Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın tıytıllar
Biraz geç oldu tünaydın

28 temmuzda başlamışsın bence iyi gidiyorsun canim

İlksevdam değilde birsevdan olayım ama oda guzel.
Arkadaşları zorlamaya hiç niyetim yok ben kendimi zorlayacagim

O ınatsa ben daha ınadım
Kız aramızda o bu vebalı kaldıramaz gıbın
Aylin bir kişiyi daha çukurdan kurtarmaya çalışıyor.bütün kozlarını kullanıyor ölümcül vuruşlara benden başladı sıra sizde bilesiniz
Yırtınıyor adeta kaptanımız kıymetini bilelim

Oruç 1.gün Dün.
hafta sonuda dikkat ettim.
Arkadaşlar ben yemeye başladım mi kendimi durduramıyorum. sizin gibi düzenli listelerim olmuyor kesinlikle o yüzden boyle taktik değiştirdim böyle olunca umudum olmuyor leziz yiyeceklere aksamda bol su ile midem şişiyor.
Oruç tuttuğum zamanlar rahat oluyorum.sağlıcakla kalın.

Geldim beril cim bitti cok sukur. Sekersiz cay bitki cayi serbest gunde 2-3 fincan turk kahvesi arzuya gore 2 maden suyu. Ee ara ogun de zorunlu sut ya da ayran var. Daha ne olsun fazla bile geliyor. Hafta da iki 2 top dondurma aksamustu ara ogunumun yerine istersem yiyebiliyorum bir de.

Kilo verebiliyor olmasam bana garezi var vermiyeyim diye ugrasiyor dicem ama verince onu da diyemiyorum. Inan ben diyet yapmazken bu kadar yemiyordum. Ailem ve arkadaslarim dalga geciyor, yok artik yine mi yemek yicen diye.

Kilo verebiliyor olmasam bana garezi var vermiyeyim diye ugrasiyor dicem ama verince onu da diyemiyorum. Inan ben diyet yapmazken bu kadar yemiyordum. Ailem ve arkadaslarim dalga geciyor, yok artik yine mi yemek yicen diye.
Kilo verebiliyorsan çok iyi canım.bazı bunyeler zor kilo veriyor

menü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin az bişi bal
ara öğün 1 avuç badem
öğlen 3 adet köfte ve 4 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
ara 1 avuç badem+karpuz yarım dilim
akşam yemeği yok işim var akşam dışarıda ne yerim bilmiyorum belkide yemem
su:2 litre
spor yürüyüş 30dk yapacağım işim var oraya yürüyerek gideceğim.

Hic hatirlamiyorum nasil vermisim.
Cok maymun istahliyimdir ben.
Ama umarim basaririm ve 80 i birgünnnnn görürüm. Acele etmicem.
Aman kumar oynama üzerimden valla degistirirsin ülkeyi

Herkesin bir aliskanligi var iste. Ama öyle liste felan yok karatayda. Yasaklari bil yeter. Ben zaten ekmek pek yemeyen insanim. O yüzden iyi geldi bana.

Valla bugün de etli nohut yicem 5 ay sonraa nasil özledimmmmm anlatamam. Makarnayi bile özlemedim böle.
Onuda 17.30 yicem. Erken olsun eksi olsun

Insallah

Kilo verebiliyorsan çok iyi canım.bazı bunyeler zor kilo veriyor
Ben de zor veriyordum canim. Yedikce metabolizman hizlanacak tok oldukca zararli yiyecekleri canin istemeyecek deyip duruyordu ve hakli cikti. Insulin direnci troit ve genc parkinson rahatsizligim var bir dunya ilac kullaniyorum, bunlar kilo vermemi zorlastiriyor. Ilk bir kac kontrolum de 300 - 400 gr veriyordum. Son iki kontrolum de 4 - 4.5 kilo verdim ve kas kaybi olmadan sadece yagdan. Ye zayifla gibi bir mantikla ustelik

Persembe gunu tekrar kontrolum var ve sonucu heyacanla bekliyorum. Evde ki tartiya sadece kilo gosterdigi icin guvenemiyorum onemli olan yagdan gitmesi.

Ay ne kadar sevindim psikolojinde yerine gelmistir.vücudun dilinden anlamis doktorun.o zaman sen bol bol ye artık ne diyim.şifa olsun

ve ormangozlu şu chialı puding tarifini verir misiniz? sabah kahvaltısı hazırlayayım :)
Vereyim canim 2 yemek kasigi chia tohumuna 1 su bardagi süt ekliyosun istegine göre bir veya iki meyveyi püre halunde veya minik minik dograyarak icine ilave ediyosun ben birazda tarcin koyuyorum kaselere döküp üzerine strec kapatip 5 saat dolapta bekletiyorum sonra hazir :))
Chiali puding nedir arkadaslar merak ettim. Daha once hic duymamistim
Kalorisi oldukca düşük bizim tatli yerine istegimizi kesmek icin yedigimiz bi sey tadi fena degil tarifi yazdik deneyin isterseniz :)

ohh deneyeceğim, bende keçiboynuzu unu da var, ondan da eklerim tatlandırmak için :)

Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.

Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini

benim 8-9 arası oluyormuş maalesef. ama en geç 5 de yendiğinde karın düzleştirici etkisi var diyor uzmanlar, en güzelini yapıyorsun..

Bugun aksam yemeginde bezelye pilav yaptim ama pilav yemiyorum yogurt ve salata yiycem yaninda genelde 4 de yiyordum aksam yemegini bugun gec kaldim. Aç yatarsam kilo veriyorum.

Sizler kacta yiyorsunuz aksam yemegini
Ben de 5 ile 6 arasında yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…