- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
nescafeyi arada içiyorum canım dut kurusu taneyle leblebiyide daha ölçülü yiyim haklısın bende çok istiyorum kasımda 55 olurum inşAllahNescafe zararlı diyorlar ben artık içmiyorum ..aklıma geldi hele 2 si bir arada ise çok yağlıymış..dut kurusuna elimiz az gitmeli
Akşamki ekmeği yemesende olabilirmiş aslında ..
Avuç derken avcun büyük mü?
Şimdi avuçtan avuca fark var
Yarım çay bardağı veriyorlar leblebiyi
O 65 kilo 55 olacak arkadaş işte o kaaa
çok haklısın canım benim en büyük isteğim salata galibaAra öğünlerde yeşil çay badem iyi geliyor
Çok açsam peynir kapya biber tost gibi yapıyom yalancı tost
Ama salata en önemlisi salatalifleri aldıkça tok oluyorsun
tamam kaptanım yoğurt ve salatayı artırıcamAz yemekte kılo verdırmez cerenım
Beyın kıtlık moduna gırer ve yağları korumaya alır
Her öğünü dengelı ye
Yoğurt tüket
Aralarda tarçınlı su iç
spor çok iyi menüde çok güzel obezcimBugünkü menüm kızlar
Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim pastırma, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle:balık, salata, iki kalamar, bir dilim ekmek
Ara:iki dilim kavun
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yogurt, bir dilim ekmek
Ara:bir avuç ceviz
Su:3 litre
Spor:3 mil leslie+50 mekik+45 dk. Yüzdüm
internette çok fazla video var bölgelere yönelik onlara bi bak canımSpor belki fazlalaştırabilirim ama az beslendiğimi düsünmüyorum.hatta fazla bile beslendim ki kasımdan beri çoktan hedefe varmış olmam gerekirdi
aslında menün bence sağlıklı canım ama ekmekler aşırı fazla geldi bana her öğün en fazla 1 dilim yesen nasıl olur kaç kiloydunSabah
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
3 dl. Ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara
17 adet uzum
2 ceviz
Ogle
4 kofte
2 dilim ekmek
Salata
Ara
1/2 su bardagi leblebi
1 su bar. Ayran
Aksam
8 yemek kasigi z.yagli taze fasulye
3 dilim ekmek
4 yemek kasigi yogurt
Salata
Ara
3 kayisi
1 su bardagi sut
3 lt. Su
1 saat yuruyus
Not: Ekmek olarak simdilik uno cia tohumlu
yürüyüşü zaten hiç yapamıyorum artık çünkü havalar sıcak.bir aydan beri sadece leslie yapıyorum evdehayatım sadece yürüyüşle olmaz artık, diğer aerobik ve pilatesvari hareketlere başlamalısın :)
instagram da ev videoları yapan ablalar var, onları örnek al :)
dönenin nick neydikizlar döne yi soruyorsunuz
dönemiz ani bir kararla ayrildigini soyledi
motivasyonu kaybolmus listeyede eksi getiremiyom diye ayrildi
sanirim bir zaman kafa dinler gelir diye umuyorum
hem tatil hem diyet olunca bikti sanirim biraz
bayramda da tatile cikacakti insallah bayram sonu tekrar gelir diye bekliyorum
Sagol canim paylasimin icinArkadaslar diyetisyenim kilo verirken uymak zorunda oldugum tavsiyelerinden bahsetmek istiyorum. Icinizde bu tiyolardan yararlanmak isteyenler olabilir.
1
hedef kilona 4-5 kilo kalana kadar asla agir sporlar yapma.
Nedenleri
-Agir bir bedenle bu sporlari yaparsak kendimize zarar verebiliriz (kemik kas yapisina yada daha kotusu kalbimiz kaldirmayabilir.
-hedef kiloya yaklastikca kilo vermemiz yavaslayacagi icin elimiz de koz olarak kullanmaliyiz bu tur sporlari
-cok kiloluyken bedene sporla bulundugun kiloyu hedef gosterdiginden birakinca kilo ihtimalin artar
-hedef kilona yaklasinca yapacagin bu tur sporlar kilo verdikten sonra kilonu sabitler
Ve en onemlisi surekli agir sporlari yapmaya alisik olmadigimizdan tam da ihtiyacimiz olan donemde birakma gibi bir hataya dusebiliriz.
