Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oglanin odasına dolap aldık parçalar kırılmış gelirken oni bekliyoruz dolabı deprem için sabitlwyelim dedik duvarı kırdı eşim düz dursun hepsi diye inşaat var yani anliycagin.

çok kötü canım belim ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum malesef o halıyı kaldırmayaydım iyiydi haftaya bugün de yola çıkacağım insallah çabuk geçer
Hiç dikkat etmiyoruz ki aklımız yok inan boşuna yapıyoruz kim alkisliyor bizi hareketlerin varsa yap iyi gelir sırt üstü sert zemine yat.

Hiç dikkat etmiyoruz ki aklımız yok inan boşuna yapıyoruz kim alkisliyor bizi hareketlerin varsa yap iyi gelir sırt üstü sert zemine yat.
aynen canım eşimi beklemiştim akşam o alsın diye ama o da bir geldi ki pert olmuş kıpırdayacak hali yok kıyamadım ona kendim aldim ama hic de iyi etmedim..kendi canımızın kıymetini bilmiyoruz yani

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar diliyorum herkese

Ben az bucuk toparlandim gibi
Bugpn tartildim merakimdan
Cuma tartilamadim annemdeydim cünkü.
115.4 ciktim seruma ragmen. 9 günde 600gr gitmis. Eh bunada sükür.

Beril abla ben whatsappden cikmaya karar verdim cünkü kk yi aksatiyorum ozaman. Cünkü listeye cok girmek istiyorum.

Gecmisi malesef okuyamadim

Yeni gelen arkadaslar mesajimi begenirlerse hbrim olur kimler geldi :)
Tanisalim kizlar

Bugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir

Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi

Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi

bugünkü listemi yazayım yarın tartı günü heyecan yaptım şimdi
Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 taneden az yumurta çok az yağda yapılmış
Ara yarim elma
Ara 5 tane kepekli grissini ince küçük olanlardan

Akşam 17.15
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık zeytin yağlı domates yemeği
1 dilim ekmek

Akşam son aramda da bir porsiyon meyve yerim belki
spor belimden rahatsız olduğum için yok malesef su da 2 litre içmişimdir şimdiye kadar

afiyet olsun aslında sabah iyi başlamışsın ama öğlen ipin ucu kaçmaya başlamış yapacak bir şey yok su andan itibaren hicbir şey yeme bence olan oldu mantığını bırakmak lazım kaldığımız yerden diyete devam arkadaşım

Şifa o şifa dondurucuya bile koymuştum bende eşim dalga geçmişti benle
Seviyoruz uleeeennnn yeşili . Benim dondurucuda da var şimdi :) gecen sene 40 kavanoz yapmıştım Allah'tan eşim de seviyor yeşilliği bize ot olsun da ne olursa olsun

Merhaba kızlar. Nasılsınız?

Menüm:
Sabah ( 9:30)
Spordan önce bir kahve
1 tavada yumurta
1 domates
1 kk peynir
Salatalık
Ayran

Ara: yeşil çay

Öğle (14:00)
Cacık

Ara: yeşil çay ve ayran

Akşam (18.00)
3 yk yeşil mercimek
1 kase domates ve biber salatası
1 bardak ayran

Ara: yeşil çay

Su: 2.5l ( yatana kadar 3l'yi geçer)
Spor: Kahvaltıdan önce Jillian 30 Day Level 1
Leslie 2 mil ve ardından bölgesel egzersizler

Artık olan olmuş maalesef
Yarın dengelemeye bakarsan belki biraz kurtarırsın :)

Yarın büyük ihtimalle artı çıkarsın canım
Üzülen yine sen olursun çoğu kişi eksi çıkarken ..
Burda birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz ve İnan hepimizin hayatında birçok zorluk var ama yine de mücadele ediyoruz ..
Böyle yapmak takımın motivasyonunu da düşürüyor bizlerin yani..
Sen gerçekten kilo vermek istiyorsan bir düşün bir plan yap ..pişmanda ol ama bir çözüm bulalım
Burda 5 çocukla spor yapmaya çalışan bir kaptan ve aç yatmaya çalışan hatunlar var
Kızmak çözümde olmuyor işte keşke olsaydı ...

Güzel egzersizlerde süper inşallah yarım güzel bir eksi gelir

süper böyle devam edersen hızla ulaşırsın hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…