- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
vuhuuuuuu :)kızlar çikolatalı yaş pasta ve baklavaya az önce hayır demeyi başardım
evet canım cuma tartılıyoruztamam yarışalım ben 70.3 ile başladım sabah 67.0 çıktım cuma mı tartılıyoruz :)
Yeterlı su ıcmıyorsun sanırımHic saglikli beslenmiyordum abur cubur tatli karbonhidratlardan vazgecemiyorum bir turlu. Gec saatlerde tatli krizim tutuyor hep. ama artik kurtulmak istiyorum bu kilolardan.
Oooo bır masallah geldıkızlar çikolatalı yaş pasta ve baklavaya az önce hayır demeyi başardım
Spor yokmu balım bugunvuhuuuuuu :)
aralıkta başladım canım aslında ben çok yavaş ilerledim şimdiye 55 olabilirdim ama 2 ileri 1 geri gittim ama çok şükür yinede verdimne zaman başladın canım diyete güzel kilo vermişssin
Kızlar bugun iş yerınde olacam ıkı cadıyla ınsallah aralarda gelırım
Gelemesemde okurum
Bu arada bır karar aldım sızede soyleyım de bılgınız olsun
Bır Sevda ilknuru tanıyorsunuz
Dün lıste ıle bıraz konuştuk
Bır karara varamadık
Listeden çıksa dıskalıfıye olur
Çıkmasa benı korkutuyor artı gelır mı dıye
Asagı tükür sakal yukarı tükürsen bıyık durumu
Aldıgım karara göre ilknur artı getırırse ben kendım gıdecem
Bu nedenle ona gazmı verırsınız
Terlık takunyamı atarsınız bılemem
Yada gıt berıl dıyenler baklava börek mı yollar kıza bılemem
Kk kaderım ellerınızde bılıne
Valla ablam dogru söyliyim heppp hizli verdim ve hep geri aldim.Doğru soyleyımmı şekercık
Anneler pek memnun olmaz genetıkte dahasını ısteme gıbı kodlanmışız sankı
Hasatalık
Küçük bebek vs göz önünde tutarsam süper gıttın kı karatayı hıc hazetmem ben ona rahmen ıyı vermıssın
Ama Eylül 28 e haftada ıkı dıye anladalımmı
105 gıbı Eylül'e veda edelım
80 küsürlerde yılbaşı kutlayalım mı
O ınatsa ben daha ınadım
Kız aramızda o bu vebalı kaldıramaz gıbın
Bır delılık yapasım geldıValla ablam dogru söyliyim heppp hizli verdim ve hep geri aldim.
O yüzden cok memnunum. 14.7. De basladim ben kendimce. 120.1 idim. 5.5kg gitmis 5.5 haftada. Haftada 1 kiloya raziyim.
Yilbasi hedefim 80 mümkün degil. 95 olsam sevinirim.
Ben cokkkk pis bogazim. 1 cikolata degil 5 tane yerim bir oturusta.
Hamilemikten aliskanlik. Cok büyüdü migdem.
Yavas vereyim daha iyi.
Bilemedimki ya... ama ben kendimi feda etmezdim valla. Diskalifiye olmamak icin cabalicak arkadas ozaman. Insallah
Sen kaplumbağanın tavşanı gectıgı masalı bılıyormusunaralıkta başladım canım aslında ben çok yavaş ilerledim şimdiye 55 olabilirdim ama 2 ileri 1 geri gittim ama çok şükür yinede verdim
canım burda beyin ve si ir cerahi yok daha önce gitmiştim işte kas gevşetici ağrı kesici verip gönderiyorlar normalde çok sıkıntı çıkarmıyor fıtık bana ama bu sefer ağır kaldırmaktan oldu evde tedavi uyguluyorum rizeye gidemem şimdi yineagri kesici kas gevşetici verirler..ameliyat olma ama çözüm değil kardeşim oldu hala beli ağrıyorCanım ya gittin mi dr a bi care bul benimde belimde bi kazık var sanki oturduğu yerden kalkınca iki buklum yürüyorumçok sikintiliyim fizik aldım ama banamisin demedi gerçi ameliyatlık durumdayım 3 yıldır bekliyorum.
Yeterlı su ıcmıyorsun sanırım
Hemen aldim canim sagolasinInterten baktim arkadaslar
Sassy su yapilisi
1-2 salatalik
2-3cm taze zencefil
8-10 tane nane
1 limon yarisinin suyu sıkılıp diger yarisi kabuklari ile dilimlenecek
2 lt. Su
Bunlar dilimlenip hazirlandiktan sonra doloba konulucak. 8 saat sonra icmeye hazir. Ilk bardak ac karnina ve gece yatarken de bir bardak icmek uzere kalani gun icersin de aralarda tuketilecek.
Her gece yatnadan once yapilirsa sabah icmeye hazir bir sekilde yeni gune baslanabilrmis.
Afiyet olsun ve kilolar gitsin
Sagol canim onerin icin. Son gunlerde canim yemek yapmak istemiyor. Esim de o corbayi aslinda kizima ve kendine yapti ama acikinca yedim. Bugun protein gunu yapcam ama meyve ve kh yok bugun.Bir dahaki sefere kremasız un kavurmadan yaparsın olur biter zaten güzel spor yapmışsın
Insallah canim benim de hedefim 60lari gormek. Az kalmiskilolu kesinlikle değilsin eşim bana da versen iyi olur dedi ama 60 felan olsan dedi keşke inebilsem 60a 63 e kadar düştüm hamile kalmadan önce ama 86 kilo ile doğuma gittim sonra 78 den 68 e düştüm şimdi pes etmeyeceğim 70.3 ile başladım ilk hedefim 60 inşallah ulaşırım. kaç aydır yapıyorsun
Masallah canim. Guncel kilonu hayal bile edemiyorum suancanım ben hep dikkat eden biriyim tatlı filan çok yesem ertesi gün kısarım geçen ay 2 kilo aldım 57 oldum 7 ağustosta başladım ben 55.6 oldum
Super llan AylincimDoğru soyleyımmı şekercık
Anneler pek memnun olmaz genetıkte dahasını ısteme gıbı kodlanmışız sankı
Hasatalık
Küçük bebek vs göz önünde tutarsam süper gıttın kı karatayı hıc hazetmem ben ona rahmen ıyı vermıssın
Ama Eylül 28 e haftada ıkı dıye anladalımmı
105 gıbı Eylül'e veda edelım
80 küsürlerde yılbaşı kutlayalım mı
Super plan yazacaktimSuper llan Aylincimaylin90
Supersin canim masallah.kızlar çikolatalı yaş pasta ve baklavaya az önce hayır demeyi başardım
Berilim cok uzaga gitme kiz gel komsu ulkeye PolonyayaBır delılık yapasım geldı
İşte
Aylın ben senın geçmiş yıllardakı kılo verıslerıne baktım canım
Bır ıkı hafta verıp bır ıkı hafta yatmış kılolar
Bak o zamanlar bıttı her hafta verecem dıye şartla kendını
Yoksa bır kumarda senın ıcın oynarım
Aylın 80 olmassa ülke degıstırırım gıbı
Spor yokmu balım bugun
Havlulara baktım ter goremedım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?