- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Masallah canim tatilde de tam gaz devam supersinSelam kızlarobezzto ayy bu kadın pek zayıf
Korktum valla böyle olmayız dimi yaaa
Menümü yazayım hemen önce
Sabah
1 bardak limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
Domates
Yeşil çay
Ara kahve 5 badem
Öğlen
Mantar kavurması az yoğurt 1 dilim ekmek
Ara kahve 1 şeftali 3 fındık
Akşam
Peynirli salata
Ara tarçınlı süt
Spor 13000 Adım
Kol hareketleri
200 zıplama
Bir arada da detoks çayı buldum içtim
Aslinda en iyisi oyle canim hicbirseyde gozun kalmayacak. Ayda birden birsey olmaz zaten. Bence cok iyi bir diyetesyene denk gelmissinbir daha ekler misin canım listeni.merak ettim
derya bizim captain duymasın ama benim liste de hamburger de var be ya!hemde ketçap ve ekmekle:)) patatessiz öğle öğünü yerine yiyebilirsin dedi diyetisyen fakat ayda bir kere. Ulen ne diyetisyene rastlamışım, kadir gecesi mi dogmuşum ne :))
sen neler yapıyorsun canim, spora başladınmı @55olmakistiyorum
Cok az kalorili ve hersey saglikli canim afiyet olsun, boyle kisa surede gider o artin. Sogan mihlamayi hic salcali yapmadim unutmazsam bir ara deneyim ben hep tek domatesle yaparim.Kizlar menum
Sabah kalkinca 1 tatli kasigi corekotu yagi
10.30 sogan mihlama(sogani yagda salca ve domatesle kavur yumurta kir) ,5 zeytin,3-4 ceviz,4 badem,4 kuru kayisi
17.30 5 kasik zeutinyagli kabak,1kucuk kase soguk ayran asi,6 kofte
3,5 lt su,pazartesi spora baslicam merak ediyorum etkisini sporsuz
Çocukluğumdan beri, kendimi bildim bileli böyle su içiyorum. Çok korktular zehirlencem, kör olcam vs diye. ama şimdilik bi sıkıntı yok8 10 litre su muuu yok artk 5 litreden sonra zehirler yalniz su nasil yani
Evet devam edebilirsen çok güzel etkili kısa zamanda ..Jillian'ın 1 levelını yaptım bu sabah ilk kez kahvaltıdan önce
Ben bu kadını çok sevdim
Sanırım Leslie'yi biraz azaltıp jillia'na yükleneceğim
Gunaydin canimHerkese günaydın
Mutlu pazarlar
Supersin canim. Sabah sporu hem de jilianla costu senin metabolizmaJillian'ın 1 levelını yaptım bu sabah ilk kez kahvaltıdan önce
Ben bu kadını çok sevdim
Sanırım Leslie'yi biraz azaltıp jillia'na yükleneceğim
Gunaydin Berilim. Nasilsin?Günaydın kızlar
Gunaydin canimgünaydınlar herkese mutlu pazarlar
8 10 litre mi?? Ay patlar insan ayol :)) wc den çıkamaz :)) neyse , sizin için bir problem yoksa ne güzel, için kana kana.ben yarım litre içsem anında wcdeyim.o yüzden dışarı çıkarken az içiyorumÇocukluğumdan beri, kendimi bildim bileli böyle su içiyorum. Çok korktular zehirlencem, kör olcam vs diye. ama şimdilik bi sıkıntı yokgizli şekerden şüphelendiler zaten inisülin direncim de baya yüksek.
Bu resım ne kızGünaydın minnoşlar.herkese mutlu bir pazar olur inşallah..
Beriiiil geldin mi kaptanların number one ı..dün akşamdan beri nerdeydin merak ettim ya kığzzberilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?