Kahvede içmiyom ben8 10 litre mi?? Ay patlar insan ayol :)) wc den çıkamaz :)) neyse , sizin için bir problem yoksa ne güzel, için kana kana.ben yarım litre içsem anında wcdeyim.o yüzden dışarı çıkarken az içiyorum
Kahvede içmiyom ben
Hela ararken helak oluyom
8 10 litre mi?? Ay patlar insan ayol :)) wc den çıkamaz :)) neyse , sizin için bir problem yoksa ne güzel, için kana kana.ben yarım litre içsem anında wcdeyim.o yüzden dışarı çıkarken az içiyorum
Hadi bakalim canim gitsin insallahDun -900 grami gorunce gaza geldim bu ay sonuna 70 gitsin iye ufrasiyom biraz. Haklisin canim acikirsam sut icerim
aynen canım o bildirim bana da geldi hicbir şey anlamadım amaKaptan bi bildirim geldi beşer kişilik gruplar mi olacakberilceee aydinlat bizi
Ben gayet memnunum valla :)Kızlar o mesaj herkese geldı
Takınlarda eksiği olanlar ıçin
Bızden memnun degılsenız
1-4 .takımlardan bırıne gıdebılırsınız
Bende dün başladım canım birazdan yürüyeceğini yinebir daha ekler misin canım listeni.merak ettim
derya bizim captain duymasın ama benim liste de hamburger de var be ya!hemde ketçap ve ekmekle:)) patatessiz öğle öğünü yerine yiyebilirsin dedi diyetisyen fakat ayda bir kere. Ulen ne diyetisyene rastlamışım, kadir gecesi mi dogmuşum ne :))
sen neler yapıyorsun canim, spora başladınmı 5 55olmakistiyorum
Aynen canim artık elimden geleni yapacağımSen de katıl canım
Bu spor öyle birşey ki yaptıkça yapasın geliyor
Bırakınca üşengeçlik geliyorr
kız size de foto beğendiremiyoz yahu cık cık cık..mesac veriyorum ben fotomla anlamadın mı, kahrolsun kadınlara dayatılmış 90-60-90 vücutlar! yaşasın anoroksiya :))Bu resım ne kız
Söyle alımlı bıkınılı yok mu
en iyisini yapıyosun da nicki unuttum simdi 10 litre su içen bacımız napıyo bilemedim şimdiKahvede içmiyom ben
Hela ararken helak oluyom
pelvik kasları güçlendirici hareketler yapmaya çalış.aslında bütun kadınların yapması gerek, ileriki yaşlarda bu altina kaçırma durumlarını yaşamamak için..başka şeylere de faydası oluyo, ama yazmayayım onlarıay çok alemsiniz. Ben iki ay kadar önce doktora gittim bu sık tuvalete gitme yüzünden. Bi bardak su içsem hemen sıkışıyorum aynen. Bi hap yazdi (normalde altına kaciranlar kullanıyormuş ). Tabi her zamanki gibi iki gün icip biraktim göya bir ay devam edecektim
biz hem 1.takımda hem 13.takımdayız zaten :)) ortaya karışık takılıyosKızlar o mesaj herkese geldı
Bızden memnun degılsenız
ben çok sevdim bu takımı bir yere gidemem çok güzel destek oluyor arkadaşlar tavsiye ve eleştirileri çok yerindeKızlar o mesaj herkese geldı
Bızden memnun degılsenız
ömür biter ev işi bitmez malesef
Hiç mi ev işi çamaşır bulaşık yemek bitmez yahuupofff
geçmiş olsun canımcümleten iyi geceler bayanlar belim çok fena yatayım bari hazır sporumdan da kaldım ya dün akşam hali kaldırırken belimi sakatlayıp da
bitmiş se bilki öldük
Aynen ne yapalım sağlık olsungeçmiş olsun canım
bitmiş se bilki öldük
Benimde modum düşük bugün ..belki açılırsın canım üst üste çok çıktın ondan olabilirBugün de piknik var 17 gibi gideriz komşularla beraber canım hiç istemiyor kendimi kötü hissediyorum ruhen.
Canim dondunuz mu tatilden?
Belki de evimde yatmak uyumak istiyorum evde dandini her yer dolap kapağı çekmece sunta malzeme kırık parçaları bekliyoruz bayram geldi temizlik yapamadım belim pert çamaşırlar bırikti makinaya koyup düğmeye basmak bile zor geliyor ayyhhh fenalık geldi.Benimde modum düşük bugün ..belki açılırsın canım üst üste çok çıktın ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?