- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Döndük ama salı yine gideceğiz ...3 günlük sonra evde olcam inşallah ..2 çocukla gezmekte zor yaa hem iyi hem zorCanim dondunuz mu tatilden?
Haklısın canım Allah kolaylık versin ..geçmiş olsunBelki de evimde yatmak uyumak istiyorum evde dandini her yer dolap kapağı çekmece sunta malzeme kırık parçaları bekliyoruz bayram geldi temizlik yapamadım belim pert çamaşırlar bırikti makinaya koyup düğmeye basmak bile zor geliyor ayyhhh fenalık geldi.
sen tatilde değil miydin diye soracaktım gelmişsin.bak şimdi elindeki telefonu bırak bir yere, hatta kapat bir kaç saat ki bildirim neyin de gelmesin.sonra giriş işe, bir kaç saatte dünyanin işini yaparsın.ben yapıyormuyum nooo :)) ama iş bilenin kılıç kuşananın demişler.böyle de güzel bağlarım cümleyi :))
Hiç mi ev işi çamaşır bulaşık yemek bitmez yahuupofff
evde tadilat mı var elif?? Kolay gelsinBelki de evimde yatmak uyumak istiyorum evde dandini her yer dolap kapağı çekmece sunta malzeme kırık parçaları bekliyoruz bayram geldi temizlik yapamadım belim pert çamaşırlar bırikti makinaya koyup düğmeye basmak bile zor geliyor ayyhhh fenalık geldi.
5 55olmakistiyorum bak seni yeni gelen arkadaşımız sanıyor
sağol canımgeçmiş olsun canım
bitmiş se bilki öldük
Olsun canım misafirlere de hoşgeldin denir. Uğrayamadım 2 gündür görünce de yeni sandım.5 55olmakistiyorum bak seni yeni gelen arkadaşımız sanıyoreliya :)) yahu onlar benim 1.takımdaki canlarım arada uğruyorlar, arada biz uğruyoruz
Harika bir müzik.merakla bekliyorum..
Kızlar oglumla çalışıyoruz bu şarkıyı k gitarla caliyor ben soyluyorum güzel olur becerebilirsek size de dinletirim.
Becerebilirsek inşallah ilk önce size dinletirim.Harika bir müzik.merakla bekliyorum..
Şimdi nasılsın canım bel ağrısını bilirim inşallah geçer çabucak.sağol canım
Yaaa bir kahve yaptım şimdisen tatilde değil miydin diye soracaktım gelmişsin.bak şimdi elindeki telefonu bırak bir yere, hatta kapat bir kaç saat ki bildirim neyin de gelmesin.sonra giriş işe, bir kaç saatte dünyanin işini yaparsın.ben yapıyormuyum nooo :)) ama iş bilenin kılıç kuşananın demişler.böyle de güzel bağlarım cümleyi :))
evde tadilat mı var elif?? Kolay gelsin
Ooo süperSelamlar 13.takim bu gün iş güç derken buraya ugrayamadim...
Pembe_patikli semizotu yemeği yaptım beklerim
Ooo süper
Bayılırım valla sağolasın canım
Şifa o şifaben de çok severim bizim kızlar bilir hatta konservesinden de bı mide fasatligi gecirmisligim vardır ama yine yemeye devam
ooo piknik, çok cıs menüler olur orda aman canım dikkat et dünkü menüne de baktım börek ve simit vardı iki gün üst üste olmasinBugün de piknik var 17 gibi gideriz komşularla beraber canım hiç istemiyor kendimi kötü hissediyorum ruhen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?