- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Yok ya canım hiç girme öyle işlere ..zararlı bence ..benim arkadaşımda zayıfladı öyle sonra bırakınca kilolar hooop geri ..ise yarıyor mi ki acep haftaya inşallah 85 olucam ama sanki kiloyu bir günde almış gibi bir günde vermek istiyorum
Benim arkadaş hiç zayıflamamıştı boş yere para verme vallaha Hilal herkese etki etmiyo demekise yarıyor mi ki acep haftaya inşallah 85 olucam ama sanki kiloyu bir günde almış gibi bir günde vermek istiyorum
Hayırlı haberle gel ınsallah nalan
Hadi çok şükür çok geçmiş olsunberilceee Beril teşekkürler ameliyatı iyi geçmiş odasına aldılar bekledik biraz daha az önce evime döndüm doktoru artık vizite çıktığında konuşurlar şimdilik durumu iyi teşekkürler canım
:)))) ismimi sır gibi saklıyorum gibi olduAy ama var öyle takviyeler kız herbalife gibi bi ara çok düşündüm de cesaret edememdim
Anladım ablacim
Meraba bende hilal 23 yaşındayım İstanbuldayım 1 kız evlat annesiyim pco lu insülin direncliyim glifor kullanıyorum işte burada kızlara katıldım sağolsun lar çok müvekkil ediyorlar eriyip gidiyoruz senin ismin ne
Teşekkürler efenim
Canım baska bır takımda yarıstınmı dıyecektımdeBurdayım:)
Ben yarısmıyom yeter yahu
Aylıncım çok takılmadınmı bu tanıtım işineKizlar bi kac kisinin bilgileri eksik bendee
Lütfen tamamlayalim :)
Zukkum
Anderes
Berilce
DeryaOnDiyet
Cilginkimyaci (listede göremedim seni yoksa yenimiydin sende?)
Meliyke
Gökmavisi90
Bu kisiler tanitti kendini.
Eksik kim varsa lütfen yazsin
Isim
Yas
Meslek
Evli bekar cocuk
Nerelisin
Nerdensin
Hangi diyet uygulaniyor
Tsk :)
Sızın yarışlardan hıc anlamıyom
Şimdiki aklım ve tecrübem olsaydı bende yazmazdım nıccıme vs:)))) ismimi sır gibi saklıyorum gibi oldukk takılan akrabalarım var isim vermesem olur mu acaba :) farklı konularda da bebişle alakalı falan mesajlarım var da.
tmm.emziren annelerdeyim sadeceCanım baska bır takımda yarıstınmı dıyecektımde
Baktım ben
Baktım balım ben zatentmm.emziren annelerdeyim sadece
Geçmiş olsun tekrarberilceee Beril teşekkürler ameliyatı iyi geçmiş odasına aldılar bekledik biraz daha az önce evime döndüm doktoru artık vizite çıktığında konuşurlar şimdilik durumu iyi teşekkürler canım
Yarışalım yaaaa ezeli rakibem beniiim özledin benimle yarışmayı anladııım beeen şiirlerimi mi özledin yoksa
Tabiki adını söylememekte özgürsün canım benim nikin uzun da obdan sorup duruyoruz sanırım. Sana Huzur diyelim mi ?:)))) ismimi sır gibi saklıyorum gibi oldukk takılan akrabalarım var isim vermesem olur mu acaba :) farklı konularda da bebişle alakalı falan mesajlarım var da.
Yaaaa centilmen yarışmalar yapıyoruz ne vaaar baaaşkaaaan senin gibi 2.5 kilo veremeyeceğimize göre naapalım kııııSızın yarışlardan hıc anlamıyom
Kım yenıye kıme yenılıyor bıraz cazgırlık yapın yahu
Niye kız ismin ne güzel Berilyum diye element var C cilginkimyaci doğru mu hatırlıyorumŞimdiki aklım ve tecrübem olsaydı bende yazmazdım nıccıme vs
Ama geçtı benden
Ilk nıcımNiye kız ismin ne güzel Berilyum diye element var C cilginkimyaci doğru mu hatırlıyorum
Ben ne edem Döneeee mi yazaydım
Şirinceyi özlemekteki nedeninin bir takım üzüm şıraları olduğunu düşünüyorumIlk nıcım
Hasanberılbalımnaz dı
Tam tekmıl aıle
Sonra hasanberıl oldu
Sonra elıfın annesı berıl oldu
Son a şirinceyı ozledım bır sabah kalktım berılce oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?