- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Ben nerdeyim kafam cok karisik5 55olmakistiyorum bak seni yeni gelen arkadaşımız sanıyor @eliya :)) yahu onlar benim 1.takımdaki canlarımarada uğruyorlar, arada biz uğruyoruz
Menü güzel spor yok galiba ama menü iyi yani :))Kizlar meraba menuyu yazayim cocuklari uyuttuktan sonra okucam gecmisi
Sabah kalkinca 1 tatli kasigi corek otu(bunu her sabah yapiyorum )
09.00 peynirli omlet,5 zeytin, 3 ceviz,7 badem,5 kayisi
13.00 zeytinyagli kabak,ayran
19.30 patlican yemegi,cacik
21.30 4 zeytin,biraz peynir(marketten alorken tadina baktim pek ii geldi)
3 litre su
Off off canim napmissin oyleBugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir
Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi
Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi
Yok kaptan degistirmedim :) korktum bi an beni yolluyosunuz diye simdi icim rahatladi:)55 kılo olmak ısteyen benım yenı kızım ki
Tabıkı fıkır degıstırmedıyse
Cocukla gezmek guzeldir. Tam iste 2 tane birine esin goz kulak olur digerine sen Sali nereye gidiyorsunuz canim?Döndük ama salı yine gideceğiz ...3 günlük sonra evde olcam inşallah ..2 çocukla gezmekte zor yaa hem iyi hem zor
Adim ceren kaptan üzüldüm yarin demeye kiziyomussun ama yinede artik daha dikkat edicem soz veriyorum takim ve kendim icin sporda 200 gösterdi ama bilmiyorum cok terledimAdın ne canım senın
Ayağının tozuyla
Sarma bezelye keloks dondurma yemişin
Karbonhıdrat denızınde boğulmaya mı karar verdın fıstıgım
30 dak 5.5 hızda 60-70 cal yaktın
Gerısı depo oldu sanırım gobüşe totişe
Kizlar evliyken fink atmak da guzelAh ahhhh
Hazir olunca gonder dinleyelim canim. Masallah ana ogula
Kızlar oglumla çalışıyoruz bu şarkıyı k gitarla caliyor ben soyluyorum güzel olur becerebilirsek size de dinletirim.
Cok gecmis olsun canim youtube da beli rahatlatmak icin hareketler var dene istersen.çok kötü canım belim ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum malesef o halıyı kaldırmayaydım iyiydi haftaya bugün de yola çıkacağım insallah çabuk geçer
Bugun benim birsey demeye hakkim yok adasim benim menu de cissli. Afiyet olsun hic yag yapmasin erisin gitsinler hemenBugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir
Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi
Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi
Afiyet olsun canim gayet iyibugünkü listemi yazayım yarın tartı günü heyecan yaptım şimdi
Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 taneden az yumurta çok az yağda yapılmış
Ara yarim elma
Ara 5 tane kepekli grissini ince küçük olanlardan
Akşam 17.15
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık zeytin yağlı domates yemeği
1 dilim ekmek
Akşam son aramda da bir porsiyon meyve yerim belki
spor belimden rahatsız olduğum için yok malesef su da 2 litre içmişimdir şimdiye kadar
Menu de spor da super canim masallah.Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Menüm:
Sabah ( 9:30)
Spordan önce bir kahve
1 tavada yumurta
1 domates
1 kk peynir
Salatalık
Ayran
Ara: yeşil çay
Öğle (14:00)
Cacık
Ara: yeşil çay ve ayran
Akşam (18.00)
3 yk yeşil mercimek
1 kase domates ve biber salatası
1 bardak ayran
Ara: yeşil çay
Su: 2.5l ( yatana kadar 3l'yi geçer)
Spor: Kahvaltıdan önce Jillian 30 Day Level 1
Leslie 2 mil ve ardından bölgesel egzersizler
Afiyet olsun YElizcim.Hazır buradayken bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
Ara
Sade kahve 1 küçük şeftali
Öğlen
1 kepçe çorba
Bol salata
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 fındık
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Az yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
20 dk kardiyo
Kol hareketleri 12*3
Slm canim hosgeldin. Ins cumaya eksilerle gelSelam kızlar dönüyorum ben saçma salaklar. Beslendiğim için menü yazmıyorum yarın itibariyle normale dönerim tartilmicam yarın hem beslenme hem ödeme nedeni ile hepinizi çok özledim ama geçmişi okudum mi kimse beni aramamis hain kardeşler siziii :))) kına da bol bol oynadım ter attım ama bu yol insanı öldürüyor çocukla yaaaa neysek i bitti sayılır
Bizim de hava ayni canim. Gerci arkadaslarla bulustuk bugun ama hava kotuIyı akşamlar canlar
Hafta sonu pek bır dengesız oldum
Uyu uyan modundan cıkamadım
Hava kapalı olunca modum düştü sanırım
Sızler nasılsınız
Sporun gayet iyi canim. Menun senin de cissli. Ama haftada bir gunse bence yapilabilir.Menümü yazayim da bugün kislik domates salca yapma günüydü işten ne bulduysak onu yedik gibi oldu kusura bakmayin yarindan itibaren yaris basliyo biliyorum asilmaya basliyorum bende
Sabah:
1 boyoz
2 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Öğlen:
Chia pudingi
Ara: küçük bi dilim pastanin yarisi
Akşam: mercimek corbasi
Yogurt
Su: 3lt
Spor: iki arada bu derede leslie 3 mili iki kere yaptim toplam 90 dk civari oldu galiba
Bence de Yeliz gitmesin @anderes . of cok da dikkatli yiyor kisa surede gidecek gibi. Gitttme Yelizim birakma beni biziiYa senın hedefı 35 e mı ceksek gıtmesen bır yere
yapıyorum onları canım ama fena tutulmuş yarın hastaneye gideceğimCok gecmis olsun canim youtube da beli rahatlatmak icin hareketler var dene istersen.
o da iyi fikir bayat ekmekler değerlenmiş olurBızım paparaya benzıyor
Bende öyle yapıp bayat ekmek koyarım ıcıne arada
Afiyet olsun canim gayet iyiKizlar meraba menuyu yazayim cocuklari uyuttuktan sonra okucam gecmisi
Sabah kalkinca 1 tatli kasigi corek otu(bunu her sabah yapiyorum )
09.00 peynirli omlet,5 zeytin, 3 ceviz,7 badem,5 kayisi
13.00 zeytinyagli kabak,ayran
19.30 patlican yemegi,cacik
21.30 4 zeytin,biraz peynir(marketten alorken tadina baktim pek ii geldi)
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?