar zor gidiyor spor yapmaya çalışıyorum sarkma olmasın diye ..sporsuz zor gerçekten ..Leslie jillian zumba artık duruma göre ne olduysan3 kadar zamanda 70 den 62ye düştün
Gitmem canim ben zaten. Niyetim de yokGidiyor çok şükür yaa beste gitme sen yaaaa mezun olsanda uğra birakma
Sen 170 boy 50 li kilolarla bayağa manken gibisin Beste yaavvGitmem canim ben zaten. Niyetim de yok![]()
hedef kilom 57meliyke
Gokmavisi90
muratadivane B burcugncy sizde yazın kızlar hedef kilolarınızı ağustos için
Bakalım kim tutturacak?![]()
170 mi beste oha desene çağla şikel gibi taş bi hatun :) beste bu kadar uzun olduğunu bilmiyordumSen 170 boy 50 li kilolarla bayağa manken gibisin Beste yaavv
Çok iyi ben 3 4 ayda 10 kilo verdim diyetsiz emziriyordum spora gittim zumba trambolin plates yaptım dizimd3 belimde sorun çıkınca doktor yapmami istemediMayıs sonu galiba 70 lerdeydim tabi arada az verdim arada arttı..son kilolar zor gidiyor spor yapmaya çalışıyorum sarkma olmasın diye ..sporsuz zor gerçekten ..Leslie jillian zumba artık duruma göre ne olduysa![]()
İnşallahO da olur belki birgün inşallah
Sakın bozma çok hızlı vereceksin bence. Ben böyle birkaç gün veremeyince sonra çok hızlı veriyorum hep.
Afiyet olsun
Tavuk çıtır ne kız
Daha fazla katılım beklendiğini bıldırırKizlar selamlar tatil bitti dondum tadilat basladi evde kayinvalidemde kaliyorum tarti yok evin icindede bulamadim kalabalikta. Yarin baslicam tekrar diyet + spor
Spor olarak leslie yapcm yarindan itibaren katilim.tavan merak etmeyin
Bazlamada miktar uygunsa kötü bır menü degılİşte benim çılgın menüm:
Kahvaltı yok (Halbuki sabah 6 da kalktım)
Öğlen 14.30: 1 domates, 1 salatalık, 2 kk light beyaz peynir (bir daha almıycam tadı çok kötü bitsin diye uğraşıyorum), bazlama (evet kötü cıs pis bazlama biliyom)
Ara: Yarım fincan demleme yeşil çayPembe_patikli
Akşam 19.30: 1 büyük kase ev yapımı yoğğğuuurt ve üzerine kimyon, pul biber, kekik çeşitleri...
Akşama çay veya kahve içerim belki sade
Su 2 litre
Spor: Ayakta 1 aylık yapılmamış birikmiş ütü(yazın ütü nasıl yapılır? : önce karşılıklı iki cam açılır, antreye ütü masası kurulur, arkadan nostaljik bir radyo kanalı açılır veeee ütüle Allah ütüle...
sabaha biter mi acep
)
Güzel görünüyorEki Görüntüle 2027987
Yoğurt yulaf tarçın meyve kurusu (beril in tavsiyesini uyguladim)
Haşlanmış yumurta
Erik
Menü ıyı ama kahvaltı çok geç saate kalmışYok bozmicam canım kilo verene kadar devam
Yediklerimi yazim bariii
Kahvaltı: (erken kalktım ama 10.30 gibi yaptım kahvaltımı)
2 dl Çavdarlı ekmek 2 haşlanmış yumurta domates dereotu maydanoz 1 kk peynir
Ara- öğlen- ara Türk kahvesi 2 dl karpuz
Akşam: 1 kepçe çorba 1 kaşık pilav mantar sote yarım domates az karpuz
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5 litre
Bu konuyu ve senın mikemmel menülerı bır dusuneyımCanim listeye girmek istiyorum elimden geleni de yaparim sizlerle beraber eksileri gormek icin.
Menü ıyı ama kahvaltı çok geç saate kalmış
Erkene cek lütfen
Ya ben senı çok merak edıyomSlm arkadaslar Bugunku menum
berilceee
Pembe_patikli
sabah: 1 fincan sutlu kahve
ara: 3 yumurtali peynirli omlet
oglen: 1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 15 tane cig findik, 6 tane kuru kayisi
ara: 1 kase siyah frenk uzumu
aksam: firinda hindi but 1 tane, 1 elma, domates, salatalik
ara: 1 kase yogurt, 1 yk yulaf, 2 tane ceviz, 4 tane kuru kayisi
su: 3 lttezbitsin