oglanin odasına dolap aldık parçalar kırılmış gelirken oni bekliyoruz dolabı deprem için sabitlwyelim dedik duvarı kırdı eşim düz dursun hepsi diye inşaat var yani anliycagin.sen tatilde değil miydin diye soracaktım gelmişsin.bak şimdi elindeki telefonu bırak bir yere, hatta kapat bir kaç saat ki bildirim neyin de gelmesin.sonra giriş işe, bir kaç saatte dünyanin işini yaparsın.ben yapıyormuyum nooo :)) ama iş bilenin kılıç kuşananın demişler.böyle de güzel bağlarım cümleyi :))
evde tadilat mı var elif?? Kolay gelsin
çok kötü canım belim ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum malesef o halıyı kaldırmayaydım iyiydi haftaya bugün de yola çıkacağım insallah çabuk geçerŞimdi nasılsın canım bel ağrısını bilirim inşallah geçer çabucak.
Gardımı aldım :)) inşallah olmaz et vs var sadece salata falan ama et bana yaramıyor işteooo piknik, çok cıs menüler olur orda aman canım dikkat et dünkü menüne de baktım börek ve simit vardı iki gün üst üste olmasin
hamur işi olmasın da ızgara et iyidir diyete uygunGardımı aldım :)) inşallah olmaz et vs var sadece salata falan ama et bana yaramıyor işte
Hiç dikkat etmiyoruz ki aklımız yok inan boşuna yapıyoruz kim alkisliyor biziçok kötü canım belim ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum malesef o halıyı kaldırmayaydım iyiydi haftaya bugün de yola çıkacağım insallah çabuk geçer
Tek hamurişi ekmek onuda evden tam buğday aldım piknik var diye sabah ekmek yemedim bakalım.hamur işi olmasın da ızgara et iyidir diyete uygun
aynen canım eşimi beklemiştim akşam o alsın diye ama o da bir geldi ki pert olmuş kıpırdayacak hali yok kıyamadım ona kendim aldim ama hic de iyi etmedim..kendi canımızın kıymetini bilmiyoruz yaniHiç dikkat etmiyoruz ki aklımız yok inan boşuna yapıyoruz kim alkisliyor bizihareketlerin varsa yap iyi gelir sırt üstü sert zemine yat.
Teşekkürler
Geçmiş olsun bel agrisi fena. Kas gevsetici filan aldin miçok kötü canım belim ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum malesef o halıyı kaldırmayaydım iyiydi haftaya bugün de yola çıkacağım insallah çabuk geçer
teşekkür ederim canım evde apranax vardı onu içtim ama kar etmedi eczane de kapaliGeçmiş olsun bel agrisi fena. Kas gevsetici filan aldin mi
afiyet olsun aslında sabah iyi başlamışsın ama öğlen ipin ucu kaçmaya başlamış yapacak bir şey yok su andan itibaren hicbir şey yeme bence olan oldu mantığını bırakmak lazım kaldığımız yerden diyete devam arkadaşımBugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir
Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi
Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi
Seviyoruz uleeeennnn yeşiliŞifa o şifadondurucuya bile koymuştum bende eşim dalga geçmişti benle
Artık olan olmuş maalesefBugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi
Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi
Bugün kizabilirsiniz bana serbest:
Şimdi de pişmanlık hissi
Güzel egzersizlerde süperMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Menüm:
Sabah ( 9:30)
Spordan önce bir kahve
1 tavada yumurta
1 domates
1 kk peynir
Salatalık
Ayran
Ara: yeşil çay
Öğle (14:00)
Cacık
Ara: yeşil çay ve ayran
Akşam (18.00)
3 yk yeşil mercimek
1 kase domates ve biber salatası
1 bardak ayran
Su: 2.5l ( yatana kadar 3l'yi geçer)
Spor: Kahvaltıdan önce Jillian 30 Day Level 1
Leslie 2 mil ve ardından bölgesel egzersizler
süper böyle devam edersen hızla ulaşırsın hedefineMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Menüm:
Sabah ( 9:30)
Spordan önce bir kahve
1 tavada yumurta
1 domates
1 kk peynir
Salatalık
Ayran
Öğle (14:00)
Cacık
Ara: yeşil çay ve ayran
Akşam (18.00)
3 yk yeşil mercimek
1 kase domates ve biber salatası
1 bardak ayran
Su: 2.5l ( yatana kadar 3l'yi geçer)
Spor: Kahvaltıdan önce Jillian 30 Day Level 1
Leslie 2 mil ve ardından bölgesel egzersizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?