Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sassy su nedir diye bi soru sorucam ama :))
Internette sassy su diye sorgulatirsan tam tarifi var canim. Henuz yapmadigim icin yanlis bilgi vermek istemem ama salatalik taze zencefil limon maydonoz ile yapilan gun icerisinde tuketibilecegimiz bir su. Sassy diyeti diye bir sey varmis o diyetten alinip her diyete uyarlanabilen metabolizma hizlandirma amacli tuketilen bir icecek

Interten baktim arkadaslar
Sassy su yapilisi
1-2 salatalik
2-3cm taze zencefil
8-10 tane nane
1 limon yarisinin suyu sıkılıp diger yarisi kabuklari ile dilimlenecek
2 lt. Su
Bunlar dilimlenip hazirlandiktan sonra doloba konulucak. 8 saat sonra icmeye hazir. Ilk bardak ac karnina ve gece yatarken de bir bardak icmek uzere kalani gun icersin de aralarda tuketilecek.
Her gece yatnadan once yapilirsa sabah icmeye hazir bir sekilde yeni gune baslanabilrmis.
Afiyet olsun ve kilolar gitsin

Beril im gerçekten motivasyon arttırıcı bir yazı Teşekkürler.

plates galiba. Salona gitmelisin.

çok az yedim ama dünkü gibi 67.0 çıktım @berilceee
az yemekle kilo verilmez ki canım doğru şeyler yemeli aç kalmamalısin.

dönenin nick neydi
tezbitsin

Sağol canım bilgiler için sassy suyu arastirayim

benm kilolarımda benle yarışacak birini arıyorum motivasyonum için bu önemli olacak çünkü bir bede küçük elbise sipariş ettim
Benim kilo verimim düşük benden yarışacak adam çıkmaz yoksa çok isterdim ben ben demeyi.

Canım ya gittin mi dr a bi care bul benimde belimde bi kazık var sanki oturduğu yerden kalkınca iki buklum yürüyorum çok sikintiliyim fizik aldım ama banamisin demedi gerçi ameliyatlık durumdayım 3 yıldır bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…