- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Biraz geç oldu tünaydınGünaydın tıytıllar
28 temmuzda başlamışsın bence iyi gidiyorsun canimGünaydinnnn
@eliya canim karatay zaten saglikli diyet. Ekmek iyi bisey degilki. Meyve sabahlari yenebiliyor.
Ben cok memnunum. Dukan yapmis bir insanim. Asil o sagliksiz .
Kurufasulyeme laf edenlere
ALIN SIZE -300 TARTIDA
114.6 dün 114.9
Erken yenilirse cok fark ediyo. 17 de yemistim
İlksevdam değilde birsevdan olayım ama oda guzel.Kızlar bugun iş yerınde olacam ıkı cadıyla ınsallah aralarda gelırım
Gelemesemde okurum
Bu arada bır karar aldım sızede soyleyım de bılgınız olsun
Bır Sevda ilknuru tanıyorsunuz
Dün lıste ıle bıraz konuştuk
Bır karara varamadık
Listeden çıksa dıskalıfıye olur
Çıkmasa benı korkutuyor artı gelır mı dıye
Asagı tükür sakal yukarı tükürsen bıyık durumu
Aldıgım karara göre ilknur artı getırırse ben kendım gıdecem
Bu nedenle ona gazmı verırsınız
Terlık takunyamı atarsınız bılemem
Yada gıt berıl dıyenler baklava börek mı yollar kıza bılemem
Kk kaderım ellerınızde bılıne
Aylin bir kişiyi daha çukurdan kurtarmaya çalışıyor.bütün kozlarını kullanıyor ölümcül vuruşlara benden başladı sıra sizde bilesinizO ınatsa ben daha ınadım
Kız aramızda o bu vebalı kaldıramaz gıbın
Bende tersı gece kuşu gıbı
Gece temızlık iş severım
Hadı gel bıtırınce
Haaa aklımdayken senın dıyetısyen ne ıcmene ızın verdı cay kahve vs gıbı
Kilo verebiliyor olmasam bana garezi var vermiyeyim diye ugrasiyor dicem ama verince onu da diyemiyorum. Inan ben diyet yapmazken bu kadar yemiyordum. Ailem ve arkadaslarim dalga geciyor, yok artik yine mi yemek yicen diye.Geldim beril cim bitti cok sukur. Sekersiz cay bitki cayi serbest gunde 2-3 fincan turk kahvesi arzuya gore 2 maden suyu. Ee ara ogun de zorunlu sut ya da ayran var. Daha ne olsun fazla bile geliyor. Hafta da iki 2 top dondurma aksamustu ara ogunumun yerine istersem yiyebiliyorum bir de.
Ben de koydum tarcin chiali pudinge
Kilo verebiliyorsan çok iyi canım.bazı bunyeler zor kilo veriyorKilo verebiliyor olmasam bana garezi var vermiyeyim diye ugrasiyor dicem ama verince onu da diyemiyorum. Inan ben diyet yapmazken bu kadar yemiyordum. Ailem ve arkadaslarim dalga geciyor, yok artik yine mi yemek yicen diye.
Bır delılık yapasım geldı
İşte
Aylın ben senın geçmiş yıllardakı kılo verıslerıne baktım canım
Bır ıkı hafta verıp bır ıkı hafta yatmış kılolar
Bak o zamanlar bıttı her hafta verecem dıye şartla kendını
Yoksa bır kumarda senın ıcın oynarım
Aylın 80 olmassa ülke degıstırırım gıbı
tatlım kuru herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş anlamış olduk ben yesem artıyim kesin geç erken farketmez. Karatay yapıp ekmek yediğin için yazdım sanırım birseyler unuttum.
Dukan veya karatay yapmadım yapmam da ben evimde ne varsa sağlıklı şekilde yiyerek zayıflamak istiyorum kasamiyorum bi listeye uyup yiyemiyorum geriliyorum.
Kolay gelsin kızının da hakkında hayırlısı inşallah.
Çok Tebrikler canım.
Yok canım ya ameliyat olmamak için direniyorum zaten her yıl 3 4 kez fizik alıyorum hayırlısı artık.
