Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar menü bildirimini yapayım hemen
Sabah
Limonlu su
1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin
Çay yarım dilim ekmek
Arada sade kahve 5 badem
Öğlen
Yoğurda 4 kaşık yulaf böğürtlen kattım yedim
Ara yarım şeftali 1 erik
Akşam
Karnabahar yemeği yoğurt bol salata
Acıkırsam tarçınlı süt
Su 3litre ve bir bardak soda
Spor yüzme

Sabah kahvaltım
9.3o da çeyrek tost. Beyaz ekmekli ya. Eşime yapmştm dayanamadım yememem gerekiyodu beyaz ekmekkk ;(
Yanında 3 çeri domates, 2 biber
Bol su içiyorum zaten.
Biraz da badem, 1 ceviz.
12.3o 3yk yoğurt 1yk yulaf ezmesi 1yk nesfit. :)) yemek istemiyorum ama sırf ara öğün olsun diye.
14.00 5 badem 2 ceviz
Yeşil elmalı yeşil çay
15.00 tavuk sote 3 4 yk.
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran :)
16.oo da spor yaptım 1 saat toplamda.
1 mile ile başladım 3 gün önce.
Bugün 3 mile yaptım. Gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş tabi zorladı yine ama 3 mileden devam ederim artık.
1o 15 dk kadar da zumba.
17.15 bi kase süt ve nesfit yulaf ezmesi ve tatlı kaşığı tarçın koydum.
21.00 de 3 kaşık patates yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kase cacık.
22.3o gibi de yeşil elmalı yeşil çay.
Akşam eşim 20.00 / 20.30 da geliyor beraber yiyelim istiyor. Ama bu akşam yemeği saatini düzenekoycam inşallah.

Hay allahım ilk defa böyle toplu yazdım. Ne çok şey yemişim. Ama normalde bunları 2 öğüne sığdıra. Bi insandım. Böyle ara ana öğün çok daha iyi oldu :))

Diyetisyen menüsüymüş bu hafta biz de bakalım afiyet olsun ama sabah saatini ve akşam saatini biraz önceye alırsan iyi olur gibi geldi bana ..eşinde sana destek olur benimki alıştı artık ..patates yemeği yerine sebze mesela taze fasulye olsa iyi olurdu bence ..bende yeşil çaycıyım ve salatacıyımdır
Sporun süper haydi bakalım güzel kilolar verelim inşallah ..3 mile den sonra zumba süpersin

Tam da diyetisyen e uymuyorum. Sabah öğle akşam 3 er dilim ekmek yazdı, 8 yk sebze yemeği yazdı :) ben o kadar yemiyorum :) listeyi atmaya çalıştım buraya ama kabul etmedi :)
Ha yatmadan 2 3 saat önce de 2 dilim ekmekten tost yapıp ye dedi :) inisülin için. Kan şekerim düşmemeliymiş. Gece boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…