bende 29 yaşındayım. ben 67 kilodan 58 olunca yeter demiştim ama kilo verdiğini görünce daha da hırs geliyor ben hayatım boyunca hep 55-56 kiloydum sadece bir yıl 67 oldum onu da verdim çok şükür. hep balık etli tabir edilirdim öyle çiroz olamadım. eşim beni kilolu buluyor biraz 55.6 ileben hiç 55 56 olmadım en son lise 3 de 59 kiloydum en zayıf halim çocukken çok zayıftım bu arada 27 yasındayım
kilolu kesinlikle değilsin eşim bana da versen iyi olur dedi ama 60 felan olsan dedi keşke inebilsem 60a 63 e kadar düştüm hamile kalmadan önce ama 86 kilo ile doğuma gittim sonra 78 den 68 e düştüm şimdi pes etmeyeceğim 70.3 ile başladım ilk hedefim 60 inşallah ulaşırım. kaç aydır yapıyorsunbende 29 yaşındayım. ben 67 kilodan 58 olunca yeter demiştim ama kilo verdiğini görünce daha da hırs geliyor ben hayatım boyunca hep 55-56 kiloydum sadece bir yıl 67 oldum onu da verdim çok şükür. hep balık etli tabir edilirdim öyle çiroz olamadım. eşim beni kilolu buluyor biraz 55.6 ile
canım ben hep dikkat eden biriyim tatlı filan çok yesem ertesi gün kısarım geçen ay 2 kilo aldım 57 oldum 7 ağustosta başladım ben 55.6 oldumkilolu kesinlikle değilsin eşim bana da versen iyi olur dedi ama 60 felan olsan dedi keşke inebilsem 60a 63 e kadar düştüm hamile kalmadan önce ama 86 kilo ile doğuma gittim sonra 78 den 68 e düştüm şimdi pes etmeyeceğim 70.3 ile başladım ilk hedefim 60 inşallah ulaşırım. kaç aydır yapıyorsun
çok iyi gidiyorsun maşallah benm 5 gün sonra 1 ay olacak 4 kilo vermiş olmama 700 gr kaldıcanım ben hep dikkat eden biriyim tatlı filan çok yesem ertesi gün kısarım geçen ay 2 kilo aldım 57 oldum 7 ağustosta başladım ben 55.6 oldum
Doğru soyleyımmı şekercıkGünaydin beril ablamm
114.6 ya ne diosun28 temmuzda 118.7 ile girdim iyi vermisim demi
Selam kizlar bende 1 haftadir diyetteyim ama hep pes ediyorum burda sizinle kilo verip motive olmaya ihtiyacim var... en son 78 kilo idim boy 160.. baskulun pili bitti yada bozuldu onu cozmem gerekiyor..Gel bebegım tanısalım
Yağlarımızı konusalım
O ınatsa ben daha ınadım
Yenı baskül al bozulduysaSelam kizlar bende 1 haftadir diyetteyim ama hep pes ediyorum burda sizinle kilo verip motive olmaya ihtiyacim var... en son 78 kilo idim boy 160.. baskulun pili bitti yada bozuldu onu cozmem gerekiyor..
sende çok iyi gidiyorsun bence asla kötü gittiğini düşünme bende senin gibi verdim kiloyu yavaş ama kalıcıçok iyi gidiyorsun maşallah benm 5 gün sonra 1 ay olacak 4 kilo vermiş olmama 700 gr kaldı
Bende tersı gece kuşu gıbıBen bir kac saatligine yokum arkadaslar. Kizimin bu gun is gorusmesi vardi onun cikmasini bekliyordum temizlik yapabilmek icin. Simdi temizlik zamani. Inanin tercihim sizlerle muhabbet ama birilerinin bu isleri yapmasi lazim. Sabah erkenden temizlik yapmayi severim bu saatten sonra zor gelse de. Gorev aski(
Yenı baskül al bozulduysa
Yenı bır başlangıç yap gel söyle yamacıma
Az anlat nıye bozuyorsun
Nelere hayır dıyemıyorsun
Nasıl beslenıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?