Hosgeldin tatlım. Tatlımi su iç tarçınlı süt iç olmadı 2 hurma ye oda kesmedi kayısı ye ama sakın tatlı yeme.
Ben de zor veriyordum canim. Yedikce metabolizman hizlanacak tok oldukca zararli yiyecekleri canin istemeyecek deyip duruyordu ve hakli cikti. Insulin direnci troit ve genc parkinson rahatsizligim var bir dunya ilac kullaniyorum, bunlar kilo vermemi zorlastiriyor. Ilk bir kac kontrolum de 300 - 400 gr veriyordum. Son iki kontrolum de 4 - 4.5 kilo verdim ve kas kaybi olmadan sadece yagdan. Ye zayifla gibi bir mantikla ustelikKilo verebiliyorsan çok iyi canım.bazı bunyeler zor kilo veriyor
Persembe gunu tekrar kontrolum var ve sonucu heyacanla bekliyorum. Evde ki tartiya sadece kilo gosterdigi icin guvenemiyorum onemli olan yagdan gitmesi.Ben de zor veriyordum canim. Yedikce metabolizman hizlanacak tok oldukca zararli yiyecekleri canin istemeyecek deyip duruyordu ve hakli cikti. Insulin direnci troit ve genc parkinson rahatsizligim var bir dunya ilac kullaniyorum, bunlar kilo vermemi zorlastiriyor. Ilk bir kac kontrolum de 300 - 400 gr veriyordum. Son iki kontrolum de 4 - 4.5 kilo verdim ve kas kaybi olmadan sadece yagdan. Ye zayifla gibi bir mantikla ustelik
Chiali puding nedir arkadaslar merak ettim. Daha once hic duymamistimveormangozlu şu chialı puding tarifini verir misiniz? sabah kahvaltısı hazırlayayım :)
Ay ne kadar sevindim psikolojinde yerine gelmistir.vücudun dilinden anlamis doktorun.o zaman sen bol bol ye artık ne diyim.şifa olsunBen de zor veriyordum canim. Yedikce metabolizman hizlanacak tok oldukca zararli yiyecekleri canin istemeyecek deyip duruyordu ve hakli cikti. Insulin direnci troit ve genc parkinson rahatsizligim var bir dunya ilac kullaniyorum, bunlar kilo vermemi zorlastiriyor. Ilk bir kac kontrolum de 300 - 400 gr veriyordum. Son iki kontrolum de 4 - 4.5 kilo verdim ve kas kaybi olmadan sadece yagdan. Ye zayifla gibi bir mantikla ustelik
Vereyim canim 2 yemek kasigi chia tohumuna 1 su bardagi süt ekliyosun istegine göre bir veya iki meyveyi püre halunde veya minik minik dograyarak icine ilave ediyosun ben birazda tarcin koyuyorum kaselere döküp üzerine strec kapatip 5 saat dolapta bekletiyorum sonra hazir :))veormangozlu şu chialı puding tarifini verir misiniz? sabah kahvaltısı hazırlayayım :)
Kalorisi oldukca düşük bizim tatli yerine istegimizi kesmek icin yedigimiz bi sey tadi fena degil tarifi yazdik deneyin isterseniz :)Chiali puding nedir arkadaslar merak ettim. Daha once hic duymamistim
Vereyim canim 2 yemek kasigi chia tohumuna 1 su bardagi süt ekliyosun istegine göre bir veya iki meyveyi püre halunde veya minik minik dograyarak icine ilave ediyosun ben birazda tarcin koyuyorum kaselere döküp üzerine strec kapatip 5 saat dolapta bekletiyorum sonra hazir :))
Kalorisi oldukca düşük bizim tatli yerine istegimizi kesmek icin yedigimiz bi sey tadi fena degil tarifi yazdik deneyin isterseniz :)
Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.
Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
aynen işten eve git yemek yap derken 7-8 e kalıyorbenim 8-9 arası oluyormuş maalesef. ama en geç 5 de yendiğinde karın düzleştirici etkisi var diyor uzmanlar, en güzelini yapıyorsun..
Ben de 5 ile 6 arasında yemeye çalışıyorumBugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.
Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?