Kilo verirken yapabilecegimiz sporlar
Yuruyus bisiklet yuzme yani kardiyo agirlikli sporlar
2
Ilkini kahvaltidan sonra olmak uzere gun de 2-3 fincan turk kahvesi (sekersiz olacak)
Canlandirir, metobolizmayi hizlandirir
3
Kilo vermemiz yavasladigin da SASSY su dan destek alabiliriz.
Sassy su metobalizmayi hizlandirir ve karin yaglarini eritir
Ancak kilo verimi yavasladigin da baslanmali ki elimizde bedenimizi harakete gecirek bir silahimiz olsun
7 saat uyumak , sabah 9 dan once kalvaltini yapmis olmak ve mumkunsa ayni saatler de yemek yemekte kilo vermemize yardimci faktorler
Simdilik aklima gelenler bunlar. Umarim bu bilgilerin size de faydasi dokunur.
Daha yakalayamadim canim o kaciyor ben kovaliyorumSaol deryacim bende senin gibi bi yaklassam 70 e
Örneksin vallaGunaydin kizlar
Dun gece giremedim
Dunku menumberilceee @anderes
Sabah: sogan kavurma salcali. 2 domates. 2 dilim kasar. 1 dilim beyaz peynir
Ara: sade kahve. Chiali puding
Ara: 1 seftali
Oglen: 1 kase mantar corbasi (ev yapimi). 1 haslanmis hindi budu. Salata
Ara: 1 elma.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: sebzeli dana eti 1 porsiyon. 1 kase mantar corbasi
Ara: 1 kase yogurt
Su: 2.5 lttezbitsin
Spor: leslie 3 mile (45 dk)
30 dakika kosu
Sagol canim ama corbalar fazla oldu gibi.Örneksin valla
mantar çorbasında krema yoksa eğer bence fazla olmamış.Sagol canim ama corbalar fazla oldu gibi.
Sassy su nedir diye bi soru sorucam ama :))Arkadaslar diyetisyenim kilo verirken uymak zorunda oldugum tavsiyelerinden bahsetmek istiyorum. Icinizde bu tiyolardan yararlanmak isteyenler olabilir.
1
hedef kilona 4-5 kilo kalana kadar asla agir sporlar yapma.
Nedenleri
-Agir bir bedenle bu sporlari yaparsak kendimize zarar verebiliriz (kemik kas yapisina yada daha kotusu kalbimiz kaldirmayabilir.
-hedef kiloya yaklastikca kilo vermemiz yavaslayacagi icin elimiz de koz olarak kullanmaliyiz bu tur sporlari
-cok kiloluyken bedene sporla bulundugun kiloyu hedef gosterdiginden birakinca kilo ihtimalin artar
-hedef kilona yaklasinca yapacagin bu tur sporlar kilo verdikten sonra kilonu sabitler
Ve en onemlisi surekli agir sporlari yapmaya alisik olmadigimizdan tam da ihtiyacimiz olan donemde birakma gibi bir hataya dusebiliriz.
Kilo verirken yapabilecegimiz sporlar
Yuruyus bisiklet yuzme yani kardiyo agirlikli sporlar
2
Ilkini kahvaltidan sonra olmak uzere gun de 2-3 fincan turk kahvesi (sekersiz olacak)
Canlandirir, metobolizmayi hizlandirir
3
Kilo vermemiz yavasladigin da SASSY su dan destek alabiliriz.
Sassy su metobalizmayi hizlandirir ve karin yaglarini eritir
Ancak kilo verimi yavasladigin da baslanmali ki elimizde bedenimizi harakete gecirek bir silahimiz olsun
7 saat uyumak , sabah 9 dan once kalvaltini yapmis olmak ve mumkunsa ayni saatler de yemek yemekte kilo vermemize yardimci faktorler
Simdilik aklima gelenler bunlar. Umarim bu bilgilerin size de faydasi dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?