Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masallah canim tatilde de tam gaz devam supersin

Aslinda en iyisi oyle canim hicbirseyde gozun kalmayacak. Ayda birden birsey olmaz zaten. Bence cok iyi bir diyetesyene denk gelmissin Inan benim gozum hep ekmeklerde kaliyor 1 ay 1 hafta oldu unlu mamul yemedim.

Cok az kalorili ve hersey saglikli canim afiyet olsun, boyle kisa surede gider o artin. Sogan mihlamayi hic salcali yapmadim unutmazsam bir ara deneyim ben hep tek domatesle yaparim.

8 10 litre su muuu yok artk 5 litreden sonra zehirler yalniz su nasil yani
Çocukluğumdan beri, kendimi bildim bileli böyle su içiyorum. Çok korktular zehirlencem, kör olcam vs diye. ama şimdilik bi sıkıntı yok gizli şekerden şüphelendiler zaten inisülin direncim de baya yüksek.

Jillian'ın 1 levelını yaptım bu sabah ilk kez kahvaltıdan önce
Ben bu kadını çok sevdim
Sanırım Leslie'yi biraz azaltıp jillia'na yükleneceğim
Evet devam edebilirsen çok güzel etkili kısa zamanda ..
Bende tatilden sonra başlamayı düşünüyorum
Süresi de uzun değil her zaman yapılabilir gibi ..
Güzel bir başlangıç olmuş güne

Çocukluğumdan beri, kendimi bildim bileli böyle su içiyorum. Çok korktular zehirlencem, kör olcam vs diye. ama şimdilik bi sıkıntı yok gizli şekerden şüphelendiler zaten inisülin direncim de baya yüksek.
8 10 litre mi?? Ay patlar insan ayol :)) wc den çıkamaz :)) neyse , sizin için bir problem yoksa ne güzel, için kana kana.ben yarım litre içsem anında wcdeyim.o yüzden dışarı çıkarken az içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…