Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ise yarıyor mi ki acep haftaya inşallah 85 olucam ama sanki kiloyu bir günde almış gibi bir günde vermek istiyorum
Yok ya canım hiç girme öyle işlere ..zararlı bence ..benim arkadaşımda zayıfladı öyle sonra bırakınca kilolar hooop geri ..
Sen sağlıklısından ver yavaş olsun için rahat olsun

Hayırlı haberle gel ınsallah nalan
berilceee Beril teşekkürler ameliyatı iyi geçmiş odasına aldılar bekledik biraz daha az önce evime döndüm doktoru artık vizite çıktığında konuşurlar şimdilik durumu iyi teşekkürler canım

:)))) ismimi sır gibi saklıyorum gibi oldu kk takılan akrabalarım var isim vermesem olur mu acaba :) farklı konularda da bebişle alakalı falan mesajlarım var da.

Aylıncım çok takılmadınmı bu tanıtım işine
Belkı tanıtmak ıstemıyor
Tam tekmıl bılgılerı nıye topluyosun anlamadım gerçekten
Bu klasık saplon tanıtımlardan oldum olası sıkılmışımdır
Burası sanal bır dünya kım ne derse o kadarını bılsek yeter bence

:)))) ismimi sır gibi saklıyorum gibi oldu kk takılan akrabalarım var isim vermesem olur mu acaba :) farklı konularda da bebişle alakalı falan mesajlarım var da.
Şimdiki aklım ve tecrübem olsaydı bende yazmazdım nıccıme vs
Ama geçtı benden

Geçmiş olsun tekrar
tezbitsin Döne eliya Elif bu hafta yarışalım mı kızlar ne dersiniz
Yarışalım yaaaa ezeli rakibem beniiim özledin benimle yarışmayı anladııım beeen şiirlerimi mi özledin yoksa
Tabiki adını söylememekte özgürsün canım benim nikin uzun da obdan sorup duruyoruz sanırım. Sana Huzur diyelim mi ?
Sızın yarışlardan hıc anlamıyom
Kım yenıye kıme yenılıyor bıraz cazgırlık yapın yahu
Yaaaa centilmen yarışmalar yapıyoruz ne vaaar baaaşkaaaan senin gibi 2.5 kilo veremeyeceğimize göre naapalım kıııı

Niye kız ismin ne güzel Berilyum diye element var C cilginkimyaci doğru mu hatırlıyorum
Ben ne edem Döneeee mi yazaydım
Ilk nıcım
Hasanberılbalımnaz dı
Tam tekmıl aıle
Sonra hasanberıl oldu
Sonra elıfın annesı berıl oldu
Son a şirinceyı ozledım bır sabah kalktım berılce oldu

Ilk nıcım
Hasanberılbalımnaz dı
Tam tekmıl aıle
Sonra hasanberıl oldu
Sonra elıfın annesı berıl oldu
Son a şirinceyı ozledım bır sabah kalktım berılce oldu
Şirinceyi özlemekteki nedeninin bir takım üzüm şıraları olduğunu düşünüyorum kitkurdu daha iyi bilir ama vişne şeftali şıraları da mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…